من همیشه سره جوابهایی که می دهم فکر می کنم در هر صورت نظرت برام مهم هست موقعی که الکی نظر ندهی تا بازی نکرده از کجا می دانی که نیم ساعت بازی کنی نمی دانی کجا به کجاس ببخشید در هر صورت نمی خواستم ناراحت شوید چون من هم الکی به یک بازی که بازی نکردم حتی دموش و سبکش را ندانم نظره الکی بدهم و دو نفر را راه بدر کنم جه فایده دارد اینجا برای اطلاع رسانی درست هست عزیز در هر صورت من منظوری نداشتم شما به بزرگواری خودتان ببخشید اگر شما را من ناراحت کردم
اختیار دارین، فقط میخواستم بگم که من بازی رو جمعه گذشته داونلود کردم و بازی کردم، این حرفی رو که زدم از روی این بابت بود که اون رو واقعا بازی کرده بودم و نیم ساعت اول رو گیج زدم چون اولین کاری که باید بکنین اینه که با کلی آدم حرف بزنین و یه چند تا کوزه جمع کنید تا به اصل ماجرا برسید، ولی همونطوری که قبلا هم گفتم گرافیکش حرف نداره و حرکات کاراکترهاش هم خیلی قشنگ درست شدن.
به اینجا که رسید این رو هم بگم که من همیشه این برنامه Game One رو از کانال MTV نگاه میکنم، توی این قسمت آخرش گفتن، نمیشه این شرکتهای بازی سازی یه کمی گرافیستهاشون رو بفرستن مرخصی؟ الان کلی بازی به بازار اومده که بهترین گرافیک رو دارن ولی از نظر داستان پردازی خیلی ضعیف هستن. مردم یه کمی هم داستان و هدف توی بازی احتیاج دارن.
البته منظورشون به بازی خاصی نبود و کلا میگفتن.
من زنگ زدم nextgen گفت بازیم بعد که رفتم اونجا بسته بود, رفتم west با اینکه زنگ زدم گفت بازیرو نداریم ولی داشت منم گرفتم :confused:از کجا گرفتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟داستانش چیه؟
آقا رضا فکر یه چیزی خورده بودن:cheesygriمن زنگ زدم nextgen گفت بازیم بعد که رفتم اونجا بسته بود, رفتم west با اینکه زنگ زدم گفت بازیرو نداریم ولی داشت منم گرفتم :confused:
داستانشم تو پست اول همین تاپیک نوشته.
درست صحبت کن یعنی چی چیزی خورده بودنآقا رضا فکر یه چیزی خورده بودن:cheesygri
ولی اگر شما سوالی از وست داشتی میتونی اینجا بپرسی
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=2463
الکی میاد توهین میکنهحالا چرا می خوای حتما از توپ خونه بخری؟ :confused:خو ش به هالت من باید تا شنبه صبر کنم. تازه اگر توپ خونه باز باشه. به نظر شما باز هست