Warhammer 40,000: Dark Heresy

1748029032965.png
در جریان لایو استریم Warhammer Skulls 2025، استدیو Owlcat Games از جدیدترین عنوان CRPG خود که در دنیای WH 40K به وقوع می پیوندد رو نمایی کرد.
این اثر Dark Heresy نام داشته و بر اساس یک بازی نقش آفرینی رو میزی (Tabletop RPG) با همین نام است.
در طی بازی، بازیکن در نقش نیروهای Inquisition (دستگاه تفتیش عقاید امپریوم) قرار گرفته و در تلاش خواهد بود تا هرگونه مخالفت و شورشی را از بین ببرند.
مکان وقوع حوادث بازی، بخشی دور افتاده از امپریوم با نام Calixis Sector (از زیر مجموعه های Segmentum Obscurus) است.

اطلاعات تکمیلی به زودی...

سبک بازی چیه؟مثل روگ تریدره؟یا rts؟
دقیقا همونه.
اینها غیر از CRPG چیز دیگه ای نمیسازن.

یه خوبی که این نسخه داره چون روی یک سیاره اتفاقات بازی جریان داره خیلی بیشتر میتونن تو طراحی دنیای بازی دقیق بشن و بهش عمق بدن.

دقیقا همونه.
اینها غیر از CRPG چیز دیگه ای نمیسازن.

یه خوبی که این نسخه داره چون روی یک سیاره اتفاقات بازی جریان داره خیلی بیشتر میتونن تو طراحی دنیای بازی دقیق بشن و بهش عمق بدن.
امیدوارم این سری که اندازه بازی کوچیکتره وویس اکتینگ کامل باشه تو روگ تریدر بیچاره شدم انقدر تکست خوندم

امیدوارم این سری که اندازه بازی کوچیکتره وویس اکتینگ کامل باشه تو روگ تریدر بیچاره شدم انقدر تکست خوندم
اگه اشتباه نکنم گفتن که این نسخه کامل وویس اکتینگ داره! یادمه CohhCarnage داشت استریم میکرد و وقتی فهمید (از طریق توییتر فکر کنم) کلی ذوق کرد.

باز هم باید بخونی :D
DLC جدید که ماه بعدی میاد و برای 2026 هم دوتا اکسپنشن دیگه منتشر میکنن.
=========
Owlcat تایید کرد که شخصیتها تمام و کمال صداگذاری میشن.
اما خب باز هم نیاز به خوندن میشه.
من هم گوش میدم و همزمان میخونم:D

من که روگ تریدر حال خوندن نداشتم کامل اسکیپ کردم نوشته ها و داستان رو 😂
Lore و داستان رو از روگ تریدر بگیری دیگه چیزی میمونه؟ :D
از چند کیلومتری کاملا رگ و ریشه arpg بازت مشخصه :))

آخرین ویرایش:
با توجه به موفقیت Rogue Trader ممکنه level گیم بیاد بالاتر؟ روگ تریدر خیلی عالی بود ولی اون حس AA بودن رو کل مسیر داشت ( مثلا اینکه خیلی از اتفاقات بزرگ بازی به جای اینکه داخل یه کات سین فوق خفن باشه داخل یه کتاب بود با یه تصویر ثابت و متن). اگه بتونن Production Value رو ببرن بالا میتونه اتفاقات خیلی جالبی رقم بخوره.

• Like
Reactions: m.d.makan
با توجه به موفقیت Rogue Trader ممکنه level گیم بیاد بالاتر؟ روگ تریدر خیلی عالی بود ولی اون حس AA بودن رو کل مسیر داشت ( مثلا اینکه خیلی از اتفاقات بزرگ بازی به جای اینکه داخل یه کات سین فوق خفن باشه داخل یه کتاب بود با یه تصویر ثابت و متن). اگه بتونن Production Value رو ببرن بالا میتونه اتفاقات خیلی جالبی رقم بخوره.
بعید میدونم. شاید واسه Pathfinder بعدی بخوان همچین هزینه ای بکنن ولی اون حالت کتابی بودن رو من بیشتر میپسندم

اینکه میگن این بازیشون کاملا NPCها صداگذاری دارن رو باید به فال نیک گرفت که دارن به اون سمتی که میگی حرکت میکنن.
مطمئمنا اینها سرمایه لارین و... رو ندارن و حتی اون زمان برای توسعه رو.
ولی در زمان حاضر واقعا دیگه استودیوی بزرگی شدن.
حدود 400 نفر یا بیشتر تو خود استودیو هستن ، برون سپاری و استودیوهای قرادادی احتمالی و... دیگه بماند.
البته قطعا بخشی از اونها دارن روگ تریدر رو برای دو سال بعد ساپورت میکنن ولی به نظرم نفراتشون برای اینکه Dark Heresy حداقل از روگ تریدر هزینه کرد مالی و جانی بیشتری داشته باشه کافی هستن.

این بازی حتی از روگ تریدر هم بهتر میتونه تو جذب طرفدار برای 40k نقش بازی کنه چرا که مکانیکهای در دسترس تری داره.
ببینیم چی کار میکنن.

قطعا تو دوران اوج بازیهای 40k قرار داریم.
چیزی که تا همین چندسال پیش (بعد از افول دوران اوج سگا) مثل خواب میموند.
واقعا دم Sega ، Owlcat ، Saber و استودیوهای دیگه گرم که هم فانتزی و هم 40k رو سر زبونها انداختن.

فکر کردم بازی بعدی Saber ئه
یه لحظه هایپم چسبید سقف بعد با مخ اومدم زمین :D

بچه ها بین این Warhammer ها کدومشون در حد Space marine هست؟
چندتا Warhammer رو پلاس هست اصن نمیدونم کدوم به کدومه :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or