VGLeaks: سی سالگی Final Fantasy را جشن بگیرید!

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
0-678x350.jpg

طبق اسناد منتشر شده از جانب VGLeaks، کمپانی Square Enix برنامه بلندبالایی برای 30 اُمین سالگرد سری محبوب Final Fantasy دارد:

- برای جشن تولد این سری، 2 عنوان FF VII Remakes Episode I و FF XII The Zodiac Age در 2017 منتشر خواهند شد.

- عرضه Final Fantasy XIII Trilogy بر روی کنسول PS4 شامل هر 3 عنوان در این سری بر روی دیسک ها جداگانه با قابلیت 1080p و نرخ فریم 60.

- عرضه Final Fantasy 30th Anniversary شامل عناوین کلاسیک این سری:

FF I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX

بر روی PS4 و PS Vita بر روی یک دیسک. FF I - IV شامل نسخه قدیمی و نسخه بهبود یافته خواهند بود. FF VII - IX تنها شامل نسخه بهبود یافته خواهند بود. نسخه NES دو عنوان FF II و FF III برای اولین بار و به صورت رسمی شامل زبان انگلیسی کامل خواهند بود. عناوین بر پایه نسخه های ژاپنی خواهند بود لذا بازیکنان قادر به دسترسی به محتوای حذف شده به دلیل عرضه در سایر نقاط دنیا را نیز خواهند داشت. سانسور گرافیکی در برخی از این عناوین بر دلیل عرضه در خارج از ژاپن همچنان به قوت خود باقی خواهد ماند. این کالکشن یک گالری هنری داخلی و منوی تست صدا نیز خواهد داشت که می‌توان موسیقی های عناوین را از طریق آن اجرا کرد.

این کالکشن فقط شامل عناوین شماره دار و اصلی خواهد بود.

3 نسخه از این کالکشن موجود خواهد شد:

Regular Version: شامل بازی ها و پوستر

Collector Edition: شامل بازی، پوستر، آرت بود، جاسوییچی 8 بیتی Black Mage، عروسک مخملی Chocobo و 2 دیسک شامل موسیقی های انتخابی Nobuo Uematsu

Crystal Complete Edition:

شامل:

بازی ها:

FF I - IX,
FF X/X-2 HD,
FF XII The Zodiac Age,
FF XIII Trilogy,
FF XV + All DLCs,
FF XIV A Realm Reborn + All Expansions + 3 Month subscription
Special Items For FF XI Mobile
FF XIV

آیتم های فیزیکی:

شامل:

دیسک های موسیقی،
گردنبند کریستالی،
FF VII Advent Children,
Kingsglaive: FF XV
Brotherhood: FF XV

همگی در جعبه ایلوکس مزیّن به لوگوی Final Fantasy

- Season Pass

inal Fantasy I, Final Fantasy II, Final Fantasy XII: The Zodiac Age, Final Fantasy Tactics: The War of the Lions و Chrono Trigger که تا پایان سال 2017 بر روی Steam منتشر خواهند شد.

FF VII Remake و FF XV اوایل - اواسط 2018 بر روی PC منتشر خواهند شد.

منبع

بیا اول نگرانیم بودجه بود... الان زمانم شد:D
قشنگ معلومه که بازی اپیزودی هست با گیمپلی خیلی کوتاه... ولی اینا جوری گفتن که جوو رو بخوابوندن که هر نسخه اندازه یک بازیه...
هنوز 18 ماه نشده که انجین بازی رو مشخص کردن... همین گیمپلی xv سه سال طول کشید تا این بشه... و هنوز کلی جا برای پیشرفت داشت... اونوقت اینا...
نومورا کجایی؟ دارن یه بازی رو ازت زود منتشر می کنند...:D اصلا خودت هستی سر پروژه؟:D
اینا که به اینجور منتشر کردن بازی علاقه داشتن... بازی رو می دادن به telltale games هم در عرض چند ماه منتشر می کرد... هم نهایتش این بود که متاش عالی نشه باز فیل نمیشد:دی

فکر نکنم همش واقعی باشه مخصوصا این بخش VII Remakeش خیلی خرابه اوضاع

اول از همه اینکه نومورا الان باید بیشتر رو KH III کار کنه تا VII R چون هم خیلییی قبل تر معرفی شد هم والا با اینکه از جفتش چیز زیادی ندیدیم بازم KH III به نظر جلوتره

کلا نمیدونم این پروژه های نومورا چرا اینجوریه الان KH III هیچ اطلاعاتی ازش نیست و تا اینجا چیزایی که نشون داده شده بیشتر نگران کننده بوده تا معرکه

