Viva Pinata

• Thread starter Thread starter .:RED:.
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال داشتم.
اگه بخوای مثلا پشم گوسفند بگیری باید چی کارها بکنی؟(لطفا کامل توضیح دهید)

باید پیش willy builder بری و در قسمت special یک چیز خانه مانندی است که بالاش یه قیچی
است گرون هم نیست اونو بخر پشم گوسفندهاتو بزن وقتی پشمهاش رو زدی بهش گل
افتاب گردون بده تا پشمش در بیاد واسه زنبور و گاو هم همین کارا رو بکن خونه ها رو بخر
و ازشون محصول بگیر به گاو افتاب گردون بده به زنبور هم daisy بده

امين برو بازي رو بگير ضرر نميكني ! يه چيز خاصي هست كه شبيهشو تا حالا نديدي.تيكه هاي خنده دار هم زياد داره از حيوونها و رفتارهاشون بگير ( وقتي مريض ميشن و دعوا ميكنن و خوشحال ميشن و ... ! ) تا اومدن حيووناي اراذل و اوباش و اومدن گدا !! و ... كلأ خيلي سرگرم كنندس.

گدا نکنه اون مرده که ریش بنفش دارد رو میگی اون گدا نیست اون میخواد مغازه بزنه ولی پول نداره
بهش 1000 تا بده تا مغازه اش رو بزنه توش چیزهای خوبی داره با اینکار achievement هم باز میکنه;)

سوال بالا حل شد برام ! گنجشکه رو دیرکت کردم سمت کرم بنده خدا ، تو یه دعوای خونین !!! کرم ترکید و گنجشک خوردش ! چقدر خشن !
این اسب خوشگله که تو دموی بازی هم هست رو چطور میشه جذب کرد . خیلی با مزه است.

باید level up بشی تا بتونی اونا رو جذب کنی

اینم چندتا از achievement های این بازی
25000 تا پول داشته باشید
یک label بسازید
برای یک pinata اسم انتخاب کنید
برای یک helper اسم انتخاب کنید
یک عسل یا یک پشم یا یک شیر بخرید
به اون مرد ریش بنفشه 1000 تا بدهید تا مغازه باز کند
tower of sour دو تا block داشته باشد که از اون زنه در قسمت garden items میتونید بخرید
همه 20 G دارند

گدا نکنه اون مرده که ریش بنفش دارد رو میگی اون گدا نیست اون میخواد مغازه بزنه ولی پول نداره
بهش 1000 تا بده تا مغازه اش رو بزنه توش چیزهای خوبی داره با اینکار achievement هم باز میکنه;)
من بي تقصيرم !! دوستم اومده بود خونمون و من رفتم براش يه چيزي بيارم و اومدم تو اتاق گفت يه گدا اومده ! منم به يارو 50 تا دادم و ولش كردم به امان خدا !!

خیلی بازیه با مزه ای هست . من یه سوالی برام پیش اومده آخه تو دموش دیده بودم که می تونی دور باغچه رو حصار بکشی تا پینیاتا ها نرن محصولات رو خراب کنن . چطوری میشه اینکارو کرد یا اصلا شدنی هست ؟

خیلی بازیه با مزه ای هست . من یه سوالی برام پیش اومده آخه تو دموش دیده بودم که می تونی دور باغچه رو حصار بکشی تا پینیاتا ها نرن محصولات رو خراب کنن . چطوری میشه اینکارو کرد یا اصلا شدنی هست ؟
بله عملی هستش ولی باید LEVEL UP بشین;)

نه اصلا زیاد هم level up لازم نیست از همون اولش داری
البته هیچوقت پیناتا ها یی که عضو باغت شدن ازش خارج نمیشن مال افراد و پیناتاهای بیگانه هست
باید صبر کنی زمینت تا آخر بزرگ شه وگرنه دچار مشکل میشی

achievement
نوع دو pinata را تغییر بدهید
5 بار رنگ پیناتایی را تغییر دهید
قو و خوک را رومانس کنید
با مرغ تخم یک حیوان را بشکنید
destrados که حیوانات مریض رو میکشه با کلاغ بترسونید
کار بالا را با خفاش انجام دهید
با تک شاخ یک حیوان مریض رو خوب کنید

achievement
خريدن همه Helper ها (هرکدوم 20 gs)
رومنس کردن سگ (فکر کنم اسمش barkbark باشه)
عوض کردن اسم يک pinata
5 بار شرکت کردن در challange factroy (همون که يه جعبه ميفرسته و بايد پيناتايي که گفته رو بذاري تو جعبه بفرستي)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or