Virtua Tennis 4 براي XBOX360 و Wii تاييد شد.

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Virtua-Tennis-4-Logo.jpg

SEGA بصورت رسمی تایید کرد که این عنوان بر خلاف آنچه كه قبلا عنوان شده بود برای کنسول های Xbox و Wii نیز منتشر خواهد شد.

همچنين علاوه بر آنالوگ قابليت استفاده از حسگر های حرکتی نظیر Move،Motion Plus و Kinect در اين نسخه ميسر خواهد بود

بعلاوه Sumo Digital سازنده ی بازی نيز اعلام کرده است که در کنار ستارگان و چهره هاي سرشناس تنیس جهان؛ چند تن از ستاره های آینده ی دنیای تنیس نظیر Juan Martín Del Potro، Fernando Gonzalez، Caroline Wozniacki و Laura Robson در بازی قرار گرفته اند.

همچنين اين شركت خبر از وجود بخش هاي جديد World Tour و قابليت هاي جديد Online در اين بازي داد.

تاكنون تاريخ انتشار رسمي براي اين عنوان اعلام نشده است ولي قول عرضه آن در بهار امسال داده شده است.

منبع:

بعلاوه Sumo Digital سازنده ی بازی نيز اعلام کرده است که در کنار ستارگان و چهره هاي سرشناس تنیس جهان؛ چند تن از ستاره های آینده ی دنیای تنیس نظیر Juan Martín Del Potro، Fernando Gonzalez، Caroline Wozniacki و Laura Robson در بازی قرار گرفته اند.
یعنی سگا از الآن ستاره های آینده ی تنیس رو میشناسه؟:d

خب تا حدودی مشخصه دیگه! یه نمونه ی کامل جناب آقای خوان دل پوترو که اشتباه نکنم قهرمان US Open 2009 شد!

این غول آرژانتینی عالیه پسر :d
شده مثل داویدنکو که یه مدت گربه سیاه فدرر بود..
البته الان فک کنم مصدومه حیوونکی:( آخه تو رنکینگ نیستش..
وگرنه به نظرم جاش زیر 10ـه .. اقلا از این سودرلینگ خیلی بهتره :d

این غول آرژانتینی عالیه پسر :d
شده مثل داویدنکو که یه مدت گربه سیاه فدرر بود..
البته الان فک کنم مصدومه حیوونکی:( آخه تو رنکینگ نیستش..
وگرنه به نظرم جاش زیر 10ـه .. اقلا از این سودرلینگ خیلی بهتره :d
با وجود ارادت فوق اعلاده ی من به فدرر,ولی دل پورتو فدرر را شست,گذاشت کنار!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or