Wanted: Weapons of Fate | PC

logo.jpg

شرکت سازنده : GRIN
شرکت پخش کننده : Universal Studios
تاریخ عرضه : March 24, 2009
ژانر : Action | TPS

براساس فیلم اکشن و تقریباً جدید Universal Pictures یعنی Wanted این بازی داستان خود را شروع می کند. بازی دقیقاً از نقطه انتهایی فیلم شروع می شود و قهرمان داستان Wesley Gibson راه خود را به سوی تبدیل شدن به یک قاتل حرفه ای و بدون رقیب پیش می گیرد.
Wanted: WOF شما را در محیطی پر از اکشن و هیجان قرار می دهد به طوری که نمی توانید از جای خود بلند شوید. قدرت هایی همچون Curving Bullet ( می توانید گلوله خود را کنترل کنید و به صورتی منحنی مانند چندین گلوله را باهم شلیک کنید. ) و Assassin Time ( زمان آهسته می شود ، Bullet Time و یا Slow Motion نیز نامیده می شود. ) که در فیلم نیز مشاهده شده بودند ، در بازی قابل اجرا هستند و جذابیت بازی را دوچندان می کنند.
حتماً تا قبل از 4 فروردین 88 فیلم Wanted را ببینید تا نهاین لذت را از بازی ببرید.

من هم این مشکل رو داشتم ولی یه فولدر توی جایی که بازی رو نصب کرده بودم به نام Support بود که 3 تا فایل داشت. اخرین اپدیت PhysX و DirectX و Open AL که هر 3 تا رو نصب کردم و بازی اجرا شد البته من از کرک زیر استفاده میکنم که حجمش هم زیاد نیست 1.8 مگ هست.

Wanted: Weapons of Fate v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

مشکل من حل شد ولی خیلی جالبه مشکل نه از کرک بود نه از آپدیت برنامه ها.
مشکل از GAMEPAD بود کابلش کشیدم رفت داخل بازی.:biggrin1:
خودم شک کردم دوباره وصلش کردم دیدم باز داخل بازی نمیشه. دوستانی هم که این مشکل دارن امتحان کنن به احتمال زیاد درست می شه.

دوستان هنگام اجرای این بازی Error زیر نشان داده میشه و بازی اجرا نمیشه :

Application has crashed: C++ exception
This game requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime.

کارت گرافیک 8800 هستش و آخرین ورژن Physx یعنی 9.09.0408 نصب هستش.
اگه کسی راه حلی بلده بگه و ما رو نجات بده !!!

آخرین ویرایش:
دوستان هنگام اجرای این بازی Error زیر نشان داده میشه و بازی اجرا نمیشه :

Application has crashed: C++ exception
This game requires an up to date version of Ageia PhysX and associated DLLs. Please install latest PhysX runtime.

کارت گرافیک 8800 هستش و آخرین ورژن Physx یعنی 9.09.0408 نصب هستش.
اگه کسی راه حلی بلده بگه و ما رو نجات بده !!!
ورژن 9.09.0010 رو نصب کن. بعد این رو هم چک کن که Disable نباشه از توی Nvidia Control Panel

مشکل من حل شد ولی خیلی جالبه مشکل نه از کرک بود نه از آپدیت برنامه ها.
مشکل از GAMEPAD بود کابلش کشیدم رفت داخل بازی.:biggrin1:
خودم شک کردم دوباره وصلش کردم دیدم باز داخل بازی نمیشه. دوستانی هم که این مشکل دارن امتحان کنن به احتمال زیاد درست می شه.
دوست عزیز بسیار متشکرم حل شد ولی حالا تو بازی کلید ها تو منو کار نمیکه.نمیتونم به آبشن و... برم

حسن جان پشت یه دیوار کاور بگیر و بدون هدف گیری تیر اندازی کن تا حالت صفحه تغییر کنه و بعد سریع کاور رو عوض کن ( همون جور که توی قسمت آموزشی بازی یاد گرفتی) و بهش شلیک کن و چند بار این کارو تکرار کن تا بزنیش ;)

sسلام
بچه ها همون باس اول رو چجوری باید از بین برد. همون که یه سپر جلوی خودش گرفته؟
یا علی مدد

شما پشت ستونها کاور بگیر و بهش شلیک کن ( شلیک کور نشونه نگیر مثل Gears of War ) وقتی این کارو کردی سپرشو میگیره جلوش بعد شما بدور ستونها در حالت کاور بچرخ تا بهش برسی بعد بهش شلیک کن. امیدوارم گیج نشده باشی.

دوست عزیز بسیار متشکرم حل شد ولی حالا تو بازی کلید ها تو منو کار نمیکه.نمیتونم به آبشن و... برم
احتمالا مانیتور واید دارید
شما باید قبل از هر چیز رزلوشن صفحه تو تنظیم کنی برای تنظیم کردن هم باید چند سانتی اونورتر کلیک کنی (مثلا اگه الان رزلوشن بازی 800*600 هست ومانیتور شما1680*1050 هست برای تغییر دادنش باید حدودا 2 سانتی متر سمت راست فلش کلیک کنی)

احتمالا مانیتور واید دارید
شما باید قبل از هر چیز رزلوشن صفحه تو تنظیم کنی برای تنظیم کردن هم باید چند سانتی اونورتر کلیک کنی (مثلا اگه الان رزلوشن بازی 800*600 هست ومانیتور شما1680*1050 هست برای تغییر دادنش باید حدودا 2 سانتی متر سمت راست فلش کلیک کنی)
نه دوست عزیز مانیتور واید ندارم کلید ها کلا کار نمیکنه جون من یکی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ببخشيد ميشه يكي ليست تمام نرم افزار ها و اپديت هايي رو كه اين بازي ميخواد بنويسه؟
اينجوري براي همه راحت تره.
اینجا توضیح دادم الان ورژن هاشو هم مینویسم.
من هم این مشکل رو داشتم ولی یه فولدر توی جایی که بازی رو نصب کرده بودم به نام Support بود که 3 تا فایل داشت. اخرین اپدیت PhysX و DirectX و Open AL که هر 3 تا رو نصب کردم و بازی اجرا شد البته من از کرک زیر استفاده میکنم که حجمش هم زیاد نیست 1.8 مگ هست.

Wanted: Weapons of Fate v1.0 [MULTI5] No-DVD/Fixed EXE

PhysX_9.09.0010
Open AL هم ورژن خاصی نداره. برای بعضی ها هم با جدا کردن دسته درست شده.

اینجا توضیح دادم الان ورژن هاشو هم مینویسم.

PhysX_9.09.0010
Open AL هم ورژن خاصی نداره. برای بعضی ها هم با جدا کردن دسته درست شده.
دست شما درد نكنه.
فقط يه چيز ديگه.
اخرين اپديت اين نرم افزار ها و از كجا مي تونم گير بيارم؟
مثل nvidiaتو سايتشون هست؟

يا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or