Warren Spector در حال ساخت بازي Epic Mickey ؟!

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

epicmickeya.jpg

طبق گزارش سايت Gamasutra در حال حاضر استوديو Junction Point متعلق به Warren Spector در حال ساخت يك بازي بر اساس Mickey Mouse به نام Epic Mickey است.

Gamasutra گويا concept art هاي بازي را ديده است و متوجه ساخت اين بازي شده است. براي اولين بار اين شايعه در اوايل 2008 در قسمت شايعات مجله EGM مطرح شده بود. Warren Spector خالق شاهكاري به نام Deus Ex مدتي پيش در Blog خويش اعلام كرده بود:" من و استوديو ام سخت در حال كار بر روي بازي جديدمان هستيم كه با همكاري دو شركت انيمشن سازي Disney و Pixar ساخته مي شود."

Junction Point Studios واقع در تگزاس است كه در سال 2007 توسط شركت Disney خريداري شده است. يكي ديگر از مواردي كه بر اين خبر مهر تاييد مي زند سخنان ديگر Warren Spector در مورد بازي جديد خود است. . وي مدتي پيش اعلام كرده بود كه از ساخت بازي هايي كه شخصيت اصلي ان ها اسلحه به دست دارد خسته شده است.

آقا شدید بابت این خبر ممنون. ای کاش فقط Disney درست برای بازی تبلیغ کنه و... چی!؟!؟ PIXAR!؟!؟!؟! همکاری!؟!؟! تموم شد. Brutal Legend کیه؟ Pixar و اسپکتر... THE END!

ولی خدایی فکر می کنم پارسال خبرش رو یه جا دیده بودم که وارن گفته بود با بازی میکی موسی می سازه که حال هر چی ماریو گلکسیه رو بگیره. اگه این Epic Mickey سال 2009 بیاد رسما Brutal Legend یه رقیب جدی برای عنوان بهترین بازی سال پیدا می کنه.

آقا شدید بابت این خبر ممنون. ای کاش فقط Disney درست برای بازی تبلیغ کنه و... چی!؟!؟ PIXAR!؟!؟!؟! همکاری!؟!؟! تموم شد. Brutal Legend کیه؟ Pixar و اسپکتر... THE END!

ولی خدایی فکر می کنم پارسال خبرش رو یه جا دیده بودم که وارن گفته بود با بازی میکی موسی می سازه که حال هر چی ماریو گلکسیه رو بگیره. اگه این Epic Mickey سال 2009 بیاد رسما Brutal Legend یه رقیب جدی برای عنوان بهترین بازی سال پیدا می کنه.
اره ياشار توي EGM بود خبر من توي سايت هم گذاشته بودم. اينم لينكشه.
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13174&highlight
چيزي كه خيلي عالي هست اينه كه Disney فشاري به Junction Point نمياره تا سريع بازي عرضه كنه و اين سياست باعث ميشه شاهد يك بازي عالي باشيم. به اميد روزي كه Ninja Gold هم عرضه بشه ( هر چند بعيد مي دونم)

اره ياشار توي EGM بود خبر من توي سايت هم گذاشته بودم. اينم لينكشه.
http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=13174&highlight
چيزي كه خيلي عالي هست اينه كه Disney فشاري به Junction Point نمياره تا سريع بازي عرضه كنه و اين سياست باعث ميشه شاهد يك بازي عالي باشيم. به اميد روزي كه Ninja Gold هم عرضه بشه ( هر چند بعيد مي دونم)

ایول آره. این همه مدت مطمئنا اسپکتر و جانکشن پوینت روی این میکی کار می کردن ولی به نظر نمیاد کم دیزنی فشار الکی آورده باشه. یه مقدار به سیاست کلی دیزنی بر می گرده که در مورد Pixar اجرا کرده. وقتی به یه تیم خوب وقت می دن، حاصلش می شه Wall-E که در رده ی بهترین فیلم های تاریخ قرار می گیره. در مورد فیلم POP هم تا می 2010 وقت دادن به تیم هر چند فیلم برداریش داره الان تموم میشه (یعنی 1.5 سال فقط برای Post-Production! دقیقا بر عکس فاکس که پیش تولید، فیلمبرداری و پس از تولید و اکران فیلم Max Payne ش کلا 8 ماه هم طول نکشید!).

آی گفتی Ninja Gold. یکی بره این جان وو رو از چین برگردونه تا بجای Red Cliff 2 سازی بیاد این NG رو کامل کنه.

یاشار جون ان میکی ماوسه چی شد؟ قرار هست بسازنش یا نه؟ اصلا برای چه کنسولی هست؟

راستی کسری دمت گرم.
همین بازی Epic Mickey ه که کسری جان نوشته در موردش و کلی ساله دارن می سازنش. امیدوارم برای همه پلتفرما بیاد.

عجب سوتی! اگه بدونید Epic Mickey رو چی خوندم!!:cheesygri واسه همین نفهمیدم....

منم امیدوارم هر چی هست فقط واسه wii نباشه! چون اینجوری گرافیکش (کلا من دوست دارم گرافیک بازی های پلتفرمر در حد خدا باشه) میره قاتی باقالی ها.

عجب سوتی! اگه بدونید Epic Mickey رو چی خوندم!!:cheesygri واسه همین نفهمیدم....

منم امیدوارم هر چی هست فقط واسه wii نباشه! چون اینجوری گرافیکش (کلا من دوست دارم گرافیک بازی های پلتفرمر در حد خدا باشه) میره قاتی باقالی ها.
ماکان پیشنهاد میکنم یک بار دیگه به گرافیک SMG دقت کنی! ;)

من بعید می دونم بازی اسپکتور در باره میکی ماوس باشه. اینا شایعه شده، ولی فکر می کنم شوخی باشه برای جلب نظر.
این یکی از artwork های بازیه. شما شباهتی به میکی می بینید؟
1zbwdnd.jpg

بقیه آرتورک ها رم تو وبلاگ Junction Point نیگا کنید. بیشتر به WoW شباهت داره.

سهيل جان اين Art خيلي شبيه Ninja Gold مي مونه. چون يك جا خوندم بازيش توي زمان مدرن توي US هست. در كل Spector هر چي بسازه خوب هستش. 2-3 تا Art يك Monk نشون ميداد!

آخرین ویرایش:
من بعید می دونم بازی اسپکتور در باره میکی ماوس باشه. اینا شایعه شده، ولی فکر می کنم شوخی باشه برای جلب نظر.

سهیل جون عجب خبر بدی دادی!! من عاشق میکی ماوس هستم و سال هاست که منتظر یک پلتفرمر خفن ازش هستم.

این یکی از artwork های بازیه. شما شباهتی به میکی می بینید؟

اره دیگه سهیل!! ان نینجا هه همون میکی هست که بعد از کشته شدن مینی توسط گوفی تصمیم گرفته تبدیل به یک نینجا بشه و گوفی ظالم رو به سزای اعملش برسونه.:biggrin1:

سهيل جان اين Art خيلي شبيه Ninja Gold مي مونه. چون يك جا خوندم بازيش توي زمان مدرن توي US هست. در كل Spector هر چي بسازه خوب هستش. 2-3 تا Art يك Monk نشون ميداد!
آره خودشه. اصلاً انگار خود Ninja Gold . برای من که خیلی عجیبه. احساس می کنم داره آش شله قلم کار می سازه. البته اینم بگم من خیلی دنبال این بازی هستم و بهش امیدوارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or