Wanted: Weapons of Fate | PC

logo.jpg

شرکت سازنده : GRIN
شرکت پخش کننده : Universal Studios
تاریخ عرضه : March 24, 2009
ژانر : Action | TPS

براساس فیلم اکشن و تقریباً جدید Universal Pictures یعنی Wanted این بازی داستان خود را شروع می کند. بازی دقیقاً از نقطه انتهایی فیلم شروع می شود و قهرمان داستان Wesley Gibson راه خود را به سوی تبدیل شدن به یک قاتل حرفه ای و بدون رقیب پیش می گیرد.
Wanted: WOF شما را در محیطی پر از اکشن و هیجان قرار می دهد به طوری که نمی توانید از جای خود بلند شوید. قدرت هایی همچون Curving Bullet ( می توانید گلوله خود را کنترل کنید و به صورتی منحنی مانند چندین گلوله را باهم شلیک کنید. ) و Assassin Time ( زمان آهسته می شود ، Bullet Time و یا Slow Motion نیز نامیده می شود. ) که در فیلم نیز مشاهده شده بودند ، در بازی قابل اجرا هستند و جذابیت بازی را دوچندان می کنند.
حتماً تا قبل از 4 فروردین 88 فیلم Wanted را ببینید تا نهاین لذت را از بازی ببرید.

اقا من هر چی بهش تیر میزنم و کاورمو عوض میکنم بازم نمیشه!!!!!
شما پشت یکی از ستون ها کاور بگیر و بهش چند بار شلیک کن تا سپرشو جلوش بگیره و حرکتی نکنه بعد باید خودتو بهش برسونی و به خودش شلیک کنی به سپر شلیک نکنی سعی کن به پشتش بری و بهش شلیک کنی.

این بخش machine gun خیلی رو اعصابه
رو هر Level که میذارم بازم میمیره!
داغون ترین bug ایه که تو عمرم دیدم
یه کرکی چیزی واسه این مشکل نیست؟

این بخش machine gun خیلی رو اعصابه
رو هر Level که میذارم بازم میمیره!
داغون ترین bug ایه که تو عمرم دیدم
یه کرکی چیزی واسه این مشکل نیست؟

خیر دوست عزیز ، باگ نیست ، یک نکته داره.
اونم اینه که شما باید از محافظی که جلوتون هست استفاده کنید ، بچرخید سمت هدف و بعد هدف گیری کنید ، نه اینکه دائما دکمه ی راست موس رو نگه دارید ;)

سلام می گم بازی برای من خفن آرتیفکت داره نه گرافیک و نه CPU اورکلاک نیستن !!!!!
چه کار کنم ؟؟؟؟! :(
ولی همینجوری تمومیدمش !!!!
من از انیمیشن های کاور گرفتنش خیلی خوشم اومد !!!!
حال میداد !!!!:-"

یک بازیه شاد دیگه

سلام و درود بر همگی!
من 1-2 روزه بازی رو نصب کردم ولی در ابتدای بازی با یه مشکل مواجه شدم.
اگه کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه:
اول بازی که بخش آموزشی بازی هست،میگه که برای کاور گیری Space رو بزنم.
بعد من که میزنم مثلا(!) کاور میگیره.(منظورم اینه که روی هوا ئه:biggrin1:)
بعد گویا بازی باگ داره.چندین بار هم بازی رو آوردم ولی بازم همینطوریه.
میشه کمک کنید؟
ممنون.:smile:

این مشکل یکی از باگ های بازیه که خیلی ها باهاش مواجهن . البته من خودم این مشکلو نداشتم اما چند تا از رفیقام همین مشکلو داشتن . حالا یا به خاطر بد نصب شدن بازیه یا به خاطر سخت افزار سیستم شماس یا به خاطر درایور های کارت گرافیک و ...

این مشکل یکی از باگ های بازیه که خیلی ها باهاش مواجهن . البته من خودم این مشکلو نداشتم اما چند تا از رفیقام همین مشکلو داشتن . حالا یا به خاطر بد نصب شدن بازیه یا به خاطر سخت افزار سیستم شماس یا به خاطر درایور های کارت گرافیک و ...
شهاب جان من 3 بار هم بازی رو نصب کردم ولی اصلا هیچ امیدی بهش نیست...
یعنی میشه از سخت افزار باشه؟...

شهاب جان من 3 بار هم بازی رو نصب کردم ولی اصلا هیچ امیدی بهش نیست...
یعنی میشه از سخت افزار باشه؟...

آره ممکنه . حالا شما دایرکت ایکس و درایور VGA ـتون رو آپدیت کن ببین چی میشه . اینم بگم که ممکنه به خاطر شرکت پخش بازی باشه . اگه برات مقدوره بازیو از یه شرکت دیگه تهیه کن .

سلام و درود بر همگی!
من 1-2 روزه بازی رو نصب کردم ولی در ابتدای بازی با یه مشکل مواجه شدم.
اگه کسی از دوستان میتونه به من کمک کنه:
اول بازی که بخش آموزشی بازی هست،میگه که برای کاور گیری Space رو بزنم.
بعد من که میزنم مثلا(!) کاور میگیره.(منظورم اینه که روی هوا ئه:biggrin1:)
بعد گویا بازی باگ داره.چندین بار هم بازی رو آوردم ولی بازم همینطوریه.
میشه کمک کنید؟
ممنون.:smile:

دوستان عزیز به قسمت تنظیمات گرافیکی بازی برید و تو قسمت تنظیمات رزولوشن اون عددی که مثلا 16:9 هستش رو طوری تنظیم کنید که با مانیتورتون همخوانی داشته باشه(یعنی طول صفحه کم بشه)

دوستان عزیز به قسمت تنظیمات گرافیکی بازی برید و تو قسمت تنظیمات رزولوشن اون عددی که مثلا 16:9 هستش رو طوری تنظیم کنید که با مانیتورتون همخوانی داشته باشه(یعنی طول صفحه کم بشه)
دوست عزیز اینو شدیدا خوب امدی دمت گرم.
ولی اینطوریشو دیگه ندیده بودیم!!!:eek::eek:

مرحله اول بازي كه شخصيت اصلي بعد از كشتن عده اي كه با حركت آهسته هست و شما كنترلي ر وي اون ندارين ، از پنجره خودشو پرت ميكنه بيرون و نفر آخر رو ميكشين و بعد هم خودش ميفته و مي ميره و به Game Over ميشه.چطور جلوي مردنش رو بگيرم.؟

اينم عكسش
http://kimag.es/share/37341118.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or