Warriors orochi برای pc

اگر کسی از شما بازی dynasty warriors 4 را که برای pc آمده بوده بازی کرده باشید و تا سر حد مرگ از آن لذت برده باشید مطمئن باشید این بازی دوای درد شماست.شرکت koei که بدون شک همه ی دوستداران این بازی آن را می شناسند این بازی زیبا را در تاریخ 25 مارس که میشود فردا برای pc به بازار خواهد فرستاد.

البته این بازی چند وقت پیش برای کنسول های ps3 و X360 به بازار آمد.

در ضمن این نکته ی جالب را هم بگویم که در این بازی تمام شخصیت های دو بازی dynasty warriors و سsamurai warriorsحضور دارند و با یک دشمن واحد میجنگند.پیشنهاد میکنم برای مشاهده ی جزئیات و عکس های بازی به سایت game spot مراجعه کنید.

من این بازی زیبا را به تمام طرفداران سبک اکشن سوم شخص پیشنهاد میکنم.:):love:

فکر کنم من در مقایسه کمی عجله کردم. چون این دو بازی در واقع اصلا در یک سبک نیستند.درست است که هر دو action/beat'em up هستند اما از بسیاری جهات از قبیل نکات تاکتیکی با هم متفاوتند.
در کل این سری بازی ها و این سبک بازی ها را میتوان یک سبک جداگانه در بین بازی ها دانست که دوستداران خاص خود را دارد.
البته من این را قبول دارم که گرافیک onimusha 3 بهتر و زیباتر است.

آخرین ویرایش:
سلام
من تو این بازی به مشکل خوردم. نمیدونم چجوری سیو کنم. هر وقت که میمیرم یه گزینه میاد که می خوام بازی رو سیو کنم یا نه ولی بازهم بازی میاد از اول. کسی میدونه چج.ری وقتی مردم باید بازی رو از اونجایی که بودم ادامه بدم؟
یا علی مدد

سلام
من تو این بازی به مشکل خوردم. نمیدونم چجوری سیو کنم. هر وقت که میمیرم یه گزینه میاد که می خوام بازی رو سیو کنم یا نه ولی بازهم بازی میاد از اول. کسی میدونه چج.ری وقتی مردم باید بازی رو از اونجایی که بودم ادامه بدم؟
یا علی مدد

در حین بازی میتوانی با رفتن به منوی save/load بازی را در وسط مرحله سیو کنی.
اما اگر بمیری و سپس سیو کنی آنگاه از اول مرحله میایی.

همه شخصیت های بازی رو آزاد کردم و لول سلاحها و شخصیت ها تا جایی که جا داشت بردم بالا اگه بتونیم با هم همکاری کنیم و لول ها رو به 100 برسونیم خیلی خوبه چند نفر پیدا میشه که با هم بریم جلو ؟ نفری 10 لول به شخصیت ها اضافه کنیم بعد فایل سیو رو قرار بدیم و نفر بعدی همین کارو بکنه تا همه لول ها به صد حد مرگ برسه
سیو بازی رو دانلود کنید 2 هفته دارم بازی میکنم این سیو تو اینترنت تکه

Attachments

عزیزان من از طرفداران این بازی هستم اما قسمت جدید اون wariors oruchi نیست چون من این بازی رو 8 ماه پیش خریدم و قسمت جدید اون با همین نام orouchi ولی با یه علامت زد و یه حرف چینی با ژاپنی که من دقیق اسم بازی رو نمیدونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or