Warframe | PC [پست اول خوانده شود]

خب امروز میخوام یه بازی بهتون معرفی کنم به اسم Warframe

20130221202541a0delytunf8iim70.jpg

خیلی وقت بود که دنبال یه بازی اکشن Free-to-play بودم.چیزهائی که پیدا میکردم از لحاظ گیم پلی,گرافیک,اکشن و ... راضی کننده نبود.
تا اینکه خیلی اتفاقی تریلرشو دیدم.اولش فک کردم یه بازی AAA برا کنسولهاست بعد دیدم زده free-to-play و در آخر هم Digital Extremes سازنده مولتی Bioshock 2 و عنوان سراسر هیجان The Darkness 2
این شد که رفتم دنبال بتاکی و ...تا خودم تجربش کنم
ویرایش:بازی رفت تو فاز Open Beta
نام: warframe
سبک: TPS,Co-op shooter
سازنده و ناشر: Digital Extremes
برنده بهترین عنوان F2Play در مراسم Pax East 2013
در مورد بازی :

بازی ژانرش sci-fi هست و تو نگاه اول من یاد Mass Effect افتادم ولی خب خود ME هم از بازیهای دیگه ایده گرفته.

گیم پلی مخلوطی از Mass effect,borderlands و مدهای horde و Firefight از بازیهای Halo و Gears of war هست که از هر کدوم ایده هائی گرفته.
همون اول بگم سیستم کاور گیری نداره ====> گیم پلی بازی سرعتی انتخاب شده

پس از اجرای بازی یه کات سین از اتفاقات گذشته میبینیم که چطور بیگانه ها که از نژاد Grineer هستن تونستن کهکشان راه شیری رو تصاحب کنن ...بعد خیلی سریع بازی شمارو در نقش یه مبارز بیگانه که عنوان Warframe بهشون اتلاق میشه قرار میده که از نژاد Tenno هستن (نژاد Human تعطیل! )پس هدف جنگ بین این 2 نژاد هست بر سر کهکشان همینطور نجات بشر. در ادامه مراحل آموزشی شروع میشه وبعد هم اولین ماموریت بازیو شروع میکنین.اما قبلش باید کلاس خودتون رو انتخاب کنین.

توضیح بیشتر: Tenno ها نژادی باستانی هستن که به منظور مقابله با Grineer و Corbus به پا خواستن. و در واقع مثل نینجاهای فضائی میمونن که بسیار مجهز هستن.

20130221202606a0delyu9n2i94neq.jpg

بازی چند کلاس مختلف داره که سه تاش همون اول آزاد هست و قابل انتخاب و چند تای دیگه که قفل و قابل خریداری هستن. با چند تاشون به صورت مختصر آشنا میشیم:

1- Excalibur : ترکیبی از حمله های نزدیک و دور برد داره
2- Loki : بیشتر رو خصیصه Stealth مانور میده
3- Volt : رو دمیج از راه دور تمرکز داره

بقیه کلاسها پیشرفته هستن که یا باید بخرین و یا با EXP ای که از طی کردن مراحل به دست میارین که بهش Blueprints میگن آزادشون میکنین
برا مثال بعضیهاشون توانایی Heal کردن دارن.بعضی دیگه میتونن تانک بشن ویا حتی ذهن دشمن رو کنترل کنن و...

همه این کلاسها علاوه بر خصوصیاتی که گفتم سلاحهائی مثل Rifle,pistol, وحتی یه Katana(شمشیر) هم دارن که کارهای جالبی میشه با هاش کرد.

20130221202646a0delyuxfu0bej1v.jpg

در کل این بازی ازهیجان بالائی برخورداره و هنچنین مثل Borderlands اون حس زیبای Co-op و سیستم لوت بازی خیلی لذت بخشه.

