Warhammer 40,000: Dark Heresy

1748029032965.png
در جریان لایو استریم Warhammer Skulls 2025، استدیو Owlcat Games از جدیدترین عنوان CRPG خود که در دنیای WH 40K به وقوع می پیوندد رو نمایی کرد.
این اثر Dark Heresy نام داشته و بر اساس یک بازی نقش آفرینی رو میزی (Tabletop RPG) با همین نام است.
در طی بازی، بازیکن در نقش نیروهای Inquisition (دستگاه تفتیش عقاید امپریوم) قرار گرفته و در تلاش خواهد بود تا هرگونه مخالفت و شورشی را از بین ببرند.
مکان وقوع حوادث بازی، بخشی دور افتاده از امپریوم با نام Calixis Sector (از زیر مجموعه های Segmentum Obscurus) است.

اطلاعات تکمیلی به زودی...

فکر کردم بازی بعدی Saber ئه
یه لحظه هایپم چسبید سقف بعد با مخ اومدم زمین :D

بچه ها بین این Warhammer ها کدومشون در حد Space marine هست؟
چندتا Warhammer رو پلاس هست اصن نمیدونم کدوم به کدومه :-?
اگه منظورت گیم پلیه که نزدیک ترینش همون نسخه اول اسپیس مرینه که داره به زودی ریمستر میگیره.
بزار اون رو بازی کن.
تقریبا دو هفته دیگه میاد.

چون احتمالا دنبال شوتر میگردی ولی خب اینها CRPG هستن.

• Like
Reactions: Arios 22
اگه منظورت گیم پلیه که نزدیک ترینش همون نسخه اول اسپیس مرینه که داره به زودی ریمستر میگیره.
بزار اون رو بازی کن.
تقریبا دو هفته دیگه میاد.

چون احتمالا دنبال شوتر میگردی ولی خب اینها CRPG هستن.
نه هر سبکی باشه ولی خوب باشه.
یعنی مثل saber چیز با کیفیت ساخته باشن ژانرش مهم نیست برام چون دنیا Warhammer کلا دوست دارم. اما آشنایی با بقیه خیلی ندارم فقط چک کردم چنتارو نمرات جالبی هم ندارن ولی تجربه خود گیمرا برای من سند هستش.

نه هر سبکی باشه ولی خوب باشه.
یعنی مثل saber چیز با کیفیت ساخته باشن ژانرش مهم نیست برام چون دنیا Warhammer کلا دوست دارم. اما آشنایی با بقیه خیلی ندارم فقط چک کردم چنتارو نمرات جالبی هم ندارن ولی تجربه خود گیمرا برای من سند هستش.
اگه دنبال آشنایی با 40k هستی که تو بازیها از روگ تریدر بهتر جایی پیدا نمیکنی ، حداقل فعلا تا ببینیم دارک هرسی چطور در میاد.
روگ تریدر اینقدر لور میریزه سرت که سیراب بشی و بگی بسه دیگه :D

محمد تو تاپیک اسپیس مرین 2 چندتا پست خیلی خوب در مورد کتابها داره.
در مورد لور و پیش زمینه داستانی که خیلی بیشتر.
منم چندتا پست اینجا و اونجا در مورد کتاب و... دارم.

اگه خواستی دنبال کنی یه سرچ "وارهمر"تو انجمن براساس نام کاربری بکنی باید کارت راه بیفته.

اما اگه انگلیسیت خوبه و اهل کتاب هم هستی که نونت تو روغنه.
یه دنیای بی نهایت از هیجان جلوته.
با کتابها خیلی ورود جذابتر و تکمیلتری به دنیاش داری.

کارشون درسته دارن راه BioWare قدیم رو پیش میرن یجورایی
دقیقا هم خروجی بایوور قدیم رو دارن و هم مدرن که مس افکت رو ساخت.
اینها کنار لارین دوتا دوست داشتنی سبک RPG هستن ، امیدوارم هیچوقت یه کمپانیی گنده ای هوس نکنه بخرتشون یا اونقدری گنده نشن که خودشون کمپانی بشن و خودتخریبی به بار بیارن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or