VIKING: Battle For Asgard

• Thread starter Thread starter Razor
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که دموش را دیدم بد جوری ازش خوشم امده دلم می خواهد زود تر بیاید تا بازیش کنم من که از این جور سبک ها خوشم می اید مطمئا از این بازیهای شاخها هست ولی نمی دانم چرا بی سرصدا دارد درست می شود نمی دانید بازیش کی ریلز می شود من که تو دمو دیدم نوشته بود 25 مارچ
بازی فردا رسما رلیز میشه. 3-4 روز هم هست برا download اومده و region free هست. ولی متاسفانه فعلا همه بازی فروشیها بسته هستن... :(

سلام.من به نقد این بازی یه نگاه کوچیکی انداختم....
اینا رو فهمیدم:
گرافیک:گفته بعضی جاهاش عالیه.و در کل خوبه.از محیط هایه بازی هم همینطور و به گرافیک نمره ی 80 رو داده.
صداگذاری:از این خیلی تعریف کرده...موسیقی حماسی رو روش خیلی تاکید کرده..
گیم پلی:گفته المان های نقش آفرینی داره.میتونی شخصیتت رو تقویت کنی...تو بازی جاده هم داره..
آچیومنت:گفته بد نیست....

;کسی بازیش رو امتحان نکرده ببینیم خوبه یابد ؟
من که از Gameplay بازی توی تریلراش زیاد سر در نیاوردم یه جورایی شبیه به Spartan برای PS2-XBOX بود و یه طورایی شبیه Shadow Of Rome
اما بازیش گرافیک نداره .

درود
آچیومنت هاشه که... زیاده ولی سخت بنظر نمیرسه. فقط 3 4 تاش رو باید روی Hard بگیرید :دی.
Viking Conqueror Normal 30
Reach the end of the game on normal difficulty
Viking Conqueror Hard 60
Reach the end of the game on hard difficulty
Niflberg Supplies Freed 20
Liberate the farm and the quarry in Niflberg
Dragon Summoner 15
Find and charge the dragon gem Hugin and dragon amulet, and summon a dragon
Skullbagger 1 15
Collect the 6 skulls in Darkwater
Savior of Niflberg Normal 25
Liberate Niflberg completely on the normal difficulty level
Savior of Niflberg Hard 35
Liberate Niflberg completely on the hard difficulty level
Galcliff Supplies Freed 20
Liberate the farm, still, lumber mill, and the quarry in Galcliff
Dragon Master 15
Complete the second dragon gem, and summon a dragon
Skullbagger 2 15
Collect the 6 skulls in Holdenfort and the 6 skulls in Caldberg
Demon’s Nemesis 40
Kill Hel’s Harbinger Drakan
Redeemer Of Galcliff Normal 30
Liberate Galcliff completely on the normal difficulty level
Redeemer of Galcliff Hard 40
Liberate Galcliff completely on the hard difficulty level
Isaholm Supplies Freed 20
Liberate the farm, still, lumber mill, and the quarry in Isaholm
Dragon Overlord 15
Recover the final dragon gem, and summon a dragon
Skullbagger 3 15
Collect all the 4 skulls in Thornvik
Death King 25
Finish off 150 Legion with fatality moves
Demon Eviscerator 20
Finish off 100 Legion with fatality moves
They Never Saw Me Coming 20
Execute 100 sneaky kills
Giant Killer 25
Find and slaughter a Legion Giant
The Flames of Freya 20
Buy flamepots and incinerate 10 Legion soldiers with them
Thor’s Mortal Lightning Rod 5
Send a Legion back to the underworld in the most lightning-tastic way imaginable
Odin’s Doomsinger 5
Use the ultimate fire attack to kill a Legion
Heimdall’s Enforcer 5
Glacially wipe out a Legion using the ultimate ice attack
Deadly Axe Juggler 15
Kill 5 Legion just using Throwing axes
Euthanasia Euphoria 5
Use your defensive bash to knock your Legion foes to their doom!
Friend Of The People 10
Power-up over 500 Vikings in your armies with runic magic
Assassin of Assassins 15
Locate and kill a Legion Assassin
Blinded To Fear 45
Kill 50 Legion without using a health potion
Viking Slaughterer 12
Learn a total of 4 new moves
Viking Butcher 10
Master the first new move at the Battle Arena
Viking Slayer 14
Master a total of 8 new moves
Viking Warrior 16
Master a total of 12 new moves
Viking Blademaster 18
Learn all the moves in the game
Demon Hacker 5
Finish off 25 Legion with fatality moves
Secretive Rogue 20
Complete the quest to sneak into Darkwater
The Perfect Killer 20
Kill a Legion Champion without being hit
Killer of Champions 5
Kill 10 Champions
Killer of Giants 5
Kill 5 Giants
Hero Of Darkwater 10
Lead your army to victory at the battle for Darkwater
Hero Of Holdenfort 10
Lead your army to victory at the battle for Holdenfort
Hero Of Caldberg 10
Lead your army to victory at the battle for Caldberg
Hero Of Thornvik 10
Lead your army to victory at the battle for Thornvik
Hero Of Midgard 20
Lead your army to victory at the final battle for all Midgard
No Need For Immortality 50
Lead your army to victory at Hel’s Fortress without need for immortality
Thirst For Blood 10
Kill 50 Legion soldiers
Lust For Blood 20
Kill 100 Legion soldiers
Champion of Champions 25
Find and defeat a Legion Champion
Berzerker 35
Kill 200 Legion soldiers
Slaughter Master 50
Kill 500 Legion soldiers​