تریلر گیم پلی از بازی
============================================
حجم بازی با احتساب آپدیت جدید حدود 3.5 گیگ هست فعلا

وبسایت رسمی بازی برا عضویت و دانلود:
HTML:
https://warframe.com/

=======================
اطلاعات تکمیلی به درخواست دوستان:

همونطوری که گفتم بازی سبکش Co-op shooter هست.ما هم در نقش یه سری نینجای فضائی قرار میگیریم و تو کهکشانی که توسط Grineer ها به تصرف در اومده به یه سری ماموریت فرستاده میشیم.مراحل هم داخل سیارات این منظومه(همون راه شیری) پیگیری میشه.از زهره که نزدیکترینه تا پلوتون مراحل سخت تر میشن و آخرین مرحله تو هر سیاره 1 باس داره که باید گروهی زدتش.مثل WoW که رید میرفتیم.من مولتی Mass Effect بازی نکردم اما میگن شباهت داره.در ضمن با کشتن این باسها یه سری آیتم دراپ میشه که برا لول آپ و درفت کردن آیتم های مورد نیاز حتما لازم میشه که اگه بازی کنین دستتون میاد.از گیم پلی هم تو همین پست تریلر گذاشتم.17 مگ بیشتر نیست ببینین.

لیست اعضا:
Rikimaru32
azaramir
Amirezio2011
ExDevil
holypower
jason_b
kill3r110
Slipkboy
Mehrad
TheRealagent
M4S0N
MATRIX-POUYA
mohsen8
volta22
ma-teamplayer
mamalsparrow
M0ST4FA
DanteMayCryM
Hamidrezatopshahriyar
shahriyar
Mitherdata
Shahab

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: victor hogo
کسی هست؟ :-s
بعد از تحریم کردن همون تک و توک ایرانی هایی که من میشناختم بازی میکردن هم بازیو گذاشتن کنار.
خودمم دو سه هفته با قندشکن بازی کردم ولی بعدش دیگه اعصابم نکشید، با نزدیک ۲۰۰۰ ساعت پلی تایم بازیو گذاشتم کنار.

بعد از تحریم کردن همون تک و توک ایرانی هایی که من میشناختم بازی میکردن هم بازیو گذاشتن کنار.
خودمم دو سه هفته با قندشکن بازی کردم ولی بعدش دیگه اعصابم نکشید، با نزدیک ۲۰۰۰ ساعت پلی تایم بازیو گذاشتم کنار.
والا من فقط برای لاگین کردن فیلتر میزنم بعد قطعش میکنم

بازی نمیکنی بده من برات بازی کنم دادا:>|-)

دوستان این warframe میشه رندوم با ملت جوین شد یا حتما باید تو friend لیست باشه؟چون پیداش نمیکنم گزینشو
یا باید عضو کلن بشی یا تو چت بگی چی میخوای و کدوم ماموریت رو میخوای بری که بخوان باهات بیان.
تو دیسکورد هم عضو بشی خیلی جوابه ، اونجا هرروز پلیرهای جدید میان که به دنبال پلیر میگردن.
Join the Play Warframe Discord Server!

سلام دوستان
من یکی از weapon هام لول 30 شد و دیدم مکس شده polarization کردم و لولش دوباره 1 شد.میخوام بدونم اصلا چه فایده داره دوباره لولش رو 1 کردم.اصلا چه سودی داره وقتی الان weapon ام دوباره ضعیفتر شد و capacity ایش دوباره کم شد؟

سلام دوستان
من یکی از weapon هام لول 30 شد و دیدم مکس شده polarization کردم و لولش دوباره 1 شد.میخوام بدونم اصلا چه فایده داره دوباره لولش رو 1 کردم.اصلا چه سودی داره وقتی الان weapon ام دوباره ضعیفتر شد و capacity ایش دوباره کم شد؟
وقتی از آیتم Forma استفاده میکنی بهت این اجازه رو میده که یه polarization به اون خونه های خالی داخل قسمت مادینگش اضافه کنی (ولی لولش 0 میشه و دوباره باید مکس کنی، که اگه Elite Sanctuary Onslaught رو داشته باشی مشکلی نیست، کار 5 دقیقه اس مکس کردن وپن :D) ، که رسما باعث میشه اگه یه ماد با همون polarization رو توی همون خونه بزاری نصف اون مقداری که باید جا میگرفت از مقدار capacityات کم کنه، مثلا یه ماد primed convulsion دقیقا 16 تا جا میگیره وقتی مکسش میکنی، روی یه وِپن فورما بزنی و پلاریتی مشابه اون ماد رو بزنی روش و ماد رو بزاری روش 8تا جا میگیره جای 16
برای اینکه بتونی یه Build سنگین و end game بزاری روی اکثر وپن ها حتما فرما زدن و دوباره مکس کردنش چندین بار لازم میشه تا بتونی تموم ماد های مکس شده رو جا کنی توش :D
این مثلا وپن Laetum منه، روش 9 بار فرما زدم :دی رو هم دیگه 6 تا لازم داشت ولی برای اینکه بتونم یه بیلد دیگه ازش امتحان کنم مجبور شدم اون جاهاییو که فرما زده بودمو دوباره فرما کنم که بشه جا کرد یه سری ماد دیگه رو توش :D

