Warthog در Forza 4

Behrooz

کاربر سایت
وسیله ی نقلیه ی Warthog که در Halo 4 وجود دارد ، قرار است به عنوان Easter Egg به لیست ماشین های Forza 4 اضافه شود !
این ماشین در مد "AutoVista" فورزا 4 قابل دیدن است.شما می توانید از Kinect برای بررسی اجزا و قسمت های مختلف ماشین Warthog استفاده کنید.
هوش مصنوعی کورتانا نیز قابلیت ها و قدرت های این ماشین را شرح می دهد.ظاهرا با Warthog نمی توان رانندگی کرد.

Source

تصاویر این ماشین در محیط Forza 4

ss_preview_fm4_2010_amg_warthog_1_wm.png
ss_preview_fm4_2010_amg_warthog_2_wm.png
ss_preview_fm4_2010_amg_warthog_3_wm.png

• Like
Reactions: Polaris
خیلی دوست داشتم زودتر ببینمش ولی هیچ جا خبری از عکس نبود !! که الان نصیبمون شد !!:دی
کف کردم !! قشنگ شده !! ولی این کجای بازی می خواد استفاده شه !!؟؟:|

این رسما مسخره ترین کار ممکنه! یعنی چی که این ماشین تخیلی که تو سری هیلو هست باید بیاد تو فورزا؟!
خوبه والا همه جوره داره تکمیل میشه اون از پورشه اینم از این ماشین مسخره...

یعنی اگه شک داشتم دوستان فقط تیتر رو میخونن پست میدن، الان دیگه مطمئن شدم:دی
این ماشین فقط برای دیدن در قسمت Autovista هستش، نه رانندگی. نمیشه باهاش رانندگی کرد. این فقط یه Easter Eggـه و به خود بازی هیچ ارتباطی نداره.

هرچند به قول آریا میشد مثلا تو قسمت Arcade باهاش روند:دی ربطی هم به بخش Career نداشت.

این ماشین فقط برای دیدن در قسمت Autovista هستش، نه رانندگی. نمیشه باهاش رانندگی کرد. این فقط یه Easter Eggـه و به خود بازی هیچ ارتباطی نداره.

هرچند به قول آریا میشد مثلا تو قسمت Arcade باهاش روند:دی ربطی هم به بخش Career نداشت.

نه بابا!؟:d من فکر کردم تو بخش Career هست.....

من پیشنهاد میکنم ازین به بعد کل خبر رو در همون قسمت تیتر بنویسین :d
ولی اگر یه قسمت آرکید برای بازی طراحی میکردن و میشد توش با این ماشین روند خیلی خوب میشد .

عجب چیزه باحالی شده :دی کاشکی قابلیت رانندگی هم داشت توی هیلو که خدای هندلینگ بود :دی
باید مسترچیف رو هم کنارش میزاشتن :دی

ولی اگر میشد باهاش رانندگی کنیم خیلی جالب میشد..هر ماشینی میزد به این خودش داغون میشد تازه اون بالا رگبارم داره.. لول

توی هیلو که خدای هندلینگ بود :biggrin1:

احسان جان یک تعریف جامع از هندلینگ بنویس ببینیم چی تو ذهنت میگزره..:d

• Like
Reactions: The Spectre

می گم آقا بابک شما کینکت دارین؟فکرک نم خیلی این بدرد شما بخوره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or