Warner Bros به صورت رسمي Midway را خريد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
midwaylogoa.jpg

شركت Warner Bros به صورت رسمي مالك شركت Midway شد. Midway از تاريخ اول جون تمام سهامي و درايي هاي خود را به حراجي گذاشته بود اما به علت نداشتن پيشنهاد جدي در نهايت با مبلغ 33 ميليون دلار به دارايي هاي WB پيوست.

دادگاه اين موضوع ديروز برگذار شد و WB در حال حاضر مالكيت دو استوديو بزرگ شيكاگو و سن ديگو Midway و تمامي IP هاي اين شركت را بر عهده دارد. دو استوديو ديگر اين شركت يعني بخش سن ديگو و نيوكاسل جايي در اين معامله نداشتند.

با توجه به اينكه هيچ كس حاضر به خريد اين دو استوديو نشده , WB يك مهلت 60 روزه به اين دو استوديو داده است. در صورتي كه اين دو استوديو در طي 60 روز نتوانند مالكي پيدا كنند , بسته خواهند شد.

WB در حال حاضر مالكيت دو استوديو بزرگ شيكاگو و سن ديگو Midway و تمامي IP هاي اين شركت را بر عهده دارد. دو استوديو ديگر اين شركت يعني بخش سن ديگو و نيوكاسل جايي در اين معامله نداشتند.
بالاخره سرنوشت سن ديگو چي شد؟

ممنون كسري.

ایول.
البته به نظر من سن دیگو رو هم بخره وارنر بد نیست.
فقط خدا کنه نیاد باز MK vs DC بده بیرون.
واقعاً Midway با MK VS DC Universe سابقه شو برد زیر سوال...
یه مدت پیش بود خبرش اومد که دارن MK جدید میسازن...خدا کنه با تغییر مدیریت Midway حداقل MK یه تکونی بخوره(هر چند که WB با F.E.A.R 2 نشون داد پیشرفت که هیچ حتی نمی تونه کیفیت عناوینشو ثابت نگه داره).

به نظر من که هر اتفاقی بیفته، MK بعدی کاملا خشن و درست و حسابی ساخته میشه...یعنی خود اد بون گفته که MK بعدی انقدر خشن هست که صحنه های خشنش حالتون رو بهم میزنه!!:biggrin1:

بی صبرانه منتظر دیدن Ermac نسل بعد هستم:love:

اتفاقی دوست نداشتم بیفته افتاد
کلا با کل IPهای M W بای بای خودم رو اعلام میکنم- این وارنر چه گیری به گیم داده من نمیدونم-
خوشش میاد مثلا EAبزنه تو خط فیلم-
کرم داره انگار-اون از اون FEAR:sick:-بعدشم که به MKپیوند زدند خودشون رو:sick:

پ.ن:حالا کسی خبر نداره- چک داده یا نقد خریده-شماره چند رو میپوشه:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or