آخرین ویرایش:
وقتی از آیتم Forma استفاده میکنی بهت این اجازه رو میده که یه polarization به اون خونه های خالی داخل قسمت مادینگش اضافه کنی (ولی لولش 0 میشه و دوباره باید مکس کنی، که اگه Elite Sanctuary Onslaught رو داشته باشی مشکلی نیست، کار 5 دقیقه اس مکس کردن وپن :D) ، که رسما باعث میشه اگه یه ماد با همون polarization رو توی همون خونه بزاری نصف اون مقداری که باید جا میگرفت از مقدار capacityات کم کنه، مثلا یه ماد primed convulsion دقیقا 16 تا جا میگیره وقتی مکسش میکنی، روی یه وِپن فورما بزنی و پلاریتی مشابه اون ماد رو بزنی روش و ماد رو بزاری روش 8تا جا میگیره جای 16
برای اینکه بتونی یه Build سنگین و end game بزاری روی اکثر وپن ها حتما فرما زدن و دوباره مکس کردنش چندین بار لازم میشه تا بتونی تموم ماد های مکس شده رو جا کنی توش :D
این مثلا وپن Laetum منه، روش 9 بار فرما زدم :دی رو هم دیگه 6 تا لازم داشت ولی برای اینکه بتونم یه بیلد دیگه ازش امتحان کنم مجبور شدم اون جاهاییو که فرما زده بودمو دوباره فرما کنم که بشه جا کرد یه سری ماد دیگه رو توش :D
آقا ممنون از توضیحت.الان دیدم یه سوکت دقیقا اینطوری شده و کمتر مصرف میکنه.پس کلی فعلا فارم باید کنم قبل این که برم مراحل جلوتر.آقا تنوع weapon ها زیاده.گیج ضدم رو کدوم سرمایه گذاری کنم و مکسش کنم و فرما بزنم.فرق زیادی داره weapon ها دمیج دادنشون با هم؟

سلام دوستان
امیدوارم اشتباه نکرده باشم چون خیلی خیلی خیلی وقته که بازی نکردم :D

تو وارفریم لول اسلحه/فریم مهم نیست.
مادهایی که روش نصب میکنی اون رو قوی میکنه.
وقتی روش فرما میزنی و بقولی پولارایز میکنی لولش میشه صفر (انگار کرکترت رو تو بازیهای rpg ریست میکنی) با این تفاوت که اینبار مادهای خفن تری میتونی روش بزنی.

بخوام کامل توضیح بدم اینطوریه که همیشه اول روی فریم/اسلحه ای که میخوای آپگرید کنی اول باید راکتور(برای فریم) یا کاتالیست(برای اسلحه) نصب کنی که مقدار ظرفیت مادهایی که میتونی روش ببندی دوبرابر بشه.
مرحله بعدی میخوای روش ماد نصب کنی و مادهای خیلی خوبی داری ولی فریم و اسلحت پولاریته خوبی ندارن که پذیرای مادها باشن.
اون عدد سمت راست مادها رو که ببینی یک نماد دارن که بهشون میگن پولاریته ، بعد یک عددی هم کنارشه که نشون میده چقدر از ظرفیت مادهات رو پر میکنه.
هدفت باید این باشه که پولاریته مادها با بیلدت همیشه مچ باشه و گرنه از ظرفیت مادهات دوبرابر کم میشه.

پس اگه مادهای گرونی پیدا کردی دلت میخواد بتونی ازشون تو بیلدت استفاده کنی اینجاست که فورما و پولاریته کردن به کارت میاد.

نتیجتا اینکه پولاریز میکنی و بیلد اسلح و فریمت رو براساس اون پولاریته مادهایی که داری میچینی.
اینطوری لول اسلحت یا فریم ریست میشه ولی عملا اسلحه/فریم قویتری بدست میاری ، خب لول اونها رو با بازی کردن دوباره میتونی برسونی به 30.

