VIKING: Battle For Asgard

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
AghaReza دمت گرم مرسی از کمکت من ردش کردم اینقدر اون تونل رو متر کردم خسته شده بودم نمی دانم چرا اون راه را ندیده بودم ولی خودمونیم خیلی بازی قشنگی هست من که از العان منتظره نسخه دوهش هستم واقعا که بازی فوق شاهکار هست راستی تا کجا رفتی..یک سوال بی ربط می گم کل ارچیمند هایی که از تمام بازی ها گرفتی چقدر هست برای من یازده هزار تا هست برای تو چی
خواهش میکنم. منم اتفاقی اون راه سمت جنوب رو دیدم. مدل تونل یه جوریه که اصلا اون قسمت اگه ندونی اونجاس دیده نمیشه. تو نقشه هم اون قسمتو نقطه چین نزده.
من دیشب بازیرو تموم کردم :cheesygri خیلی باحال بود. منم منتظر بعدیشم.
اچیومنت هم کلا نه هزارو خورده ای دارم.

AghaReza چند تا دیگه سوال هم دارم ببخشید که اینقدر سوال می کنم من همه ما ماموریت ها را انجام دادم به غیر از سه تا یکیش همون crypt (کریپت ) هست نمی دانم کلیدش را کجا پیدا کنم لطفا کمکم کن بگو کجای نقشه هست و من باید چه کار کنم و دیگری هم Holdenfort هست همان جایی که حمله کردیم و گرفتیم ماموریت چهارمش را می گویم و اخری که باید بروم crypt (کریپت ) و ان شمشیر را ور دارم فقط لطف میکنی که همین دو ماموریت را کمک کنی من تو نقشه دومی هستم

ببین شما همه معموریت هارو که تو قسمت دوم جزیره دوم انجام بدین. بعد از اینکه کوه نشینارو پیدا میکنی و اونا بهت میگن اگه نیمه دوم dragon gem رو پیدا کنی کمکت میکنن شما میری توی معدن که gem رو پیدا کنی ولی با اون یارو dakara یا هرچی اسمش هست روبرو میشه اون gem رو میبره و شما بی هوش میشی. اینجا یه vision میبینی که پدرش بهش میگه برو به crypts. حالا اگه شما بری به crypts که در شرق قسمت اول نقشه قرار داره دمه اون دری که قفل هست سه نفر واستادن اونارو بکشی یکیشون کلید رو داره بعد میتونی درو باز کنی بری تو و شمشیرتو upgrade کنی.
یک کار دیگه هم که باید بکنی اینه که به صورت مخفیانه باید بری تو caldberg و نیمه دوم dragon gem رو پس بگیری و ببری برای او کوه نشینا که تو graveyard هستن بعد اونا قبول میکنن کمکت کنن و میتونی به caldberg حمله کنی.
اون قسمت مخفیانه رفتن به caldberg یه زره راهش پیچیدست اگه راهتو نتونستی پیدا کنی بگو مسیرو به صورت تصویری برات میزارم.
نکته اصلی اینه که شما قبل از پیروز شدن تو جنگ اول از جزیره دوم نمیتونی در crypts رو باز کنی و وارد شدن به اونجا یکی از آخرین کارهایی هست که قبل از جنگ دوم (caldberg) انجام میدین.
اگرم نمیدونی چجوری به graveyard بری توی اون جایی که تو جنگ اول میگیری شمال غربیش یه در بزرگ هست و یک shaman جلوش واستاده با اون حرف بزن درو برات باز میکنه که به سمت کوهستان میره.

رضا جون مشکل اینکه وارد قسمت دوم جزیره ( جزیره دوم ) نمیشه!. یک درب بزرگ چوبی مستحکم راه رو سد کرده. این رو چه کنن؟
با همه کسایی که توی شهر هستن و به صورت یک نقطه سبز رو نقشه معلوما حرف بزن یکیشون درهارو باز میکنه و توضیح میده چه کارهایی باید انجام بدی.

