Warframe | PC [پست اول خوانده شود]

خب امروز میخوام یه بازی بهتون معرفی کنم به اسم Warframe

20130221202541a0delytunf8iim70.jpg

خیلی وقت بود که دنبال یه بازی اکشن Free-to-play بودم.چیزهائی که پیدا میکردم از لحاظ گیم پلی,گرافیک,اکشن و ... راضی کننده نبود.
تا اینکه خیلی اتفاقی تریلرشو دیدم.اولش فک کردم یه بازی AAA برا کنسولهاست بعد دیدم زده free-to-play و در آخر هم Digital Extremes سازنده مولتی Bioshock 2 و عنوان سراسر هیجان The Darkness 2
این شد که رفتم دنبال بتاکی و ...تا خودم تجربش کنم
ویرایش:بازی رفت تو فاز Open Beta
نام: warframe
سبک: TPS,Co-op shooter
سازنده و ناشر: Digital Extremes
برنده بهترین عنوان F2Play در مراسم Pax East 2013
در مورد بازی :

بازی ژانرش sci-fi هست و تو نگاه اول من یاد Mass Effect افتادم ولی خب خود ME هم از بازیهای دیگه ایده گرفته.

گیم پلی مخلوطی از Mass effect,borderlands و مدهای horde و Firefight از بازیهای Halo و Gears of war هست که از هر کدوم ایده هائی گرفته.
همون اول بگم سیستم کاور گیری نداره ====> گیم پلی بازی سرعتی انتخاب شده

پس از اجرای بازی یه کات سین از اتفاقات گذشته میبینیم که چطور بیگانه ها که از نژاد Grineer هستن تونستن کهکشان راه شیری رو تصاحب کنن ...بعد خیلی سریع بازی شمارو در نقش یه مبارز بیگانه که عنوان Warframe بهشون اتلاق میشه قرار میده که از نژاد Tenno هستن (نژاد Human تعطیل! )پس هدف جنگ بین این 2 نژاد هست بر سر کهکشان همینطور نجات بشر. در ادامه مراحل آموزشی شروع میشه وبعد هم اولین ماموریت بازیو شروع میکنین.اما قبلش باید کلاس خودتون رو انتخاب کنین.

توضیح بیشتر: Tenno ها نژادی باستانی هستن که به منظور مقابله با Grineer و Corbus به پا خواستن. و در واقع مثل نینجاهای فضائی میمونن که بسیار مجهز هستن.

20130221202606a0delyu9n2i94neq.jpg

بازی چند کلاس مختلف داره که سه تاش همون اول آزاد هست و قابل انتخاب و چند تای دیگه که قفل و قابل خریداری هستن. با چند تاشون به صورت مختصر آشنا میشیم:

1- Excalibur : ترکیبی از حمله های نزدیک و دور برد داره
2- Loki : بیشتر رو خصیصه Stealth مانور میده
3- Volt : رو دمیج از راه دور تمرکز داره

بقیه کلاسها پیشرفته هستن که یا باید بخرین و یا با EXP ای که از طی کردن مراحل به دست میارین که بهش Blueprints میگن آزادشون میکنین
برا مثال بعضیهاشون توانایی Heal کردن دارن.بعضی دیگه میتونن تانک بشن ویا حتی ذهن دشمن رو کنترل کنن و...

همه این کلاسها علاوه بر خصوصیاتی که گفتم سلاحهائی مثل Rifle,pistol, وحتی یه Katana(شمشیر) هم دارن که کارهای جالبی میشه با هاش کرد.

20130221202646a0delyuxfu0bej1v.jpg

در کل این بازی ازهیجان بالائی برخورداره و هنچنین مثل Borderlands اون حس زیبای Co-op و سیستم لوت بازی خیلی لذت بخشه.