دوباره جهت یادآوری اینکه قدرت فریم و اسلحه تو این بازی فقط از طریق مادهایی که روش نصب میکنیه و نه لول آپ کردن.

==================
گفتم کسی جواب نداده ولی مثل اینکه دوستمون خیلی بهتر از من توضیح داد:D

آقا ممنون از توضیحت.الان دیدم یه سوکت دقیقا اینطوری شده و کمتر مصرف میکنه.پس کلی فعلا فارم باید کنم قبل این که برم مراحل جلوتر.آقا تنوع weapon ها زیاده.گیج ضدم رو کدوم سرمایه گذاری کنم و مکسش کنم و فرما بزنم.فرق زیادی داره weapon ها دمیج دادنشون با هم؟

بستگی به Mastery Rankیی که هستی یه تعداد وپن هست که خیلی خوب و فان هستن ولی از لحاظ تئوری هرچیزیو که درست ماد بزاری و روش سرمایه گزاری کنی وقت و پلاتینوم به اندازه ی کافی قوی میشه :D

به اینم بستگی داره که خودت با چی بیشتر حال کنی چون تقریبا میشه همه چیزو قوی کرد که level 3000-4000 رو بزنه حتی :D موضوع اصلی اینه که یه بالانس بین چیزی که دوست داری و چیزایی که خیلی پتانسیل خوبی دارن پیدا کنی

یکی از چیزایی که خیلی میبنم پلیر های جدید خوششون میاد و دوست دارن وپن Ignis Wraith هست که از مستری 9 به بعد میشه ساخت و استفاده کرد

این ویدیو یوتوب بد نیست، از مستری 0 تا 16 رو نشون میده وپن های پیشنهادی و ارزشمند رو به همرای گیم پلی اشون راحت تر میتونی تصمیم بگیری که از چی خوشت میاد بیشتر
(مستری 16 آخرین مستری levelیی که هست که برات یه تعداد weapon و چیزای دیگه آنلاک میشه و از مستری 16 به بعد همه چیز آنلاکه برای ساختن)
اختیار داری ماکان جان، شما که اینهمه مدته بازی نکردی از من خیلی کامل تر توضیح دادی :D ❤️

آخرین ویرایش:
امیدوارم اشتباه نکرده باشم چون خیلی خیلی خیلی وقته که بازی نکردم :D

تو وارفریم لول اسلحه/فریم مهم نیست.
مادهایی که روش نصب میکنی اون رو قوی میکنه.
وقتی روش فرما میزنی و بقولی پولارایز میکنی لولش میشه صفر (انگار کرکترت رو تو بازیهای rpg ریست میکنی) با این تفاوت که اینبار مادهای خفن تری میتونی روش بزنی.

بخوام کامل توضیح بدم اینطوریه که همیشه اول روی فریم/اسلحه ای که میخوای آپگرید کنی اول باید راکتور(برای فریم) یا کاتالیست(برای اسلحه) نصب کنی که مقدار ظرفیت مادهایی که میتونی روش ببندی دوبرابر بشه.
مرحله بعدی میخوای روش ماد نصب کنی و مادهای خیلی خوبی داری ولی فریم و اسلحت پولاریته خوبی ندارن که پذیرای مادها باشن.
اون عدد سمت راست مادها رو که ببینی یک نماد دارن که بهشون میگن پولاریته ، بعد یک عددی هم کنارشه که نشون میده چقدر از ظرفیت مادهات رو پر میکنه.
هدفت باید این باشه که پولاریته مادها با بیلدت همیشه مچ باشه و گرنه از ظرفیت مادهات دوبرابر کم میشه.

پس اگه مادهای گرونی پیدا کردی دلت میخواد بتونی ازشون تو بیلدت استفاده کنی اینجاست که فورما و پولاریته کردن به کارت میاد.

نتیجتا اینکه پولاریز میکنی و بیلد اسلح و فریمت رو براساس اون پولاریته مادهایی که داری میچینی.
اینطوری لول اسلحت یا فریم ریست میشه ولی عملا اسلحه/فریم قویتری بدست میاری ، خب لول اونها رو با بازی کردن دوباره میتونی برسونی به 30.

