Wallpaper ‏هاي در خواستي شما

بفرمایید !
شرمنده بیشتر از این ها نتونستم پیدا کنم ! سعی کردم بالاترین سایز رو پیدا کنم !

---------- نوشته در 10:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

بفرمایید ! فقط یه نکته از این به بعد تو درخواست هاتون یکی - دو تا موضوع رو درخواست کنید ! اون شکلی بهتره برای کسی که والپیپرها رو پیدا میکنه !

---------- نوشته در 10:39 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:32 AM ارسال شده بود ----------

منظورتون رو از Close up نفهمیدم ولی اگه وال از چهره ناتان میخواهید این چند تا رو پیدا کردم !
امیدوارم خوشتون بیاد !

عالی واقعا ممنونم هیچ کسی این عکس ها رو واسه من پیدا نمیکرد فوق العاده:-bd:-bd

سلام
اگر لطف کنید بالاترین کیفیتی که از این عکس می تونید رو بزارین ممنون میشم
http://www.gamerslive.com.br/news/images/arquivo/2374.g.jpg
شرمنده اون عکسی رو که شما خواستی رو نتونستم پیدا کنم ولی بجاش چند تا وال دیگه براتون میزارم !

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:43 PM ارسال شده بود ----------

سلام لطفا یک تصویر با پیکسل 1920x1080 بزارید وکیفیت عالی داشته باشد عکس هم اسنیک و بیگ باس توش باشه ممنون
این ها رو تونستم پیدا کنم !
امیدوارم خوشتون بیاد !

شرمنده اون عکسی رو که شما خواستی رو نتونستم پیدا کنم ولی بجاش چند تا وال دیگه براتون میزارم !

---------- نوشته در 10:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:43 PM ارسال شده بود ----------

این ها رو تونستم پیدا کنم !
امیدوارم خوشتون بیاد !
بابا ایو به تو این خیلی زیبا بود ممنون

من اینا رو با رزولوشن 900*1600 میخوام:

با تشکر فراوان
بفرمایید دوست عزیز :
شرمنده بهتر از این ها نتونستم پیدا کنم !

Gears Of War Judgment Wallpaper 1

Gears Of War Judgment Wallpaper 2

Star Craft II Heart Of Swar

---------- نوشته در 07:03 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:58 PM ارسال شده بود ----------

والپیپرهای lollipop chainsaw : valent*ine edition و resident evil revelation و Starcraft 2 Heart Of Sworm رو بذارید PLZ :d
بفرمایید :
امیدوارم خوشتون بیاد !

resident evil revelation

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or