تریلر گیم پلی از بازی
============================================
حجم بازی با احتساب آپدیت جدید حدود 3.5 گیگ هست فعلا

وبسایت رسمی بازی برا عضویت و دانلود:
HTML:
https://warframe.com/

=======================
اطلاعات تکمیلی به درخواست دوستان:

همونطوری که گفتم بازی سبکش Co-op shooter هست.ما هم در نقش یه سری نینجای فضائی قرار میگیریم و تو کهکشانی که توسط Grineer ها به تصرف در اومده به یه سری ماموریت فرستاده میشیم.مراحل هم داخل سیارات این منظومه(همون راه شیری) پیگیری میشه.از زهره که نزدیکترینه تا پلوتون مراحل سخت تر میشن و آخرین مرحله تو هر سیاره 1 باس داره که باید گروهی زدتش.مثل WoW که رید میرفتیم.من مولتی Mass Effect بازی نکردم اما میگن شباهت داره.در ضمن با کشتن این باسها یه سری آیتم دراپ میشه که برا لول آپ و درفت کردن آیتم های مورد نیاز حتما لازم میشه که اگه بازی کنین دستتون میاد.از گیم پلی هم تو همین پست تریلر گذاشتم.17 مگ بیشتر نیست ببینین.

لیست اعضا:
Rikimaru32
azaramir
Amirezio2011
ExDevil
holypower
jason_b
kill3r110
Slipkboy
Mehrad
TheRealagent
M4S0N
MATRIX-POUYA
mohsen8
volta22
ma-teamplayer
mamalsparrow
M0ST4FA
DanteMayCryM
Hamidrezatopshahriyar
shahriyar
Mitherdata
Shahab

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: victor hogo
یکی از هیرو ها یه اسپیل میزنه همه دشمن ها به جون هم میفتن خیلی بدرد بخوره کسی میدونه مال کدوم هیروه
با لول 9 دارم تو venosلول اپ میکنم ایتم های Bansheرو داره واسم دارپ میکنه فقط helmtبا خود بانشی مینده برام دراپ کنه

اگه هیرو خوبی هست منم میام با هم بریم -

کسی میدونه ایتم های فراست یا این هیرو جدیده کجا میفته؟

سلام دوستان من این بازی دانلود کردم دایرکت هم نصب کرد اکونتم ساختم ولی یک جا هست نوشته downloading new content همین جا گیر کرده نه که نات ریسپاندینک بده ولیحرکت نمیکنه چی کار کنم *** رو هم که خاموش میکنم حرکت مینه ولی ارور ابدیت میده تو این مرحله باید خیلی صبر کنم:-/

سلام دوستان من این بازی دانلود کردم دایرکت هم نصب کرد اکونتم ساختم ولی یک جا هست نوشته downloading new content همین جا گیر کرده نه که نات ریسپاندینک بده ولیحرکت نمیکنه چی کار کنم *** رو هم که خاموش میکنم حرکت مینه ولی ارور ابدیت میده تو این مرحله باید خیلی صبر کنم:-/

برای بار اول خیلی باید صبر کنی . این چند روزه بخاطر سرعت کم با سرورهای خارجی هممون داریم لذیت میشیم

کسی میدونه ایتم های فراست یا این هیرو جدیده کجا میفته؟
برای Frost برو سیاره Ceres اولین مپ از بالا Extra یه Boss داره به اسم Lieutenant Lech Kril که lvl 52 هست اون Drop میکنه.
برای Vauban هم فعلا فقط تو Mission Alert گیر میاد ایتم ها.

سلام دوستان من این بازی دانلود کردم دایرکت هم نصب کرد اکونتم ساختم ولی یک جا هست نوشته downloading new content همین جا گیر کرده نه که نات ریسپاندینک بده ولیحرکت نمیکنه چی کار کنم *** رو هم که خاموش میکنم حرکت مینه ولی ارور ابدیت میده تو این مرحله باید خیلی صبر کنم
بذار بره داره آپدیت میشه بازی یه 700 800 مگی هست ارور هم داد مشکلی نیست از ادامه همون جا که ارور داده دوباره دانلود میشه.

