VIKING: Battle For Asgard

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من همیشه سره جوابهایی که می دهم فکر می کنم در هر صورت نظرت برام مهم هست موقعی که الکی نظر ندهی تا بازی نکرده از کجا می دانی که نیم ساعت بازی کنی نمی دانی کجا به کجاس ببخشید در هر صورت نمی خواستم ناراحت شوید چون من هم الکی به یک بازی که بازی نکردم حتی دموش و سبکش را ندانم نظره الکی بدهم و دو نفر را راه بدر کنم جه فایده دارد اینجا برای اطلاع رسانی درست هست عزیز در هر صورت من منظوری نداشتم شما به بزرگواری خودتان ببخشید اگر شما را من ناراحت کردم

اختیار دارین، فقط میخواستم بگم که من بازی رو جمعه گذشته داونلود کردم و بازی کردم، این حرفی رو که زدم از روی این بابت بود که اون رو واقعا بازی کرده بودم و نیم ساعت اول رو گیج زدم چون اولین کاری که باید بکنین اینه که با کلی آدم حرف بزنین و یه چند تا کوزه جمع کنید تا به اصل ماجرا برسید، ولی همونطوری که قبلا هم گفتم گرافیکش حرف نداره و حرکات کاراکترهاش هم خیلی قشنگ درست شدن.
به اینجا که رسید این رو هم بگم که من همیشه این برنامه Game One رو از کانال MTV نگاه میکنم، توی این قسمت آخرش گفتن، نمیشه این شرکتهای بازی سازی یه کمی گرافیستهاشون رو بفرستن مرخصی؟ الان کلی بازی به بازار اومده که بهترین گرافیک رو دارن ولی از نظر داستان پردازی خیلی ضعیف هستن. مردم یه کمی هم داستان و هدف توی بازی احتیاج دارن.
البته منظورشون به بازی خاصی نبود و کلا میگفتن.

اختیار دارین، فقط میخواستم بگم که من بازی رو جمعه گذشته داونلود کردم و بازی کردم، این حرفی رو که زدم از روی این بابت بود که اون رو واقعا بازی کرده بودم و نیم ساعت اول رو گیج زدم چون اولین کاری که باید بکنین اینه که با کلی آدم حرف بزنین و یه چند تا کوزه جمع کنید تا به اصل ماجرا برسید، ولی همونطوری که قبلا هم گفتم گرافیکش حرف نداره و حرکات کاراکترهاش هم خیلی قشنگ درست شدن.
به اینجا که رسید این رو هم بگم که من همیشه این برنامه Game One رو از کانال MTV نگاه میکنم، توی این قسمت آخرش گفتن، نمیشه این شرکتهای بازی سازی یه کمی گرافیستهاشون رو بفرستن مرخصی؟ الان کلی بازی به بازار اومده که بهترین گرافیک رو دارن ولی از نظر داستان پردازی خیلی ضعیف هستن. مردم یه کمی هم داستان و هدف توی بازی احتیاج دارن.
البته منظورشون به بازی خاصی نبود و کلا میگفتن.

حقیقتش من اول فکر کردم بازی نکردی و همین طوری نظر می دهی چون از این جور بازی ها خوشت نمی اید این نظر را دادی..ببخشید می شود کمی در مورد بازی توضیح بدهی که چه جوری هست چون من از دمویی که دیدم خوشم امده می خواهم بدانم چه جور هست مثل
beo wulf که مسخره نیست لطف می کنی بیشتر در مورد روند بازی توضیح بدهی

من بازی رو امروز گرفتم و به نظرم واقعا بازیه جالبیه. اصلا با beowulf قابل مقایسه نیست.
گرافیک بازی خیلی خوبه. AI هم برای بازی تو این سبک خوبه, آزار دهنده نیست.
گیم پلی بازی هم جزابه, بازی open world هست شما میرین برا افراد مختلف ماموریت انجام میدین تا اونا قبول کنن در کنارتون بجنگن. اکثر ماموریت ها هم حمله به کمپ ها یا پایگاه های دشمنه بعد که به اندازه کافی نیرو جمع کردین میتونین به قلعه ها حمله کنین.
معمولا اینجوریه که اول میرین افرادیرو که اثیر شدن ازاد میکنین بعد رایسشون یه ماموریت بهتون میده. ماموریت هارو هم میتونین به صورت stealth برین و اول افرادو ازاد کنین تا اونها کمکتون کنن یا همینجوری بپرین وسط و همهرو خودتون بکشین (که البته سخته)
مبارزات هم خیلی خشونتشون زیاده تقریبا مثل conan که ادمارو از وسط نصف میکردو اینا.
با پول هایی هم که در طول بازی به دست میارین میتونین تکنیک ها جدید یاد بگیرین. یا نقشه بخرین یا rune بخرین برای استفاده از جادوها یا healing potion بخرین یا چیزای دیگه.
سیستم مبارزات هم با دکمه های Aو X هست A برای ضربه های سریع و X برای ضربه های سنگین و ضربه های تمام کننده یا stealth کشتن. اللبته جادو هم میتونین استفاده کنین.
اصلا هم گیج کننده نیست همه جاهایی که لازمه برین رو نقشه علامت زده.
فقط بعضی اوقات پیدا کردن چیزهایی که لازم دارین یه زره سخته مثلا یه rune بود که من برا احضار کردن ازدها لازم داشتم و کاملا اتفاقی پیداش کردم (الکی از درو دیواره یه خرابه کشیدم بالا به نکش که رسیدم تو یه صندوق بود :cheesygri)

من زنگ زدم nextgen گفت بازیم بعد که رفتم اونجا بسته بود, رفتم west با اینکه زنگ زدم گفت بازیرو نداریم ولی داشت منم گرفتم :confused:
داستانشم تو پست اول همین تاپیک نوشته.
آقا رضا فکر یه چیزی خورده بودن:cheesygri
ولی اگر شما سوالی از وست داشتی میتونی اینجا بپرسی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2463

کسی اون قسمتی که باید بری تو darkwater و dragon amulet رو charge کنی رو انجام داده؟ من از اون پشت میرم تو قلعه ولی نمیتونم تا اون جایی که باید برم برسم, خیلی زیادن هرجوری میخوام برم شناسایم میکنن.
اگه کسی اونجارو رد کرده یک کمکی بکنه ممنون میشم.

با هر بدبختی بود راهشو پیدا کردم. جنگ darkwater عجب چیزی بود 2-3 هزار نفر داشتن میزدن تو سرو کله همدیگه. خیلی حال داد.
این بازیرو از دست ندین که بعدن پشیمون میشین.
جالبیش اینه که جنگ های بزرگش مثل dynasty warriors یا N3 نیست که با هر ضربه 100 نفرو بکشین باید تا افراد دارن با اونا میجنگن شما برین محره های استراتجیک دشمن رو نابود کنین مثلا champion ها یا shaman هاشون که هی نیروهای جدید summon میکنن.
اگرم رو hard بازی میکنین قبل از اینکه dragon رو summon کنین سراق جنگ darkwater نرین که هیچ شانسی ندارین. و اگر بتونین هم به نظر می اد دیگه هیچوقت نمیتونین اون dragon رو بگیرین و جزیره بعدیرو باید با یک dragon برین.

من دیگه میرم جزیره دوم رو بازی کنم فعلا خدا حافظ.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or