از این طرف هم VII R هیچی به خدا نشون ندادن :D اون تریلر گیم پلی هم ضایع بود توی Early Stage بود و امکان نداره بتونن تو 2017 بازی رو بدن بیرون پشمک که نیست :D مگر اینکه SE کلا بیخیال محتوا شده باشه و بخواد مسخره بازی در بیاره

فکر کنم از اول این نسل تا همین چند ماه پیش زیاد از SE تعریف کردیم زده به سرش

• Like
Reactions: noctis-sm3
تریلر xv تو 2013 فرم کلیشو بدست اورده بودن که ازش سه سال ونیم قبل انتشار یه نمایش دادن...
نمایش psx ریمیک یکی از افتضاح ترین تریلر های نومورا بود:دی اصلا در حدش نبود:دی خیلی ها جوگیر شدن...:دی ولی خوده من گفتم ببین چقدر بازی به ساختش مونده که اینا نتونستن دو دقیقه گیمپلی نشون بدن... و همون تریلر که کلی از صحنه هاش برای تریلر اول ریمیک بود:دی
بابا تا همین 6 یا 7 ماه پیش کیتاسه می گفت داریم گیمپلی رو برسی می کنیم... مگه میشه همچین چیزی؟:دی
یعنی این سال بعد بیاد احتمالا kh3 میره 2018؟:|
بابا خوده نومورا گفت تا 2019 مشغولم... این برای چی بود؟:دی
یادمه حتی ازش پرسیده بودن گفته بودن ریمیک به تولد میرسه؟ گفته بود فکر نمی کنم...

• Like
Reactions: Oakenshield
به نظر من یکی که خیلی هم با عقل جور در میاد و کار درستی هم دارند میکنند :D

اول این رو بگم که الان 30 سالگی فاینال هست و چیز کوچیکی هم نیست و مطمئن باشید از قبل دربارش صحبت کردن و این 3 قسمته شدن 7 و HD کردن بقیه هم جزوی از همین موارد بوده که برای 30 سالگی برسن و کاملا منطقی هم هست که Kingdom Hearts 3 رو عقب بندازن تا کارهای 30 سالگیشون خراب نشه. همین KH3 قبلش ریمستر 1.5 و 2.5 میاد 2.8 هم هست، وجدانی همین ها رو هر کسی بخواد بازی کنه خیلی قشنگ 1 سال زمان میخواد (از این نظر که هم اینها رو بازی کنه و هم وسطاش بازی های جدید و دیگه رو برای تنوع بره) :D بعد تازه برید خدا رو شکر کنید دیرتر میاد بازی بهتری میشه اگر باز نومورا هنگ نکنه :D