دمت گرم AghaReza من مرحله دو را رد کردم الان سومی هستم می گم این کلید کریپت هم من را الاف کرده بود همه ماموریت ها را انجام داده بودم گفتم حتما کلید رو باید کاری کنم تا به من بدهد نگو جلوی در سه نفر هست من باید بکشمشان راستی کلا چند تا مرحله داره به نظره من هم بازیش طولانی هست هم خیلی قشنگ هست و برای ادم تکراری نمی شود من که خدای جنگ را داخل پلی استیشن 2 بازی می کردم بعد اینکه تا وسطا می رفتم اینقدر کسلکننده بود که ولش می کردم بعد یک ماه قسمته دیگه اش را می رفتم به نظره من که این بازی از خدای جنگ و بازیهای شمشیری خیلی سر تر هست

دمت گرم AghaReza من مرحله دو را رد کردم الان سومی هستم می گم این کلید کریپت هم من را الاف کرده بود همه ماموریت ها را انجام داده بودم گفتم حتما کلید رو باید کاری کنم تا به من بدهد نگو جلوی در سه نفر هست من باید بکشمشان راستی کلا چند تا مرحله داره به نظره من هم بازیش طولانی هست هم خیلی قشنگ هست و برای ادم تکراری نمی شود من که خدای جنگ را داخل پلی استیشن 2 بازی می کردم بعد اینکه تا وسطا می رفتم اینقدر کسلکننده بود که ولش می کردم بعد یک ماه قسمته دیگه اش را می رفتم به نظره من که این بازی از خدای جنگ و بازیهای شمشیری خیلی سر تر هست
کلا سه تا جزیره هست. بازی از بازیهایی که الان میسازن خیلی طولانی تره من فکر کنم 25-30 ساعت طول کشید تا تمومش کردم.
به نظر من تنها نقطه ضعف بازی رایس آخرش هست. به نظرم خیلی بد کار شده و شدیدا میره رو اعصاب. برا جنگ اخر که رفتی سه تا healing potion با خودت ببر و هیچکدوم رو تو جنگ استفاده نکن صبر کن تا برسی به boss آخر. من هیچی potion نداشتم بیچاره شدم تا کشتمش.

تازه داشتم باهاش حال مي كردم حيف شد الان جزيره اخر هستم ولي بازي خوبي بود Xbox360 تو این سبک ها بازی کم دارد ای کاشکی بیشتر از این جور بازی ها بیاید

برعکس بقیه من شش ماهه که منتظره این بازیم، می خواستم راجع بهش یه تاپیک بزنم ولی چون 20 روز از عضو شدنم نگذشته نتونستم. در هر حال ، یه سری چیزها تو این تاپیک گفته نشده از همه مهمتر اینکه سبک و گیم پلی بازی کاملا شبیه بازی اکشن قبلی Creative Assembly است که اسمش Spartan Total Warrior بود و برای XBOX و PS2 اومد. البته تو Spartan بازی Free Roaming نبود و به صورت مرحله ای دنبال می شد. و به همین دلیل هم احتمال اومدن ادامه ای برای بازی زیاده که البته باید بر اساس یه افسانه ی دیگه و محیطی جدید باشه.

کلا سه تا جزیره هست. بازی از بازیهایی که الان میسازن خیلی طولانی تره من فکر کنم 25-30 ساعت طول کشید تا تمومش کردم.
Aghareza عزیز
لطفا اینقدر اغراق نکنین، شاید شما این بازی رو 25-30 ساعته تموم کرده باشین اما این بازی رو با سرعت می شه 10-15 ساعته هم تموم کرد.

این بازی یک فوق شاهکار هست تو میگی به درد می خورد یا نه خسته نباشی به نظره من اگر بازی نکنی نصف عمرت بر فناست عزیز
Razor جان
بیا منطقی نگاه کنیم، این بازی طرفدارای خودشو داره ، من شخصا با دیدن یه سپاه بزرگ حال می کنم چه برسه به اینکه بخوام تو یه بازی با اونا بجنگم، اما معیارهایی که مشخص می کنه چه بازیی شاهکاره اینا نیستن، وایکینگ بازیه خوبیه، بعضی ها مثل من و شما هم ممکنه عاشقش بشن، اما روی بعضی از قسمت های بازی واقعا کار نشده، یعنی کلا بازی زود عرضه شده، جا داشت که شش ماه بیشتر روش کار می کردن.
مثلا بازی باگ زیاد داره، صداگذاری واقعا ضعیفه، داستان و Storyline به خوبی آدمو جذب نمی کنن و بعضی اشکال های دیگه، اما در عین حال خوبی هاشم داره و برای طرفدارای خودش کافیه. منم این بازی رو بنا به سلیقه به God Of War ترجیح می دم ، اما God Of War از خیلی جهات از این بازی قویتره.

رضا جون مشکل اینکه وارد قسمت دوم جزیره ( جزیره دوم ) نمیشه!. یک درب بزرگ چوبی مستحکم راه رو سد کرده. این رو چه کنن؟
اونجا اول باید با اون فرمانده ای که کمی دورتر از دروازه هست حرف بزنی تا راجع به کارهایی که باید انجام بدی صحبت کنه (آزاد کردن مزرعه و چوب بری و ...) بعد دروازه ها باز می شن و به بخش دوم جزیره می ری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or