دیدید گفتم به این بازی امیدی ندارم.
سایت IGN به نسخه 360 این بازی نمره 6.5 وبه نسخه ps3 این بازی نمره 6.3 را داده است.

راستش منم بیشتر نمیدادم، بازیی که نیم ساعت بازی کنی هنوز ندونی کجا به کجاس، اصلا دیگه میلت نمیکشه ادامه اش بدی ولی از حق نگذریم گرافیکش خیلی خوبه.

راستش منم بیشتر نمیدادم، بازیی که نیم ساعت بازی کنی هنوز ندونی کجا به کجاس، اصلا دیگه میلت نمیکشه ادامه اش بدی ولی از حق نگذریم گرافیکش خیلی خوبه.

میگم یک جور حرف میزنی که نیم ساعت پاش نشستی و بازی کردی کسی که نیم ساعت بازی کنه و ندونه کجا به کجاس همون بازی نکنه بهتر هست چون هر بازی را هم انجام بدهد نمی داند کجا به کجاس....

دیدید گفتم به این بازی امیدی ندارم.
سایت IGN به نسخه 360 این بازی نمره 6.5 وبه نسخه ps3 این بازی نمره 6.3 را داده است.

میگم اگر سایت IGN به بازی Hour Of victory هم نمره 9 را می داد تو هم حتما می خریدی چون سایت IGN بهش نمره 9 را داده... از نمره سایت ها نمی توان زیاد فهمید که واقعا بازی خوب هست یا نه چون اونها ملاک هاشان با ملاک های ما فرق می کند کسی این بازی را خرید و امد گفت خوب نیست اون موقع می شود قضاوت کرد چون سایت ها به گرافیک..صدا وغیره امتیاز میدهد اصل گیم پلی هست حالا صدا و گرافیک هم پایین بود مشکلی ندارد.. بازم می گویم از روی نمره های سایت ها اصلا نمی شود قضاوت کرد حالا شما بیا بگو که این سایت این امتیاز را داد اون یکی این امتیاز را داد

