War Z ، عنوانی MMO بر اساس زامبی ها!

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
تهیه کننده بازی War Z، آقای Sergey Titov، گفته است که بالاتر از هر چیزی در یکی ژانر Zombie MMO و تنها رکن اصلی گیم پلی، در مورد زنده ماندن است.

1wyf53pps9ricmvq2z2.jpg

در مصاحبه ای با PC Gamer، آقای Titov گفت که هدف، تنها شکار زامبی و یا آزاد کردن اچیومنت و یا به اطراف رفتن و شلیک به مردم نیست. هدف در مورد جستجو کردن دنیا و پیدا کردن بهترین راه حل ممکن برای زنده ماندن با منابعی که پیدا میکنید، است.

او گفت: " این کاملا به شما بستگی دارد که یا جامعه را بسازید و یا آن را نابود کنید. ما واقعا اهداف سختی برای رسیدن، برای شما نگذاشتیم. همانجور که از احساس بازی و یا کنترل آن پیداست، چیزی بیش از یک شوتر است. جنبه های MMO در بازی وجود خواهند داشت چون این دنیا مدام با بازیکنان دیگری پر میشود."

"هیچگونه ماموریت و کوئستی بر اساس مفهوم جهانی این روش وجود ندارد. ما یک بازی مبتنی بر هدف نمیسازیم اما در عوض یک محیط Sandbox گونه با بیشمار آیتم برای اینکه بازیکنان دنیای خود را خلق کنند، خواهیم ساخت."

Titov گفت که تیم سازنده، تمی که دوست داشت را انتخاب کرده است، ژانر زامبی آخرالزمان/بقا و شروع به ساخت اینکه چهره دنیا، شیوه تعامل با آن و دیگر بازیکنان و اقتصاد جهانی پس از این فاجعه چگونه خواهد بود، کرده است.

او توضیح داد: "اگر شما به اهداف ما و به دیدگاه ما فکر کنید، حس بهتری خواهید داشت. برای مثال، آن چیزی که ما آن ها را "شهرک های امن" میخوانیم، واقعا و به طور کامل امن نیستند. این ها به دست مردمی که از شیوع فرار کرده و جامعه خود را بازسازی میکنند، ساخته شده اند پس آنها اقدامات حیاتی را جهت زنده ماندن و امن بودن خانه هایشان انجام میدهند. اگر شما قوانین را رعایت کنید، خطری شما را تهدید نمیکنند. اما این مکانی نیست که شما هر وقت به آنجا رفتید، انتظار داشته باشید 100% نامرئی باشید."

"این موارد در مورد پول هم وجود دارند. ما کامنت هایی مبنی بر اینکه پول بازی را از واقعیت دور میکند، داشته ایم. اما اگر شما به این فکر کنید، پول از زمان های بسیار دور وجود داشته است و تا چندی پیش، حد نهایی ثروت بوده است.
در بازی، Wall Street و دیگر موسسات مالی فرو پاشیده اند. پس ما ارزش طلا را به عنوان یک ارز جهانی، تثبیت کرده ایم.
" این بدین معنا نیست که این تنها اقتصاد در این دنیا است. ما آن را به بازیکنان تحمیل نمیکنیم. هیچ چیز جلوی شما را از اینکه اسلحه ای را به عنوان پول برداشته با دیگر بازیکنان به مبادله کالا بپردازید نخواهد گرفت."
"و اما در مورد مسئله مهمات در بازی، Titov گفت که این مورد شبیه به میادین جنگ خواهد بود. در مبارزات اگر شما "یک خشاب جدید را جایگزین خشاب نیمه پر قبلی کنید"، گلوله های خشاب نیمه پر را ازدست خواهید داد.
شلیک گلوله نیز شبیه به شلیک در میدان جنگ خواهد بود که باید فاصله خود را حفظ کنید.

War Z به تازگی وارد مرحله اول تست خود شده و انتظار میرود که تا قبل از پایان سال عرضه شود اما با این حال این تاریخ هم نیز میتواند با توجه به تست بازی، تغییر پیدا کند.

منبع
uyhplnu6g4cxrqg0cc.jpg

محیطش جالبه. خوشمان آمد!:d

:| بکش بکش باشه خوبه دیگه ؟

داداش من بازی MMO فقط بکش بکش نیست ... کلی المان های مخصوص خودش رو داره ... :| مگه FPS داری میزنی دایی ؟

کلا ایده زامبی تو صنعت گیم و بازیسازی وحشتناک مورد علاقه منه ! >:d<

همین Dead Island رو من بالای 50+ ساعت بازی کردم ...>:d<

Mod ها و Quest هایی رو توش بدست آوردم که تو خواب هم نمیبینید ! :>

----
( در ضمن قضیه RE با این بازیها از بیخ فرق داره ... #:-s )

داداش من بازی MMO فقط بکش بکش نیست ... کلی المان های مخصوص خودش رو داره ... :| مگه FPS داری میزنی دایی ؟

کلا ایده زامبی تو صنعت گیم و بازیسازی وحشتناک مورد علاقه منه ! >:d<

همین Dead Island رو من بالای 50+ ساعت بازی کردم ...>:d<

Mod ها و Quest هایی رو توش بدست آوردم که تو خواب هم نمیبینید ! :>

----
( در ضمن قضیه RE با این بازیها از بیخ فرق داره ... #:-s )

چند تا از المان هاشو بگو ما هم بدانیم :d مگه بکش بکش فقط تو بازی های FPS هست ORC رو بازی کردی احتمالا؟!!! یه چیزی بگم که هر چی بازی زامبی درست شده و میشه از رزیدنت اویل و تنها در تاریکی الهام گرفتن این دیگه مثل روز روشنه!