خارج از موارد 30 سالگی و KH3 میرسیم به ریمیک شماره 7:
از شماره 7 کانسپت و داستان و مراحلش کاملا موجود و درست شدست میمونه ساختنش تو موتور UE4 و آبجکتهای 3D که همینها رو هم مقداریش رو میتونن از شماره 15 الهام بگیرن و آروم یک سری چیزای بیسیک رو کش برن و فقط یکم تغییرات بدن که همین کلی کمکشون میکنه باز، موسیقیش هم نسبتا آمادست میمونه فرضا ترک های جدید که اون ها هم زمان زیادی نمیخوان صداگذاری هم باز خیلی سخت نیست که و یک بخش جدان. میمونه قسمت گیم پلی که بیشتر از همه زمان بره (البته قسمت کار با موتور و مراحل و مدل ها هم قسمت بعدی کار هستن که زمان بره ولی میشه یک کاریش کرد). خود نومورا اون زمانی که میخواست شماره 13 ورسوس رو بسازه بلاخره یکم گیم پلی فرق میکرد وجدانی این جاخالی دادنها کمتر بود و کمتر تلپورت اینجوری داشتیم و دش و رول و اینا بیشتر بود تو 2013 هم که اکشن بازی زده بود بالا و تقریبا هک اند اسلش شده بود بعدشم که 15 اومد و قضیه تمام شد. حالا اینا رو بزارید یک گوشه میریم یک جای دیگه. KH3 همونطور که گیم پلیش رو دیدید یکم به 13 ورسوس و 15 نزدیکه (خیلی کم) حالا بیاید 13 های قبلی که خودش بوده رو با شماره 15 عرضه شده و KH3 رو مخلوط کنید دقیقا به نظر من میشه گیم پلی جدید شماره 7 که همونا رو باید مخلوط کنی پولیش کنی گیم پلی آمادست :D حالا به همین راحتی ها هم نیست ولی بلاخره تجربه ساختشو دارن یک مقداری از کدهاش رو دارن و یکم زمان درست حسابی براش بزاری همه چیز تمومه. حالا از اون طرف نومورا از سال 2013 کلا بیکاره حالا ما میگیم خود 2013 رو بیخیال و کل 2014 و نصف 2015 رو میزاریم برای KH3 شماره 2.8 هم یکهو از هوا که نیومده و قبلا فکر کردن و گفتن از قسمت جدید هم یکم تنگش بزنیم که بلاخره کاملا نو هست و سال 2015 هم میره برای 2.8. حالا KH3 و شماره 2.8 رو بزارید کنار، یک تیم خاص مثلا شماره یک با کارگردانی نومورا که روی KH ها کار میکنن. میریم حالا برای F7 که E3 2015 نمایش داشت و وجدانی هم توی 6 ماه نمیشه چنین چیزی که نمایش داشتن رو درست کرد پس مطمئن باشید که ساختش از 2014 شروع شده توسط یک تیم دیگه باز هم به رهبری نومورا (حالا این دو تیم نومورا هم ممکنه با همدیگه یار هم پاسکاری میکنن و الان که F7R میخواد زودتر بیاد تیم یک هم مقداریشون اومده کمک تیم دوم تا بازی زودتر ساخته بشه و برای 30 سالگی EP1 برسه). خوب از 2014 تا 2017 میشه 4 سال که باز ما یک سالش رو کم میکنیم میشه 3 سال حالا وجدانی بازی که نصفش آمادست و اینها هم میخوان 1/3 بازی رو فقط بدن بیرون زمان کمیه؟ میشه گفت تاباتا با همین مدت زمان ساخت (این هم دقیقا کارش مثل 7 ریمیک شد، شماره هفت نصفش آمادست، شماره 15 هم قبلا همون 13 ورسوس بود و نصفش آماده بود) یه بازی 50 ساعته در کل تحویل داد، نومورا یه 20 ساعته نمیتونه تحویل بده؟

در کل به نظر من مشکلی نیست و اگر درست برن جلو میتونن به اهدافشون برسن، همین شماره 15 الان من چپتر 7 هستم و 20 ساعت هم بازی کردم و لولم هم 28 هست و در کل تا اینجا خوب بوده کم کاری هم داشته ولی بد نبوده (حالا باز باید پایانش رو ببینم و بعد نظرم رو بگم) اینها یک بازی رو بعد 10 سال به چنین روشی عرضه کردند، اگر همین فرمون رو برن جلو به نظر من خیلی بد نیست و میتونن به اهدافشون برسن و بازیهای خوبی رو هم به مردم بدن.

ویرایش:

الان فکر کردم یک چیزای دیگه هم یادم اومد گفتم بگم :D

همون طور که میدونید توی 3 ماه آینده 2 بازی قراره بیاد KH 1.5 2.5 HD Remaster, KH 2.8.
KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX رو ما میگیریم 10 نفر دارن پورت و HD دوباره میکنن.
KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE هم میگیریم 40 نفر هستن.
یعنی 3 ماه دیگه 50 نفر خالی میشه که هر کاری ممکنه بکنن برن کنار 7 یا نه برن 12 رو زودتر تموم کنن یا نه ما میگیم سر شماره KH3 کسی نیست و 50 نفر کلا میرن سر اون کار میکنن.
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE هم میگیریم 50 نفر هستن که باز یا میتونن برن کمک 7 ریمیک یا میتونن همینا در کنار ایتو بیس فاینال بعدی رو جلو ببرن. چون به نظر من بازی بعدی رو ممکنه ایتو بسازه چون خیلی وقت هم هست تقریبا بیکاره، البته اگر بخواد بسازه.