یه بار دیگه میگم خواستین Warframe جدید بخرید یا بسازید دقت کنید سراغ چی میرید همه Warframe ها برای خودشون قدرتمند هستن ولی ببینید کدومشون به کار شما میاد فقط به شکلشون دقت نکنید اونوقت ممکنه بعد پشیمون بشید.
یه توضیح خیلی مختصر میدم در مورد Warframe ها
Excalibur بهترین انتخاب برای نبرد ها دور نزدیک هست که تقریبا هم کامله بدرد کسایی میخوره که میخوان تازه بازی شروع کنن.
اگه یک Warframe بسیار قدرتمند با قابلیت تهاجمی و دفاعی زیاد میخواین Rhino انتخاب کنید که قوی ترین Warframe بازی هست.
اگه مخفی کاری دوست دارید سراغ Loki - Ash - Banshee برید البته تفاوت هاشون با هم زیاده ولی تمرکز همشون رو حالت مخفی کاریه بیشتر.
اگه میخواین با قدرت ذهن دشمنان ها مورد حمله قرار بدید Nyx خوبه.
Mag با استفاده از انرزی های مغناطیسی دشمن ها رو نابود میکنه.
اگه دوست دارید تو بازی یه حمایت کننده باشید و هم تیمی هارو Heal کنید بهترین انتخاب Trinity هست.
Volt یه Warframe تهاجمی با قدرت های الکتریکی بالا هست.
Ember تمرکز اصلیش رو آتش هست در ضمن بهترین عمل کرد در مقابل Infested ها داره.
Saryn حملاتی سمی انجام میده.
Frost هم تمرکز اصلشی رو استفاده از یخ و برف هست.
Vauban هم تله گذار هست.

آخرین ویرایش:
پس دو روزی باید بزارم تا دانلودش کنم اونموقع که اول دانلودش کردم 1 گیگ بیشتر نبود الان داره میشه 3 گیگ

کل حجم شد 2.5 GB

کلن من DOJO رو ساخت و الان داریم ROOM هاشو میسازیم - باید بگم من و کلنم : AMIREZIO2011 - EXDEVIL - PUNKZZILLA

یه پک اومده به نام STALKER که یه تیرکمون جدید داره با 2 تا اسلحه جدید به قیمت 800 پلاتینیوم

این آپدیت فقط به Mod و اسلحه جدید ختم نمیشه کلی امکانات جدید به بازی اضافه شده در واقع خیلی جدی و با قدرت دارن بازی ساپورت میکنن چون استقبال از بازی تو این چند ماه خیلی خوب بوده بازی تو ماه گذشته یعنی آپریل تو Raptr حدود 42 پله صعود داشته بین تمامی بازی های هر سه پلتفروم که این آمار شگفت انگیز هست...

caas-most_played_april20131.png

اما آپدیت 8 به کل بازی زیر رو میکنه انقدر تغییرات زیاده که فقط متن اصلی قرار میدم خودتون دیگه بخوندید!
GRINEER GALLEON (NEW LOCATION SET)

At last we can reveal the Grineer ships
Explore vast, rusted chambers evocative of an amazing space-submarine vibe that exudes the gritty bulk of the Grineer Army
The Grineer ships come with new vicious enemies, hell-bent on dismembering any Tenno intruders
Lieutenant Lech Kril has been training and this already formidable Grineer boss has new tricks up his sleeve

(OROKIN VOID (NEW SECRET LOCATION SET

An exciting new tile-set hidden within a dimensional fold
Players can buy or loot Void Keys to open up exciting loot runs in the Ancient Orokin Towers
Explore the hidden fortresses of the Ancient Orokin race
But beware, these are dangerous places, fraught with traps and guarded by the corrupted remains of past-raiders

(DOJO BUILDING (ALPHA

Brand new tile set with Tenno architecture & design
New set of possibilities for user-created levels begins with our Dojo Building (Alpha)
Clan members contribute resources to fund construction projects to build their Clan 'Dojo
Architects have total control of the layout, selecting hallways, junctions and special rooms to build
Clan members 'vote with their resources', funding the construction to completion
Note: Expect a few bumps as this is an ambitious new feature for Warframe: player-created levels! We will be working hard to smooth out the kinks and pave the way for amazing player-built future of Warframe
The Dojo can be accessed by joining or creating a clan. Doing this automatically puts a Dojo Key blueprint in your inventory to craft