آخرین ویرایش:
چند تا از المان هاشو بگو ما هم بدانیم :d مگه بکش بکش فقط تو بازی های FPS هست ORC رو بازی کردی احتمالا؟!!! یه چیزی بگم که هر چی بازی زامبی درست شده و میشه از رزیدنت اویل و تنها در تاریکی الهام گرفتن این دیگه مثل روز روشنه!

MMO کجا و رزیدنت اوبل کجا ... :((/:)

چی رو به چی ربط میدی داداش من ... :((:|

هیچکی نمیاد با بازی MMO رقیب RE بشه ! :((:-o ژانر این دو تا از بیخ تا بیخ با هم فرق داره والله ...#:-s

MMO کلا درگیری سر آیتم جمع کردن و Level گرفتن و این بند و بساط ... اکشن بکش بکش نیست والله :-s:((

زامبی تو صنعت گیم از کجا اومد یه تاریخچه ی طولانی داره در کل .... یه ویدیو جالب تو گیم اسپات در این مورد هست ... کامل توضیح میده .

اولین بازی که زامبی توش بود یه بازی بود به اسم Zombie Zombie فکر کنم ... حالا برو اون ویدیو رو ببین قشنگ توضیح میده دربارش ...

:d

Dead island بهترين بازي زامبي گونه اخير بود براي من و به نظر من فعلا تعريفي كه اين بازي از زامبي براي من ميده به مراتب بهتر از تعريف فعلي re هستش.

در نتيجه خواستم بگم مهم نيست اولين بازي زامبي مانند چي بوده و چطور بوده و .....مهم اينه كه فعلا بازيهايي مثه همين mmo كه تو راهن يا dead island يه بازي با كيفيت در مورد زامبي ارايه ميدن و دستشونم درد نكنه(اي كاش اون هزينه اي رو كه صرف ساخت re مي كنن هم بدن سازنده di يا همين mmo تا يه محصول بهتر ارايه بدن و اين هزينه حروم نشه:d)

آخرین ویرایش:
خودش نیومده کلون ـش اومد دی
ولی به دور از این حرفا چیز خوبی به نظر میرسه دی ببینیم در چه حدی نسبت به DI قرار میگیره دی

خريدمش
هكر ها ريختن توش و همه جي رو خراب كردن خوده segey عذر خواهي كردتا حالا دو روز هم ddos شده كلا ارزش خريدنش رو نداره برين arma 2 رو بكيرين واسه dayz
همه هم ديكرو مي زنن اصلا حال نميده
sergey به من كفت وايسا تا نسخه الفا تموم شه بعد تازه بازي دستت مي ياد
كفتم الان سه ماه كذشته هنوز تو beta هستيم تا بازي gold بشه بايد منتظر بمونيم تا شما بخواين بخواين مشكل هكر ها رو حل كنين dayz standalone اومده
كفت من خودم تضمين ميكنم برات fun مي شه فقط صبر كن
... در اخر بكم اكه مي خواين از يه survival mmo لذت ببرين برين دنبال dayz

---------- نوشته در 05:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 AM ارسال شده بود ----------

تصویری که ازش هست عالیه! مخصوصا محیط بازی!

امیدوارم همینطور که میبینیم از آب دربیاد
عزيزم عكساش همش الكيه اصلا بازيش ايئنجوري نيست
خودشون كفتن كه اين عكس ها جنبه تبليغاتي داره تا نشون دادن gameplay

خريدمش
هكر ها ريختن توش و همه جي رو خراب كردن خوده segey عذر خواهي كردتا حالا دو روز هم ddos شده كلا ارزش خريدنش رو نداره برين arma 2 رو بكيرين واسه dayz
همه هم ديكرو مي زنن اصلا حال نميده
sergey به من كفت وايسا تا نسخه الفا تموم شه بعد تازه بازي دستت مي ياد
كفتم الان سه ماه كذشته هنوز تو beta هستيم تا بازي gold بشه بايد منتظر بمونيم تا شما بخواين بخواين مشكل هكر ها رو حل كنين dayz standalone اومده
كفت من خودم تضمين ميكنم برات fun مي شه فقط صبر كن
... در اخر بكم اكه مي خواين از يه survival mmo لذت ببرين برين دنبال dayz

---------- نوشته در 05:04 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 AM ارسال شده بود ----------

عزيزم عكساش همش الكيه اصلا بازيش ايئنجوري نيست
خودشون كفتن كه اين عكس ها جنبه تبليغاتي داره تا نشون دادن gameplay

بازی به معنی واقعی مزخرف هست و کلا درست بشو نیستش دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or