آخرین ویرایش:
این فاز منفی چیه ورداشتین بابا با ای تحلیلاتون فکر میکنین فقط ما منتظر رمیک هستین اینا اگه بخوان بازی رو خراب کنن فقط خود ژاپنی ها اسکوارو خراب میکنن دیگه کاری به بقیه ندارم .مطمعن بازی که بازی خراب نمیشه اگرم بخواد بشه هیچ کاری از دسته من و شما برنمیاد حتی نمی تونیم نظرمونو به گوششون برسونیم پس با این حرفا فقط حال و اعصاب خودمون که فن بازی هستیم و منتظر یه بازی خوبیم خراب میشه.
نمیگمم که بیایم اینجا الکی از بازی تعریف کنیم فقط منتظر باشیم ببینیم جی میشه و چی نشون میدن

• Like
Reactions: bezad
وات؟ ریمیک 2017 میاد؟ :| بوی خرابکاری میاد

اپیزود اول میاد که شاید یک سوم بازی باشه. ضمن اینکه VII بخش اولش کامل خطی هست و بعد از اینکه کلی میری جلو تازه وارد WM میشی و یجورایی تازه بازی شروع میشه!! یحتمل همین بخش خطی اول رو منتشر میکنن.

به نظر من یکی که خیلی هم با عقل جور در میاد و کار درستی هم دارند میکنند :D

اول این رو بگم که الان 30 سالگی فاینال هست و چیز کوچیکی هم نیست و مطمئن باشید از قبل دربارش صحبت کردن و این 3 قسمته شدن 7 و HD کردن بقیه هم جزوی از همین موارد بوده که برای 30 سالگی برسن و کاملا منطقی هم هست که Kingdom Hearts 3 رو عقب بندازن تا کارهای 30 سالگیشون خراب نشه. همین KH3 قبلش ریمستر 1.5 و 2.5 میاد 2.8 هم هست، وجدانی همین ها رو هر کسی بخواد بازی کنه خیلی قشنگ 1 سال زمان میخواد (از این نظر که هم اینها رو بازی کنه و هم وسطاش بازی های جدید و دیگه رو برای تنوع بره) :D بعد تازه برید خدا رو شکر کنید دیرتر میاد بازی بهتری میشه اگر باز نومورا هنگ نکنه :D

خارج از موارد 30 سالگی و KH3 میرسیم به ریمیک شماره 7:
از شماره 7 کانسپت و داستان و مراحلش کاملا موجود و درست شدست میمونه ساختنش تو موتور UE4 و آبجکتهای 3D که همینها رو هم مقداریش رو میتونن از شماره 15 الهام بگیرن و آروم یک سری چیزای بیسیک رو کش برن و فقط یکم تغییرات بدن که همین کلی کمکشون میکنه باز، موسیقیش هم نسبتا آمادست میمونه فرضا ترک های جدید که اون ها هم زمان زیادی نمیخوان صداگذاری هم باز خیلی سخت نیست که و یک بخش جدان. میمونه قسمت گیم پلی که بیشتر از همه زمان بره (البته قسمت کار با موتور و مراحل و مدل ها هم قسمت بعدی کار هستن که زمان بره ولی میشه یک کاریش کرد). خود نومورا اون زمانی که میخواست شماره 13 ورسوس رو بسازه بلاخره یکم گیم پلی فرق میکرد وجدانی این جاخالی دادنها کمتر بود و کمتر تلپورت اینجوری داشتیم و دش و رول و اینا بیشتر بود تو 2013 هم که اکشن بازی زده بود بالا و تقریبا هک اند اسلش شده بود بعدشم که 15 اومد و قضیه تمام شد. حالا اینا رو بزارید یک گوشه میریم یک جای دیگه. KH3 همونطور که گیم پلیش رو دیدید یکم به 13 ورسوس و 15 نزدیکه (خیلی کم) حالا بیاید 13 های قبلی که خودش بوده رو با شماره 15 عرضه شده و KH3 رو مخلوط کنید دقیقا به نظر من میشه گیم پلی جدید شماره 7 که همونا رو باید مخلوط کنی پولیش کنی گیم پلی آمادست :D حالا به همین راحتی ها هم نیست ولی بلاخره تجربه ساختشو دارن یک مقداری از کدهاش رو دارن و یکم زمان درست حسابی براش بزاری همه چیز تمومه. حالا از اون طرف نومورا از سال 2013 کلا بیکاره حالا ما میگیم خود 2013 رو بیخیال و کل 2014 و نصف 2015 رو میزاریم برای KH3 شماره 2.8 هم یکهو از هوا که نیومده و قبلا فکر کردن و گفتن از قسمت جدید هم یکم تنگش بزنیم که بلاخره کاملا نو هست و سال 2015 هم میره برای 2.8. حالا KH3 و شماره 2.8 رو بزارید کنار، یک تیم خاص مثلا شماره یک با کارگردانی نومورا که روی KH ها کار میکنن. میریم حالا برای F7 که E3 2015 نمایش داشت و وجدانی هم توی 6 ماه نمیشه چنین چیزی که نمایش داشتن رو درست کرد پس مطمئن باشید که ساختش از 2014 شروع شده توسط یک تیم دیگه باز هم به رهبری نومورا (حالا این دو تیم نومورا هم ممکنه با همدیگه یار هم پاسکاری میکنن و الان که F7R میخواد زودتر بیاد تیم یک هم مقداریشون اومده کمک تیم دوم تا بازی زودتر ساخته بشه و برای 30 سالگی EP1 برسه). خوب از 2014 تا 2017 میشه 4 سال که باز ما یک سالش رو کم میکنیم میشه 3 سال حالا وجدانی بازی که نصفش آمادست و اینها هم میخوان 1/3 بازی رو فقط بدن بیرون زمان کمیه؟ میشه گفت تاباتا با همین مدت زمان ساخت (این هم دقیقا کارش مثل 7 ریمیک شد، شماره هفت نصفش آمادست، شماره 15 هم قبلا همون 13 ورسوس بود و نصفش آماده بود) یه بازی 50 ساعته در کل تحویل داد، نومورا یه 20 ساعته نمیتونه تحویل بده؟

