Warriors: Legends of Troy

mehdi-psp

کاربر سایت
1300242084_1300205377770.jpg

سبک: Action
سازنده: Koei
ناشر: Koei
پلتفرم: x360-ps3
تاريخ انتشار: 15 مارچ 2011

این بازی دو سه روزی میشه که منتشر شده ، من سرچ کردم ولی تاپیکی براش پیدا نکردم .
[FONT=&quot]
اين بازی همانطور كه از نامش پيداست، افسانه‌ی معروف تروی را به تصوير می‌كشد. شما می‌توانيد در هر دو سوی جنگ ميان تروجان‌ها و يونايان قرار گيريد و داستان و اتفاقات بازی را از دو زاويه‌ی كاملاً متفاوت دنبال كنيد. [/FONT]
این بازی نسبت به ساخته های قبلی شرکت سازنده یعنی Koei از خشونت و خونریزی بیشتری بهره میبره .
همچنین بازی میان پرده های سینمایی و بسیار زیبایی را نیز دارا می باشد .

warriors-legends-troy-ps3-xbox360-screens.jpg

Warriors-Legends-of-Troy-Preview.gif

به عنوان اولین نظر من خودم دیروز این بازی را تهیه کردم و چهار مرحله هم بازی کردم .
قبل از بازی فکر میکردم با یه چیز تو مایه های Dynasty Warriors روبرو میشم اما بازی خیلی با این عنوان متفاوته .
البته سبک کلیش شبیه همین بازی هست ولی میان پرده ها و نوع روایت داستان ، بازی را خیلی از Dynasty warriors زیباتر کرده .

من تقریباً همهء تریلرهای بازی رو دیدم. ولی وقتی منتشر شد دیدم هیچکس هیچی راجبش نمیگه گفتم حتماً ارزش نداره! کسایی که بازی رو گرفتن بیان نظر بدن لطفاً

شما از کجا بازی رو گیر آوردین بگین ما هم بگیریم
این بازی قرار بوده 15 مارچ عرضه شه اما Cancel شده من نمیدونم این دوستمون از کجا این بازی رو پیدا کرده!!
http://www.gamespot.com/xbox360/action/warriorslegendsoftroy/index.html?tag=result;title;1
<LI class=date>Release: Canceled »

نسخه اروپای بازی کنسل نشده .
الان لینک های نسخه پال توی قسمت دانلود بازی های 360 هست .
منم دیروز بازی را از وست گیم آریاشهر گرفتم .

منم تو گیم‌اسپات دیدم کنسل زده ولی IGN نزده بود، لطف کنید یه کمی درباره بازی توضیح بدید. شب عیدی میخوام برم بازی بگیرم اینم ارزش داره بگیرم؟ از عکسهاش خوشم میاد

مکانیزم گیم پلی کل بازیهای koei همینه(dynasty warrior) ! یه گله میریزن دورت و مدام دکمه میزنی و حوصله سربره فقط! البته همونطور که دوستمون گفت میتونه حداقل از DS جذاب تر باشه
در کل چیزی فرای بازیهای Koei نیست و نخواهد بود

امروز تا مرحله 10 بازی رفتم ، مراحل 7 یا 8 هست که یکی دو تا مبارزه خیلی خوب داره . اگه این بازی را انجام میدید پیشنهاد میکنم حتما بازی را ادامه بدید تا به اون مبارزه ها برسید .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or