Watch Dogs با 30fps بر روی کنسول های نسل بعد اجرا خواهد شد

FLAWL3SS

کاربر سایت
57898245145117430288.jpg

بازی Open World کمپانی Ubisoft در کنسول های نسل بعد(PS4 و XBOX One) با 30 فریم بر ثانیه اجرا خواهد شد.این را Jonathan Morin خالق این بازی در مصاحبه با VideoGamer بیان کرده است.
Morin اضافه میکند:"تمرکز ما بر روی 30 فریم بر ثانیه ثابت برای این بازی در کنسول های نسل بعدی هست و همیشه و به خصوص در یک بازی Open World باید بین قسمت شبیه سازی و مابقی قسمت ها تعادل برقرار باشد.
به نظر من در جایی که ما الان در آنجا قرار داریم چیزی که در زمان بازی مهم هست ثبات و داشتن اطمینان از اینکه بازی در هر محیطی احساس خوبی به شما بدهد."

Morin علاوه بر تایید 30Fps بودن بازی هنوز از اینکه رزولیشن طبیعی بازی در کنسول های نسل بعد 720p یا 1080p هست مطمئن نیست.
Watch Dogs در روز 19 نوامبر برای کنسول های نسل حاظر و PC عرضه خواهد شد و به عنوان launch titles برای کنسول های نسل بعد.
ubisoft انتظار دارد بازی بیش از 6.2 میلیون نسخه بفروشد.

Watch Dogs runs at 30fps on Xbox One, PS4 - GameSpot.com

عجب یعنی اینهمه دن تو رو کله هم دیگه بازم اینجوری :|
نخواستیم میریم همون گرافیک سری جدید AMD رو میگیرم بازی میکنیم

مهدی جان خودت 3ds داری میدونی چنتا بازی روی 60 فریم دارن براش منتشر میکنن حتی بازی f-zero روی گیم کیوب که برای نسل 6 هست 60 فریم اجرا میشه

حالا بازی به این بزرگی و با این هزینه با این حجم تبلیغات چرا روی 30 فریم اجرا میشه؟ نمیفهمم چرا روی 30 فریم؟

فریم واسه من مهمتره ! 60 فریم باشه ولی روی 1080p آپ اسکِیل (up scale) بشه .
یه بازی open world نرخ فریم 60 براش خیلی مناسب تره . 30 فریم واقعا تو کت من یکی نمیره اونم برای اوایل نسل که بازیها عموما اصلطاحا بین دو نسلی هستن ، بهینه نشدن و هنوز گرافیک واقعی نسل بعدی رو ارائه نمیدن .

کدوم بحران رو میگی !!! .............. آها اگه اون بحرانی که رسانه های اینجا میگن در آمریکا مردم دارن از فقر و نبود غذا همدیگرو میخورن ، در اروپا همه دارن به هم تیراندازی میکنن و مردم در بالای درختا زندگی میکنن و صد البته در ایران مردم دستمال دستشوییشون اسکناس هستش از بس که پول دارن !

درباره این بحث فرم ریت و روزلیشن هم تا میتونین ادامه بدین کسایی که فکر کردن نسل بعد بیشتر بازی ها در 60 فرم و رزولش 1080P اجرا میشه بیشتر تو هم داشتن . وقتی دوستانی که معلوم نیست چند سالشونه وقتی کارمک اومد اونم یک سال پیش این حرفا رو زد که نسل بعد هم از این خبرا نیست همه مسخرش کردن و شروع کردن به ترول کردن . فرم ریت 30 به نظر من هیچ مشکلی نداره و اگه بازی روش قفل باشه اصلا مشکلی نیست نمونه بارزش بازی forza horizon که بازی روی 30 فرم بود و هیچ مشکلی ایجاد نمیکرد . در ضمن این بازی واچ داگز اوپن ورلد هستش و چنین بازی با موتور فیزیک بی نظیری که داره و همه چیز از جمله آب و هوا و فیزیک باد در بازی ریل تایم هستش اگه 720p در 30 فرم هم باشه هیچ مشکلی نیست . دوستان فکر کردن که گرافیک فقط روزلیشن هستش !!! خیلی از افکت ها و خصوصیات دیگه در یک بازی هستش که گرافیک بازی رو میتونه خوب جلوه بده . به نظر من بازی در رزولش 720p نمایش داده بشه که خیلی از افکت ها رو هم داشته باشه
بهتر هستش ولی وقتی بازی در رزولش بالاتر باشه و بسیاری از افکت ها و کیفیت بافت ها و خیلی چیز های دیگه فدا بشه چه فایده ای داره .................

- - -ویرایش - - -

دوست گرامی بازی هیلو هم محیط های جنگی بزرگی داره ولی اصلا جز بازی های اپن ورلد محسوب نمیشه .کلا مقایسه گرافیکی این دو بازی اصلا درست نیست .

شما مطلب هم می خونی؟ بحران اقصادی دنیا می گم که کارت گرافیکی 500 دلاری شده 650 دلار بگیر تا اخرش. در ضمن 30 فریم بودنش باز گفتم که مسئله ای نیست البته اگه درست پست رو بخونید اما 720؟ نه همه ی نسل ها کیفیت تصویر بازی بالاتر رفته اما کیفیت گرافیکی هم به شدت پیشرفت کرده این نسل نه تنها این پیشرفت کیفیت گرافیکی به درستی حاصل نشده بلکه کیفیت تصویر RES هم گویا قراره پیشرفت نکنه این یعنی افتضاح که بازی های موبایل 1080P شن بعد کنسول های نسل بعد قراره همچنان 720 بمونن اونم زمانی که تقریبا همه ی دستگاه ها FULL HD شدن

یادمه وقتی این بازی یهو آخر کنفرانس یوبی معرفی شد همه تو کف بودیم و میگفتیم این چی بود و.... چقدر زود گذشت....

حالا داریم به رزولوشن و فریم ریت گیر میدیم که البته مهم هم هستن در کل میخوام بگم اصل کاری کیفیت بصری بازیه من به شخصه وقتی گیم پلی ازش میبینم واقعا حس نسل بعدی بودن رو القا می کنه

این مهمه حالا اینکه رزولوشنش فلانه و.... به نظرم در درجه بعدی کار قرار میگیره با توجه به لانچ تایتل بودنش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or