Warhammer 40.000:Dawn Of War 2

cd391zwujs8ivhqw1en.jpg

developer: Relic Entertainment
publisher: THQ Inc.
genre: strategy / RTS
platform: PC / Windows

release date: World: 19(16) February 2009
play modes: single / multiplayer
multiplayer: LAN / Internet
age requirements: 16+ | media: 1 DVD
suggested system requirements:
Core 2 Duo 2.8 GHz, 2 GB RAM, graphic card 256 MB (GeForce 7800 or better), 5.5 GB HDD, Windows XP SP2/Vista SP1

این بازی از سری باز warhamer40.000 می باشد که در سبک استراتژیک که طراح و سازنده این بازی relice entertainment و ناشر ان THQ میباشد.
این بازی بازیگران را برای نجات کهکشان به صحنه های وحشیانه جنگ برای دست یافتن و فتح سرزمین و خالی کردن ان از دشمنان میبرد.که شما رهبری یک گروه مبارز را خواهید داشت که حتی کوچک ترین سربازان می توانند در سرنوشت این جنگ تاثیر گذار باشند.
این بازی برای بدست اوردن تاثیر سینمایتر و جزعیات گرافیکی بهتر از Essence Engine 2.0 استفاده میکند.
در این بازی امکان استفاده از انواع صلاح های گرم و سرد و سبک و سنگین و همچنین استفاده از تاکیتک ها و پناه گیری به شما این امکان را می دهد که یک جنگ ویران کننده را تجربه کنید که البته دشمنان شما برای خنثی کردن حملات شما دست به انواع حیله گری ها میزنند.
دشمنان شما را سه گروه تشکیل می دهند:
1:The Eldar
theeldar.jpg

eldar یکی از ماهرترین و باهوش ترین گروها می باشند که از نظر تکنلوژی و فناوری در سطح بالایی هستند که دارای سرعت عمل بالایی نیز می با شند.

2:The Ork Menace
theorkmenace.jpg

ork ها گروهی بسیار وحشی و خونریز که به صورت دسته های بزرگ به صورت وحشیانه حمله ور می شوند و همه چیز را که در سر راهشون باشه رو از بین میبرند که بیشترین گروه میباشند.

3:The Tyranids
thetyranids.jpg

یک سری از موجودات بسیار وحشی که بدون هیچ گونه ترس و ترحم به شما حمله می کنند که بسیار خون خار و وحشی می باشند.

Space Marines
campaign.jpg

گروهی از انسان ها که از نظر تکنلوژی پیشرفته هستند و برای نجات سیاره وارد جنگ شده اند.که میشه گفت شامل دشمنا نمی باشند مگر در بازی چند نفره.

و در اخر چند اسکرین شات از بازی:
ubdvxpbc3k58xeoac1c7.jpg
tp9cu36lxgv2cp6fwhk.jpg
d5n3y03p2jj6ihse9y9o.jpg
jhtzov6xqnu1c4njj95.jpg
[LTR]
ca4bq9asvougohq88h0k.jpg
squmkkfjo3j9r9d26ks.jpg
e6gunrzn74flega9ue69.jpg
tbkkj8pmzot9oskftoxx.jpg
tm0elqrm919i7vhnbsa.jpg
ifibriwdv81mgn4wyd98.jpg
[/LTR]

موفق باشید.

نوشته شده توسط ویلسنت
آقا بازی اومده و من هم گرفتم از تک گیم خریدم ولی نتونستم بازی رو اجرا کنم بعد از اینیستال پیغام میده
چه کار کنم؟:(
فایل system رو هم از تو دی وی دی کپی میکنم تو درایو c
سلام. من نمی دونم تو دی وی دی بازی شما چیا هست.اما بازی که من خریدم 2تا دی وی دی بود که. داخلش این چیزا بود که واسه اجرا شدن بازی بود. microsft game for windows-live. net net frame work 3.
aux.installer
vcredist
و کرکشم یه پوشه به نام Steam که 80 مگ هست و نوشته که تو درایو c: program fils کپی کنید.که من اول جای که بازی نصب شده بود کپی کردم موقع اجرا ارور اپلیکیشن داد اما بعد که تو درایو c که ویندوز هست کپی کردم بازی اجرا شد.

سلام دوستان!

