Virtua Tennis 4 براي XBOX360 و Wii تاييد شد.

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
Virtua-Tennis-4-Logo.jpg

SEGA بصورت رسمی تایید کرد که این عنوان بر خلاف آنچه كه قبلا عنوان شده بود برای کنسول های Xbox و Wii نیز منتشر خواهد شد.

همچنين علاوه بر آنالوگ قابليت استفاده از حسگر های حرکتی نظیر Move،Motion Plus و Kinect در اين نسخه ميسر خواهد بود

بعلاوه Sumo Digital سازنده ی بازی نيز اعلام کرده است که در کنار ستارگان و چهره هاي سرشناس تنیس جهان؛ چند تن از ستاره های آینده ی دنیای تنیس نظیر Juan Martín Del Potro، Fernando Gonzalez، Caroline Wozniacki و Laura Robson در بازی قرار گرفته اند.

همچنين اين شركت خبر از وجود بخش هاي جديد World Tour و قابليت هاي جديد Online در اين بازي داد.

تاكنون تاريخ انتشار رسمي براي اين عنوان اعلام نشده است ولي قول عرضه آن در بهار امسال داده شده است.

منبع:

ای جاااااااااااااااان!بالاخره اولین بازیه تنیس کینکت تایید شد!با بخش آنلاین.فوق العاده شد>:d<>:d<>:d<
پ.ن:تو این مدت برف کی فکتورمون پوسید!کینکت بیاد می تونیم موقع برف هم بازی کنیم...

virtua tennis رو میشه با دقت فعلی کینکت بازی کرد چون پینگ پنگش که تو kinectsport دقت و شناسایی حرکت عالی داره.............. .

بالاخره کم کم داره پای بازیهای بهتر و هاردکور هم به سمت pseye2:d کشیده میشه............

من از سری Virtua tennis خیلی لذت بردم.
بخصوص نسخه شماره 3 بازی که عالی بود. ولی ظاهرا تو این نسخه فعلا خبری از PC نیست.:(

منم با شماره 3 بازي خيلي خيلي حال كردم.ولي خب بعد از يك مدت به خاطر بيش از حد تخيلي بودن بازي بي ميزه ميشه.من كه اصلا ناراحت نميشم از اين كه بازي واسه pc تاييد نشه.
البته هر دو تا تنيسي كه داره ساخته ميشه چه top spin or virtua از نظر تعداد بازيكن يه فاجعه بشري به شمار ميان!
ولي خب بعد از فوتبال عاشق تنيسم.كاشكي يا top spin رو واسه pc ميزدن يا اين كه خود easports دست به كار ميشد:(

سلام!
حالا این Virtua Tennis جزء بازیهای Casual به حساب میاد یا Hardcore؟! :دی کلا خبر خوبی بود، هر چی بازی بیشتر واسه Kinect تایید بشه خوبه :دی

بستگي به درجه ي سختي بازي داره روي very hard بذاري جونت در مياد تا برنده بشي اما در كل هارد كور هست كژوال ميشه بچه بازي يا دخترونه

در ضمن اركيد يا شبيه ساز بودن بازي هيچ ربطي به هارد كور يا كژوال نداره

ای جاااااااااااااااان!بالاخره اولین بازیه تنیس کینکت تایید شد!با بخش آنلاین.فوق العاده شد>:d<>:d<>:d<
پ.ن:تو این مدت برف کی فکتورمون پوسید!کینکت بیاد می تونیم موقع برف هم بازی کنیم...
کی فکتور بنده هم پوسید! این برف و روزگار دست به دست هم دادن تا هر روز توی اتاقم به من چپ چپ نگه کنه!:d
پانوشت: لازم به ذکر است که VT بسیار کژوال تر و تفریحی تر از TS می باشد، منتظر تایید پشتیبانی کینکت در Top Spin هم میمونیم.
_______
ممنون از خبر.

کی فکتور بنده هم پوسید! این برف و روزگار دست به دست هم دادن تا هر روز توی اتاقم به من چپ چپ نگه کنه!:d
پانوشت: لازم به ذکر است که VT بسیار کژوال تر و تفریحی تر از TS می باشد، منتظر تایید پشتیبانی کینکت در Top Spin هم میمونیم.
_______
ممنون از خبر.

تفريحي يعني اركيد ديگه

كژوال تر هم تركيب زيباي فارسي و انگليسي دري هست يحتمل؟

مثل اين مي مونه gt با nfs مقايسه كني سبك اولي به واقعيت نزديك تر هست جفتشون طرفدارهاي خاص خودشون رو دارن

تفريحي يعني اركيد ديگه

كژوال تر هم تركيب زيباي فارسي و انگليسي دري هست يحتمل؟

مثل اين مي مونه gt با nfs مقايسه كني سبك اولي به واقعيت نزديك تر هست جفتشون طرفدارهاي خاص خودشون رو دارن
شما به من بگو که آیا یکی از این حرف هایی که شما میزنی رو، من انکار یا رد کردم؟!
منم همینو میگم دیگه، غیر از این حرفی نزدم که.:d
در ضمن هیچگونه صحبتی هم از طرفداران ویرچوا تنیس و تاپ اسپین نزدم من! زدم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or