(DOJO RESEARCH (ALPHA

...Clans can build Dojo rooms that open up Technology research options
This gives your clan access to an array of deadly new weapons only accessible through the research system
Clan members collect research samples and pool resources to fund advanced new weaponry projects
Upon completion, members have access to Blueprints allowing them to build never-seen-before weaponry in their Foundry

(DUELING (ALPHA

Clans can build special dueling rooms to challenge your Clan members to friendly duels
Clan members can watch the action and cry foul... our small dueling team is eager for feedback and have been careful to balance dueling in a way that only affects the Duels

POLARIZE WEAPON SYSTEM

Got your gear to level 30? Prepare to Polarize
With the newly discovered “Forma”, you can now add or swap a Polarity value on your gear every time you reach level 30
Forma can be purchased or found through Daily Login Rewards, Alerts, or possible Mission rewards for completing missions in The Void

HUD IMPROVEMENTS
Viewing your party’s stats is now a Toggle option instead of Hold key
Want to take some fancy screenshots.. WITHOUT the HUD? Now you can

?WHAT IS STALKER

...We don’t know.. but we’ve heard killing him can garner quite the reward

NEW WEAPONS & GEAR
20+ new weapons added in this update
Tenno crafted Kunai (throwing daggers) available in the market for a silent weapon option in your pistol slot
New Grineer weapons added to the Market including the Machete, Dual Cleavers, and the lethal Vulkar sniper rifle
By popular demand the Market also now has a single-handed Ether Sword, and Dual Broncos for sale
As mentioned above, Clan Research brings 9 exciting new player weapons to Warframe, but you need to build your research facilities to discover them
Energy weapons, Biological Toxins and high-impact explosives are waiting to be uncovered
?In addition to these weapons, there are 5 rare weapons to chase in special drops. Who will discover them first
New Sentinel Pet available in the Marketplace...the infamous Dethcube
Looking for blueprint components to build your Frost Prime? Seek out the Orokin Towers in the Void

'BRAND NEW MODS
Sanctuary - Creates a shield around the player when they are reviving fallen allies
%Reach - Extends melee reach by
Master Thief - % chance to unlock locked lockers
Insulation - Reduces effect of environment ice on shields
Rage - Damage done to your health is added to your energy
Melee Channel - Any energy you expend in casting is added to your next melee strike
Acrobat - Reduces stamina cost on wallruns
Hawk Eye - Pistol zoom
Eagle Eye - Rifle zoom

CHANGES
Ambient FX for Vauban's Tesla ability have been toned down
Infested enemy types now play reaction to Banshee Soundquake
Rhino's Iron Skin ability once again gives push immunity
Rhino's Iron Skin ability damage absorption values capped: but up to a damage (d) cap of: 200 d, 400 d, 600 d, and 800 d based on mod rank
Rhino’s Iron Skin ability draws Aggro from enemies
Alloy Drop Rates have increased and been added as a resource to Pluto
Recipes for crafting weapons have been adjusted to a lower resource requirement
Ash's Shuriken improvements added: it now seeks targets and multiple projectiles added at higher ranks

FIXES
Fixed issue where Vauban's Bounce ability could be used to chain-incapacitate humanoid enemies during their recovery state
Fixed issue where some Warframe powers would be available even if you didn't have the mod equipped
Fixed misnamed Ash Systems blueprint
Fixed some animation event and damage deformer related crashes
Fixed bug with Extermination Missions not being able to be completed
Fix for fused ability mod, it now properly and consistently increases power

Additional Information
"WHERE IS TRADING?" It is still being worked on, not ready for deployment yet
Team standing by for bug reports!
کسایی که واقعا بازی میکنن به صورت جدی! id خودشونو اینجا بذارن باهم بریم چون فعلا اوضاع نت درست نیس نمیشه به خارجی های Join شد پینگ سر به فلک میکشه...

ایدی من azaramir
به ایرانی ها که نمیشه جوین شد فقط اشنا ها رو تو بازیشون راه میدن من که فقط تونستم با یکی دو تا از بچه ها بازی کنم
راهی برای بدست اوردن پلانتنیم مجانی کسی پیدا نکرده
بازیم هم هنوز داره اپدیت میکنه کلی طول میکشه سرعتم اومده پایین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or