در کل به نظر من مشکلی نیست و اگر درست برن جلو میتونن به اهدافشون برسن، همین شماره 15 الان من چپتر 7 هستم و 20 ساعت هم بازی کردم و لولم هم 28 هست و در کل تا اینجا خوب بوده کم کاری هم داشته ولی بد نبوده (حالا باز باید پایانش رو ببینم و بعد نظرم رو بگم) اینها یک بازی رو بعد 10 سال به چنین روشی عرضه کردند، اگر همین فرمون رو برن جلو به نظر من خیلی بد نیست و میتونن به اهدافشون برسن و بازیهای خوبی رو هم به مردم بدن.

ویرایش:

الان فکر کردم یک چیزای دیگه هم یادم اومد گفتم بگم :D

همون طور که میدونید توی 3 ماه آینده 2 بازی قراره بیاد KH 1.5 2.5 HD Remaster, KH 2.8.
KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX رو ما میگیریم 10 نفر دارن پورت و HD دوباره میکنن.
KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE هم میگیریم 40 نفر هستن.
یعنی 3 ماه دیگه 50 نفر خالی میشه که هر کاری ممکنه بکنن برن کنار 7 یا نه برن 12 رو زودتر تموم کنن یا نه ما میگیم سر شماره KH3 کسی نیست و 50 نفر کلا میرن سر اون کار میکنن.
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE هم میگیریم 50 نفر هستن که باز یا میتونن برن کمک 7 ریمیک یا میتونن همینا در کنار ایتو بیس فاینال بعدی رو جلو ببرن. چون به نظر من بازی بعدی رو ممکنه ایتو بسازه چون خیلی وقت هم هست تقریبا بیکاره، البته اگر بخواد بسازه.
دلیل نمیشه چون تولد هست بیان بازی رو منتشر کنند...
بعدم سپتامبر 2014 صد در صد ریمیکی در کار نبوده... چون نومورا یه مدت کلا قهر کرده بود... بعد چند ماه مصاحبه کرد:دی... من یقین دارم استارت کار از 2015 خورده...(اصلا مگه میشه بازی ساختش از 2014 شروع شده باشه... بعد اواخر 2015 بیان انجین رو انتخاب کنند؟:دی)
ـ
از بس گفتی اینو بزار کنار اون... اونو بزار کنار این... من مغزم پوکید:دی
ـ
اصولا من الان دقت می کنم همین یکم خرجی هم که داره اسکوئر می کنه... بعضی ها لیاقتشو ندارن:دی (منظورم گیمپلی جدید و دیالوگ های جدید و .... هست...:دی)
باید قشنگ مثل اکتی به اندازه یک ماه حقوق یک کودک کار که کرش رو داد و همه خر کیف شدن و از نوستالژی و ... حرف زدن... اسکوئرم همون کار رو می کرد... فقط یکم گرافیک نسل هفتی با همون گیمپلی... یک ساله هم بازی رو می تونست تحویل بده:دی
ـ
حداقل چیزی که مشخصه ریمیک تو هیچی از xv سر تر نخواهد بود جز QTE:دی
ـــــ
خوب دوستان برای پیشبینی متا هم از الان اقدام کنن چون با این وضعیت اپیزودی و صد در صد قیمت ها... سرش رو خواهند برید...:دی