دوباره جهت یادآوری اینکه قدرت فریم و اسلحه تو این بازی فقط از طریق مادهایی که روش نصب میکنیه و نه لول آپ کردن.

==================
ممنون ماکان نکات خوبی رو گفتی و متوجه شدم قضیه لول آپ کردن و ماد چطوریه :x
بستگی به Mastery Rankیی که هستی یه تعداد وپن هست که خیلی خوب و فان هستن ولی از لحاظ تئوری هرچیزیو که درست ماد بزاری و روش سرمایه گزاری کنی وقت و پلاتینوم به اندازه ی کافی قوی میشه :D

به اینم بستگی داره که خودت با چی بیشتر حال کنی چون تقریبا میشه همه چیزو قوی کرد که level 3000-4000 رو بزنه حتی :D موضوع اصلی اینه که یه بالانس بین چیزی که دوست داری و چیزایی که خیلی پتانسیل خوبی دارن پیدا کنی

یکی از چیزایی که خیلی میبنم پلیر های جدید خوششون میاد و دوست دارن وپن Ignis Wraith هست که از مستری 9 به بعد میشه ساخت و استفاده کرد

این ویدیو یوتوب بد نیست، از مستری 0 تا 16 رو نشون میده وپن های پیشنهادی و ارزشمند رو به همرای گیم پلی اشون راحت تر میتونی تصمیم بگیری که از چی خوشت میاد بیشتر
(مستری 16 آخرین مستری levelیی که هست که برات یه تعداد weapon و چیزای دیگه آنلاک میشه و از مستری 16 به بعد همه چیز آنلاکه برای ساختن)

اختیار داری ماکان جان، شما که اینهمه مدته بازی نکردی از من خیلی کامل تر توضیح دادی :D ❤️
ممنون drak عزیز.حالا باز مزاحمتون میشم فعلا خیلی توش نوبم☹️

• Like
Reactions: m.d.makan
ممنون drak عزیز.حالا باز مزاحمتون میشم فعلا خیلی توش نوبم☹️
فقط سعی کن که main story رو دنبال کنی و کوئست های اصلی که لازمه رو بری، یه وارفریم که دوست داری + 3تا weapon که همچین بدت نمیاد رو بنداز روی loadoutات و همینطوری تمرکز رو بزار برای جلو رفتن و کوئست آنلاک کردن... اون جلو ها تازه یه چیزایی باز میشه که تازه متوجه میشی این چیزای الان کلا کشک ان :D
کوئست Second Dream یا The War Within یا The Sacrifice رو نرفتی احیانا؟

فقط سعی کن که main story رو دنبال کنی و کوئست های اصلی که لازمه رو بری، یه وارفریم که دوست داری + 3تا weapon که همچین بدت نمیاد رو بنداز روی loadoutات و همینطوری تمرکز رو بزار برای جلو رفتن و کوئست آنلاک کردن... اون جلو ها تازه یه چیزایی باز میشه که تازه متوجه میشی این چیزای الان کلا کشک ان :D
کوئست Second Dream یا The War Within یا The Sacrifice رو نرفتی احیانا؟
وارفریم ember رو گرفتم.اسپلاشو دوست دارم همون که fire میزنه. :D نه آقا فکر نکنم این کوست هارو رفته باشم.

وارفریم ember رو گرفتم.اسپلاشو دوست دارم همون که fire میزنه. :D نه آقا فکر نکنم این کوست هارو رفته باشم.
اولین کار باید junction سیاره اورانوس به نپتون رو باز کنی و بری
جدا از اون یه سری enemy خاص ظاهر میشن توی سیاره اورانوس به اسم Oculyst ( گوگل کن قیافشونو ببینی :دی) که باید اونارو با codex scanner اسکن کنی، بعدش یه کوئست میاره برات به اسم natah که پیش زمینه ی همین second dreamعه و باید بریش
اگه تو قسمت کوئستات stolen dream هم دیدی برو حتما

میگم شما رو PS5 بازی میکنی؟ با گیر آپ وصل میشی یا چیز دیگه؟
من یکی دو ساله (از موقعی که تحریم شدیم) بازی نکردم، ولی این مکالمات اخیر تاپیک و تریلرای جدیدی که ازش دیدم باعث شدن بدجور هوس کنم برگردم سراغش. :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or