videogamer بازی RAGE و crysis2 روی 360 .

Gartall

کاربر سایت
سایت ویدئو گیمر چند هفته پیش در اخرین نمایشی که از بازی RAGE که با موتور جدید id thech 5 در حال ساخته روی 360 دیده بودند, بازی را بسیار مهیج و گرافیک بازی را خارق العاده و بهترین گرافیک تمام دوران دونستند .
http://www.videogamer.com/xbox360/rage/preview-2329.html
At publisher Bethesda's recent Gamers Day event in Paris, legendary developer id Software finally showed the Xbox 360 version of post-apocalyptic first-person shooter RAGE being played live. It looks absolutely stunning - perhaps even the best-looking game of all time. After the heart-pounding presentation, with our tongue still flapping somewhere behind our head, we caught up with lead designer Tim Willits to get the skinny on the game's delay, the 360 version being spread out over two discs, and more.
و همچنین در اخرین نمایشی که از Crysis2 روی 360 دیدند گفتند با گذشت 3 سال هنوز هم crysis یک بازی با گرافیک شگفت انگیز هست ولی بازی روی PC با اخرین سیستم مورد نیاز گرافیکی اجرا میشد . Crysis2 که با موتور جدید CRYENGINE3 ساخته شده روی 360 بهتر از Crysis اورجینال هست .
http://www.videogamer.com/xbox360/crysis_2/preview-2359.html
Last week I saw Crytek's executive producer Nathan Camarillo play Crysis 2 on the Xbox 360, and it blew me away. I shouldn't have been surprised - Crysis still looks incredible some three years after its release. But that game was a PC exclusive that was pretty much unplayable on the maximum graphical settings on the hardware of the time. Crysis 2, a multiplatform game powered by Crytek's CryEngine 3, looks even better, despite running on a console that's nearly five years old.

آخرین ویرایش:
wtf-cat.jpg

که با موتور جدید CRYENGINE3 ساخته شده روی 360 بهتر از CRYSIS اورجینال هست .

احتمالا در حالت عادی نبوده طرف!!!

RAGE که با موتور جدید id thech 5 در حال ساخته روی 360 دیده بودند گفتند گرافیک بازی خارق العاده بهترین گرافیک تمام دوران را داره .

واقعا آتشین نطق فرمودند ایشون!!!
با این حساب ظاهرا باید بریم با جناب 480gtx بوق بزنیم جلو 360!!!

اول مطلب را با دقت بخونید ببینین چی گفته بعد . نگفته که نسخه 360 بهتر از هم ی نسخه ها هست اینا بازی را روی 360 دیدن و نظرشون را دادند که rage بهترین چیزی بوده که دیدند و مطمئنا روی pc بهتر از 360 هم میشه و کرایسیس را که روی 360 دیدن میگن بهتر از نسخه اورجینال هستش همین .

بهتر بودن از دید هر آدمی (در اینجا هر منتقدی) یه جوری هست. در مورد Crysis اگه بهتر بودن توی چند تا افکت جدید یا مثلآ زیباتر خورد شدن شیشه و افکت شلیک اسلحه جالبتر خلاصه میشه , خب مطمئنآ بهتره ! ولی اگه AA و رزولوشن و سرعت فریم و اندازه محیط و اون همه درخت و گیاه که با کوچیکترین تیر تآثیر میگیرن و ... مورد نظر باشه , احتمالآ ملاک برتری هم فرق میکنه.
البته من همچنان منتظر هستم که همون کیفیتی که توی اولین تصاویر Rage دیدیم رو با 60 فریم بر ثانیه توی کنسول تجربه کنم !!

شما مطمئن باش هیچ بازیه کنسولی تو این نسل از بعد فنی به Crysis نزدیک نمیشه...
من نمیدونم چه اصراری به این جور حرفاست؟اصلا قیاس یخت افزار متغیر با سخت افزار ثابت بی معنیه!!!

