با هر بدبختی بود راهشو پیدا کردم. جنگ darkwater عجب چیزی بود 2-3 هزار نفر داشتن میزدن تو سرو کله همدیگه. خیلی حال داد.
این بازیرو از دست ندین که بعدن پشیمون میشین.
جالبیش اینه که جنگ های بزرگش مثل dynasty warriors یا N3 نیست که با هر ضربه 100 نفرو بکشین باید تا افراد دارن با اونا میجنگن شما برین محره های استراتجیک دشمن رو نابود کنین مثلا champion ها یا shaman هاشون که هی نیروهای جدید summon میکنن.
اگرم رو hard بازی میکنین قبل از اینکه dragon رو summon کنین سراق جنگ darkwater نرین که هیچ شانسی ندارین. و اگر بتونین هم به نظر می اد دیگه هیچوقت نمیتونین اون dragon رو بگیرین و جزیره بعدیرو باید با یک dragon برین.
من دیگه میرم جزیره دوم رو بازی کنم فعلا خدا حافظ.

من فقط تو یکی از جنگ ها به مدت 3-4 ثانیه این مشکل برام پیش اومد.تو جنگ های تعداد بالا افت فریم پیدا نمیکنه ؟
ببین هر جای اصلی که ازاد میکنی رایسشون برانکه کمکت کنه یه اموریت بهت میده و جاشو رو نقشه مشخص میکنه نقشه رو بیار بالا جاهای که دورشون سبز هست یعنی تازه رو نقشه اضافه شدن. جاهایی که خودشون ابی هستن یعنی دیگه کاری اونجا مداری و حاهایی که خودشون قرمز هستن یعنی ماموریت داری که اگه اشاره گر رو روش ببری مینویسه چه کاری. همینجوری هم که داری میگردی این گمپ کوچیکارم ازاد کن.
اقا وقتی آماده حمله هستی نقشه رو بیار بعد رو اونجایی که میخوای بهش حمله کنی A رو بزن :cheesygri
من 25 تا achivement گرفتم ولی نمیدونم چقدر score شده باید ببینم بعدن بهت میگم.
در ضمن قبل از جنگ اخر هر جزیره هر کاری اونجا داری انجام بده چون دیگه نمیتونی برگردی بهش.
جزیره دوم هم خیلی با حاله تقریبا سه برابر جزیره اول وسعط داره برا جنگ دومش باید siege weapons هم بسازی :cheesygri
بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم.
آقا لطفا یکی که بازی کرده به من کمک کنه من تو جزیره دوم هستم اماده ی حمله به caldberg ولی این کوه نشینا بهم گفتن تا تیکه دوم dragon stone رو پیدا نکنم کمکم نمیکنن. تیکه دوم هم دسته این یارو habringer ه hel هست (اسمشو یادم نیست دقیق dakara؟ ) که برا کشتنش باید شمشیر توی crypts رو بگیرم ولی نمیدونم کلید crypts کجاس...
EDIT: مجموعا 25 تا اچیومنت گرفتم که شدن 472 GS
اها یه چیز دیگه نبرد اول رو زیاد جدی نگیر خیلی کوچیکه اصلا تو کمکشونم نکنی خودشون اونارو لتو پار میکنن. کلا 200-300 نفر بیشتر نیستن. از darkwater به بعد جنگ ها خیلی بزرگن. شهری که تو جنگ اول جزیره دوم میگیری از کل نیمه اول جزیره اول بزرگتره.
وسط جنگ یه جاش میرسی به یه پل
بعد افراد شما واتادن یک طرف پل دشمن ها اونور شما باید بری رو پل با champion اونا بجنگی
خیلی جو داره
ببخشید کلید crypts را پیدا کردی چون من هم همین جا گیر کردم راستی یک سوال دیگه توی قار می روی یک کمپ هست که باید دوتا کار را انجام دهی تا به انجا حمله کنند چیست و کمپ بقلیش هم هرچقد تلاش کردم راه رفتنش را پیدا کنم نشد می شود کمکم کنی همون کمپی که نزدیکه جایی هست که اژدها را اهزار می کنیم تویه نقشه دوم را می گویم
برای سامون کردن دراگون شما یک dragon gem و dragon amulet رو لازم داری. gem رو توی کمپی که جنوب شرقی جایی که بازی شروع میشه قرار داره میتونی پیدا کنی. (همون کمپی که از یک پل کوچیک رد مشی میرسی بهش. از دیوارای خرابه برو بالا اون بالا تو یه صندوقه.من برای اینکه به darkwater حمله کنم باید dragon رو summon کنم ولی نمیدونم باید چجوری این کارو بکنم برای حمله به اونجا اون دوتا ماموریت دیگرو انجام دادم اگه میشه کمکم کنید باتشکر
کلید کریپت رو وقتی تو قسمت دوم جزیره هستی یک vision از پدرش میبینه که بهش میگه برو به crypts این اتفاق که افتاد برو اونجا سه نفر دم درش واستادن که قبلا اونجا نبودن. بکششون یکیشون کلید رو داره.
تو غار هم یکی از کار هایی که باید بکنی کشتن یک champion هست, به اون سالون بزرگه که رسیدی قبل از اینکه به اونجا برسی که کلی آدم واستادن به درو دیوار نگاه کن باید بکشی بالا از دیوار. بالای بالا در قسمت شرقی یارورو پیدا میکنی.
کار دومی هم که باید بکنی باز کردن راه به همون platue هست. برای اینکار میری اونجایی رو که bomb میسازن (جنوب شرقی جزیره هست) رو ازاد میکنی ماموریتشونم انجام میدی. راییسشون بهت دوتا بمب میده یکیشو برا باز کردن اون در استفاده میکنی. دومی رو هم بعدن خودت می فهمی کجا باید استفاده کنی.
در ضمن برای رسیدن به جایی که بمب رو میزاری وقتی به سالن بزرگ تو غار رسیدی دوتا راه داری اگه بری شمال از غار خارج میشی اگه بری جنوب میرسی به یه در آهنی که باید منفجرش کنی.