Warner Bros تایید کرد :LEGO Batman 2: DC Super Heroes برای X360 ، PS3 و ....

.:N!MA:.

کاربر سایت
درود ...

Lego-Batman-2.jpg

Warner Bros تایید کرد بازی LEGO Batman 2: DC Super Heroes در تابستان 2012 برای Xbox 360, PlayStation 3, Wii, PC, DS, 3DS و PS Vita منتشر میشود ...
سازنده ی بازی Traveller’s Tales میباشد و باز هم باید در دنیای طنز LEGO غوطه ور شویم و اینبار دو شخصیت معروف رابین و بتمن به دیگر قهرمانان معروف و
فوق العاده از دنیای DC Universe از جمله Superman, Wonder Woman و Green Lantern میپیوندند تا با کمک هم شهر Gotham را از دست خائنانی همچون
Joker و Lex Luthor نجات دهند و مانع نابودی شهر شوند .
بازیکنان میتونن با استفاده از انواع وسیله ی نقلیه مثل Batmobile و Batwing تمام شهر Gotham رو زیر و رو کنند ....همچنین گجت و توانایی های جدیدی در
بازی در اختیار شما خواهد بود . قابل ذکر است که اولین LEGO Batman بیش از 11 میلیون نسخه در سراسر دنیا فروخته و آخرین شماره ی آن تابستان امسال
درقفسه های فروشگاه خواهد بود .

منبع : موفق باشید ...

من اصلا لگو بازی نمیکردم ؛ جدیدا لگو هری پاتر زدم ، اصلا من رو منقلب کرد :دی دیگه همینجوری هر چی لگو بوده دارم میخرم بازی میکنم :دی ! لگو بتمن ، لگو دزدان دریایی ، لگو ایندیانا جونز ، ...
خیلی خیلی حال میدن آقا :دی !

من اصلا لگو بازی نمیکردم ؛ جدیدا لگو هری پاتر زدم ، اصلا من رو منقلب کرد :دی دیگه همینجوری هر چی لگو بوده دارم میخرم بازی میکنم :دی ! لگو بتمن ، لگو دزدان دریایی ، لگو ایندیانا جونز ، ...
خیلی خیلی حال میدن آقا :دی !
من قبلا اگه دست کسی بازی رو میدیدم میگفتم اوسکوله :d بچست :p
ولی یکبار آزمایشی سری لوگو را انجام دادم روح و روانم شاد شد .
خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بازیه باحالیه .آخر خندست:d
به نظرم بهترین لوگو هم ایندیانا جونزش هست .محشر بود ، یعنی رو دستش نیست .

mzl.txtszemg.800x500-75.jpg

آخرین ویرایش:
این لگو بتمن بعد از ایندیانا جونز بهترین لگو ای ه که بازی کردم:dحیف دی وی دیش خرابه حال هم ندارم دوباره بگیرمش وگرنه رکورد تموم کردنش از سری MW هم بیشتر می شد:d

یه lego قدیمی هست. که من از همه بیشتر دوستش دارم. واقعا عشق من بود.

lego racers pc رو حتما بازی کنین!:d فکر نکنم 200mb هم باشه. بعد از دو مرحله بفمید چیه کف میکنید. :d

lego racers pc رو حتما بازی کنین!:d فکر نکنم 200mb هم باشه. بعد از دو مرحله بفمید چیه کف میکنید. :d
تو تا حالا ایندیانا جونز رو بازی نکردی پس :d
من جدیدا بازی میکنم حس قربونش برم آنچارتد بازی کردن هم میگیرم .
این انچارتد رو لوگو میکردن من خیلی حال میکردم :x

ای جان من اینو یادمه...همون مسابقه ای رو می گی که وسط جاده یه سری چیز میز رنگی ریخته اونارو با هم ترکیب می کردی سرعت و اینجوری چیزا می گرفتی.مثلا اگر دو تا رنگش رو می گرفتی یه جاده ی صاف واست باز می شد از همه جلو می زدی....من عاشق این بازی بودم...

ای جان من اینو یادمه...همون مسابقه ای رو می گی که وسط جاده یه سری چیز میز رنگی ریخته اونارو با هم ترکیب می کردی سرعت و اینجوری چیزا می گرفتی.مثلا اگر دو تا رنگش رو می گرفتی یه جاده ی صاف واست باز می شد از همه جلو می زدی....من عاشق این بازی بودم...
عصر قدیم
احیانا منظورتون این نیست ؟ :d

30w1cwk_68789092.jpg

من که همیشه لگوهارو میگرفتم یه جوری هم مخفیشون میکردم که کسی تو خیابون نبینه آبرومون بره (از این دست بازیا که آدم میگیره همه میگن مگه بچه ای نمیدونن بعضی وقتا نیازه)

بنظرم ایندیانا جونز از همه بهتر بوده ...
--------------------------------------------

dice خودمونه آیا؟!

من که همیشه لگوهارو میگرفتم یه جوری هم مخفیشون میکردم که کسی تو خیابون نبینه آبرومون بره (از این دست بازیا که آدم میگیره همه میگن مگه بچه ای نمیدونن بعضی وقتا نیازه)

بنظرم ایندیانا جونز از همه بهتر بوده ...
--------------------------------------------

dice خودمونه آیا؟!
:d
سازنده ی اسمشو نیار 3 نیست احیانا آیا ؟
یعنی اینا قبلا لوگو میساختن ؟:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or