شما مطمئن باش هیچ بازیه کنسولی تو این نسل از بعد فنی به Crysis نزدیک نمیشه...
من نمیدونم چه اصراری به این جور حرفاست؟اصلا قیاس یخت افزار متغیر با سخت افزار ثابت بی معنیه!!!

ببین لازم نیست شلوغش کنیم . خیلی ساده همه قبول دارن نسخه pc تو تمام بازی ها بهتره .
اینا میگن rage را روی 360 دیدن خیلی مهیج بوده کلا کف کردن! و گفتن بهترین چیزی بوده که دیدند و صد البته روی pc بهترم میشه .

کرایسیس را خود مسئولان کرایتک هم یه بار قبلا ها گفته بودند روی همه نسخه های بهتر از نسخه اول میشه سایت ویدئو گیمر هم اخیرا بازی را دیده اینو گفته . اونا هم چشم دارن تا یه چیزی را مطمئن نشن اعتبار خودشون را الکی زیر سوال نمیبرن . تنها کار ایستادن تا e3 2010 هست ! همه چی مشخص میشه مطمئنا !

کلا یه سری از ادیتورهای این سایت ها خوشحال می زنند هر از گاهی و جملاتی بس دهشتناک به زبون میارن.
چند وقت پیش هم Alan Wake بهترین گرافیک تمام اعصار بود و بهترین چیزی بود که میشد روی یک کنسول دید اما ...

خیلی هم سعی نکنید با PC سرشاخ بشید چون چیزی جز سرافکندگی به بار نخواهد داشت.

کی گفتن یه لینک ؟
در ضمن کسی با pc سر شاخ نشده ! که شما این طوری ترجمش کردی ؟!
اگر خودت تو همین سایت ها بچرخی و جای کلمات رو با هم عوض نکنی و به واقعیت های متن احترام بزاری میتونی چیزی که گفتم رو تو بعضی از Preview ها پیدا کنی. من وقتشو ندارم بگردم.

کی گفتن یه لینک ؟
در ضمن کسی با pc سر شاخ نشده ! که شما این طوری ترجمش کردی ؟!

هرکسی هرچی می خواد بگه ولی این واضحه که نه Rage و نه CRYSIS 2 حداقل در نگارش های کنسولی از بعد تکنیکی اصلا قادر به رقابت با CRYSIS در بهترین حالت نخواهند بود.

به هر حال خبری از اون دار و درخت نیست که 2x آنتی آلیازینگ فریم ریت رو نصف میکرد!! وقتی میشه گفت بهتره که همین موتور رو اون محیط پیاده میشد

اگر خودت تو همین سایت ها بچرخی و جای کلمات رو با هم عوض نکنی و به واقعیت های متن احترام بزاری میتونی چیزی که گفتم رو تو بعضی از Preview ها پیدا کنی. من وقتشو ندارم بگردم.

نه منم وقتشو ندارم ! میخوام ببینم وقتی این همه مطمئن حرف میزنی باید مدرک داشته باشی من منتظرم ببینم اینا این حرف را کی و چه تاریخی گفتن ؟
چون در اینده هر اتفاقی می افته بهترین در دوره خودش هست و زمانی بهترینه تا ابد هست که فردایی براش نباشه ! ok ?

هرکسی هرچی می خواد بگه ولی این واضحه که نه Rage و نه CRYSIS 2 حداقل در نگارش های کنسولی از بعد تکنیکی اصلا قادر به رقابت با CRYSIS در بهترین حالت نخواهند بود.

سایت به این معتبری هر کسی نیست ! حتما یه چیزی دیده که این همه مطمئن حرف میزنه . گفتم من حوصله هم ندارم لطفا تا e3 2010 صبر میکنیم .
نه تائید میکنم و نه تکذیب فقط صبر میکنم ولی میدونم که حرف این سایت هم اعتبار داره و الکی نمیشه مارک روش چسبوند . خود سازنده ها یه بار فکر کنم این حرف را گفتن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or