میگم اگر سایت IGN به بازی Hour Of victory هم نمره 9 را می داد تو هم حتما می خریدی چون سایت IGN بهش نمره 9 را داده... از نمره سایت ها نمی توان زیاد فهمید که واقعا بازی خوب هست یا نه چون اونها ملاک هاشان با ملاک های ما فرق می کند کسی این بازی را خرید و امد گفت خوب نیست اون موقع می شود قضاوت کرد چون سایت ها به گرافیک..صدا وغیره امتیاز میدهد اصل گیم پلی هست حالا صدا و گرافیک هم پایین بود مشکلی ندارد.. بازم می گویم از روی نمره های سایت ها اصلا نمی شود قضاوت کرد حالا شما بیا بگو که این سایت این امتیاز را داد اون یکی این امتیاز را داد
سلام دوست عزیز فکر نکنم سایتای معتبر به گیم پلی نمره ای ندن مطمئن باش اونا همه چیرو در نظر میگیرند بعد بهش نمره درخورش میدن این که میگید باید بازیش بیاد بعد بازیش کنید اخر سر نظر بدید کاملا حق با شماست و باید بازی کرد تا بفهمیم چه جوریاست
موفق باشید

سلام دوست عزیز فکر نکنم سایتای معتبر به گیم پلی نمره ای ندن مطمئن باش اونا همه چیرو در نظر میگیرند بعد بهش نمره درخورش میدن این که میگید باید بازیش بیاد بعد بازیش کنید اخر سر نظر بدید کاملا حق با شماست و باید بازی کرد تا بفهمیم چه جوریاست
موفق باشید

من که منظورم این نبود که سایتها که به گیم پلی نمره ای نمی دهند گفتم انها همه چیز را در نظر می گیرند مثل گرافیک.. صدا ..گیم پلی.. داستان و غیره بخاطره همین امکان داره مثلا به گرافیک بدهند 5 و به گیم پلی بدهند 9 یا برعکس گرافیک را بدهند 9 و گیم پلی را بدهند 5 تازه تازه اینها همش سلایقه اون هاست برای من که اصلا نمره هایشان مهم نیست من از هر بازی که خوشم می اید می روم می گیرم مثل همین Army Of Two می دانستم که قشنگ هست چون اون جوری که من می خواستم تو دموهای پخش شده اش دیده بودم برام هم مهم نیست که گرافیکش از سایتها 10 بگیرد یا 5

میگم یک جور حرف میزنی که نیم ساعت پاش نشستی و بازی کردی کسی که نیم ساعت بازی کنه و ندونه کجا به کجاس همون بازی نکنه بهتر هست چون هر بازی را هم انجام بدهد نمی داند کجا به کجاس....

چشم، چون شما فرمودین دیگه بازی نمیکنیم.

پ.ن. یه کمی روی جوابهاتون فکر کنید، بهرحال هرکسی یه نظری داره.

چشم، چون شما فرمودین دیگه بازی نمیکنیم.

پ.ن. یه کمی روی جوابهاتون فکر کنید، بهرحال هرکسی یه نظری داره.

من همیشه سره جوابهایی که می دهم فکر می کنم در هر صورت نظرت برام مهم هست موقعی که الکی نظر ندهی تا بازی نکرده از کجا می دانی که نیم ساعت بازی کنی نمی دانی کجا به کجاس ببخشید در هر صورت نمی خواستم ناراحت شوید چون من هم الکی به یک بازی که بازی نکردم حتی دموش و سبکش را ندانم نظره الکی بدهم و دو نفر را راه بدر کنم جه فایده دارد اینجا برای اطلاع رسانی درست هست عزیز در هر صورت من منظوری نداشتم شما به بزرگواری خودتان ببخشید اگر شما را من ناراحت کردم

review ها خیلی مختلف هستن مثلا xbox360achivements گفته نور پردازی خیلی خوب کار شده بعد یکی از اشکال هایی که IGN از بازی گرفته نور پردازیه بده. ادم نمیدونه به ساز کی برقصه.
ولی من تو همه ی فروم هایی که دیدم گیمر ها از بازی راضی هستن فقط بعضی ها میگن مثل assassin's creed تکراری هست. در کل user score ها بالا هستن تو gamespot از ده 8 و تو ign از ده 8.3 من که حتما بازیرو میخرم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or