منم این بازی رو گرفتم :(( واقعا فاجعس نسبت به نسخه های قبلیش، بازی فاقد هر گونه ساخت و ساز و حتی ارسال نیرو از هر طریقی است(مثل ارسال هوایی نیروها در WIC)، در عوض بازی چند جوخه بسیار محدود در اختیار شما قرار میده(که به طور باورنکردنی شکست ناپذیرن) و تا پایان بازی هم به همین صورت ادامه پیدا می کنه. البته این جوخه ها عین بازی های نقش آفرینی :mad: Level up میشن :mad: و توانایی هاشون بالا میره و میتونید برای جوخه هاتون زره و اسلحه های بهتری جایگزین کنید(دقیقا عین DiabloII). تنها نقطه قوت بازی مبارزه ها هستند که بسیار خوب کارشدن و البته اگر اهل سبکRPG باشید از بازی لذت زیادی می برید :angry:

پ.ن:اصلا چرا سبک بازی RTS هست!؟ :angry:

ما که نتونستیم بازی رو بریزیم ولی با این اوصاف مثل اینکه بازی خوبی از آب در نیومده
من با نسخه قبلی خیلی حال کردم

من هر دو رو مي پسندم ولي شماره قبليش شير تو شيرش بيشتر بود!:gunner:
اين يكي... به نظر خلوت* مياد!

سلام دوستان راستش من با نظرات شما مخالفم این بازی انقدر زیبا بود که من که هیچ علاقه ای به این سبک نداشتم را شیفته خودش کرد واقعا فوق العادست این بازی

چي؟!

سلام دوستان راستش من با نظرات شما مخالفم این بازی انقدر زیبا بود که من که هیچ علاقه ای به این سبک نداشتم را شیفته خودش کرد واقعا فوق العادست این بازی

من كي گفتم كه بده!؟
اتفاقآ هم خوبه و هم آموزشي!:gunner:

یه نکته ای رو بگم به نظر میرسه بازی رو از روی Steam کش رفته باشند برای همین احتمال مشکل داشتنه DVD ها یا کلا سورس بازی وجود داره. من که خودم بازی رو گرفتم بدون هیچ مشکلی هم اجرا شد. کرک هم برای vitality بود.

دوستان بازی از لحاظ کیفی بسیار عالی هست ولی مشکلش اینه که از اصلیت خودش خیلی فاصله گرفته ودیگه با یک وارهمر RTS کلاسیک سرو کار ندارید، در عوض این دفعه یک بازی شبه نقش آفرینی در اختیارتون هست و اگر اهلش هستید اصلا تردید به خودتون راه ندید. RTS بازها هم یک بار امتحانش کنن......ضرری نداره...... (البته بایدحوصله زیادی به خرج بدید)......

پ.ن:من که تمومش کردم خیلی هم لذت بردم (البته من یک RTS باز هستم)

آخرین ویرایش:
اونایی که مشکل تو کرک بازی دارن
فایل Steam رو باید تو دیسک c داخل پوشه Program Files کپی کن و تو محل نصب بازی هیچ چیزی کپی نکنن
دوستان بازی از لحاظ کیفی بسیار عالی هست ولی مشکلش اینه که از اصلیت خودش خیلی فاصله گرفته ودیگه با یک وارهمر RTS کلاسیک سرو کار ندارید، در عوض این دفعه یک بازی شبه نقش آفرینی در اختیارتون هست و اگر اهلش هستید اصلا تردید به خودتون راه ندید. RTS بازها هم یک بار امتحانش کنن......ضرری نداره...... (البته بایدحوصله زیادی به خرج بدید)......

پ.ن:من که تمومش کردم خیلی هم لذت بردم (البته من یک RTS باز هستم)
درسته اصلا relic که خودش یکی از بهترین سازنده ها سبک rts هست نمی دونم چرا از بازی های دیگه تقلید کرده !!!!!!!!!!!!!!!111
اما بازم فوق العاده بازی لذت بخشی هست

به نظر من که بازی خیلی خوبی هستش.
گرافیک عالی برای یک بازی استراتژی. صداگذاری فوق العاده. موسیقی لذت بخش.
قابلیت آپگرید در بین مراحل. انیمیشن عالی شخصیتها. Boss های بسیار. قرار گرفتن این بازی در بین پنج بازی پر فروش PC پس از چند هفته (حتی در هفته ی اول عرضه تو صدر بود). داستان معمولی. و...
دیگه از یه بازی چی می خواین ؟
با نسخه ی کرک شده ی این بازی هم نمیشه آنلاین زد.

با عرض سلام

من هم توی بازی و هم توی menu تصاویر رو این جوری می بینم
مشکل چیه؟
این توپ های طلایی چی هستن؟
اگه گرافیک رو بذارم رو medium درست میشه.

ممنون

با عرض سلام

من هم توی بازی و هم توی menu تصاویر رو این جوری می بینم
مشکل چیه؟
این توپ های طلایی چی هستن؟
اگه گرافیک رو بذارم رو medium درست میشه.

ممنون
گرافیکت رو احیانا زیادی اور کلاک نکردی ؟!
من وقتی اور میکنم بازی اینجوری می شه !
یه آپدیت هم بکن درایورش رو شاید درست شه ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or