دلیل نمیشه چون تولد هست بیان بازی رو منتشر کنند...
بعدم سپتامبر 2014 صد در صد ریمیکی در کار نبوده... چون نومورا یه مدت کلا قهر کرده بود... بعد چند ماه مصاحبه کرد:D... من یقین دارم استارت کار از 2015 خورده...(اصلا مگه میشه بازی ساختش از 2014 شروع شده باشه... بعد اواخر 2015 بیان انجین رو انتخاب کنند؟:D)
ـ
از بس گفتی اینو بزار کنار اون... اونو بزار کنار این... من مغزم پوکید:D
ـ
اصولا من الان دقت می کنم همین یکم خرجی هم که داره اسکوئر می کنه... بعضی ها لیاقتشو ندارن:D (منظورم گیمپلی جدید و دیالوگ های جدید و .... هست...:D)
باید قشنگ مثل اکتی به اندازه یک ماه حقوق یک کودک کار که کرش رو داد و همه خر کیف شدن و از نوستالژی و ... حرف زدن... اسکوئرم همون کار رو می کرد... فقط یکم گرافیک نسل هفتی با همون گیمپلی... یک ساله هم بازی رو می تونست تحویل بده:D
ـ
حداقل چیزی که مشخصه ریمیک تو هیچی از xv سر تر نخواهد بود جز QTE:D
ـــــ
خوب دوستان برای پیشبینی متا هم از الان اقدام کنن چون با این وضعیت اپیزودی و صد در صد قیمت ها... سرش رو خواهند برید...:D

تولد خیلی هم مهمه که بعد از 30 سال هنوز پابرجا هستش و دارن ادامش میدن، تازه وقفه طولانی مدت و اینها هم نداشته، کدوم عنوانی اینطوری میتونه باهاش رقابت کنه؟

من نمیدونم دعوا بوده یا نبوده، یا چقدر شدید بوده، یا زرگری بوده یا نه، شاید هم دعوا بوده قهر کرده و با 7 راضی شده، اصلا از مدت زمان قهرشون هم خبری نیست. من هیچ کدوم از این ها رو نمیدونم و خود شما هم به صورت 100% نمیتونی بگی چنین چیزی بوده یا نه یا دقیقا قهرشون چقدر طول کشیده و چه حرفایی بینشون رد و بدل شده که سرانجام به چنین جایی رسیدیم. خدا عالمه.

اما یک چیزی رو میتونم با اطمینان بگم که توی فرضا 6 ماه به هیچ وجه من الوجوح نمیشه چنین دمویی درآورد. موتور رو انتخاب کردن، افت فریم وجود نداشته باشه گرافیک و انیمیشن ها خوب باشن، مدلسازیها برای مرحله آلفا قابل قبول اصلا شما از قیافه و هیکل همشون بدتون میاد قبول، ولی نمیتونید بگید خود مدلش از نظر سه بعدی و اینا بد بود، یا مدل کم جزئیات داشت. همین مدل تر و تمیز کم زمان میبره؟ بعد فقط یک نفر بود؟ 5 نفر فقط خودمون و دوستامونیم 2 تا دشمن سرباز، یکدونه هم رباط، تازه از مدلهای معمولی در و تخته و قطار و ماشین و اینا هم بگذریم، خود NPC ها مردم تو شهر هم بودند که باز انیمیشن هم میخوان، برای همه اینا مدل سازی و انیمیشن و صداگذاری میخوایم، بلاخره 4 کلمه حرف میزدن دیگه. تازه خود شهر هم هست. کل تریلر هم میشه گفت کل مرحله پیاده شدن از قطار و رفتن به اون بخش مورد نظر و بمب گذاری جنگیدن با اون باس و بعدش ترکیدن منطقه و فرار رفتن تو شهر بعدش و جدا شدن از گروه و اون آخر که دشمنا دورمون میکنن و ما میپریم رو قطار و دوباره باهاشون میشیم رو پوشش میداد. آقا اصلا گیم پلی و AI هم به درک، وجدانی همه اینا رو میشه تو 6 ماه جمع و جور کرد؟!

آخه یکم منطقی هم بهش فکر کنیم میبینیم 6 ماه نمیشه بلکه واقعا کلی آدم زیر دستش داشته باشه و با جون دل هم نشستن کار کردن، پس کسی که توی 6 ماه به چنین جایی رسیده وجدانی توی 2 سال خیلی کارا میتونه بکنه و اصلا نباید نگران بازی بود. یعنی چه از سال 2014 ایشون کار کرده و به چنین چیزی رسیده و چه از 2015 توی 6 ماه به چنین چیزی رسیده باشه، نشون میده اصلا مشکلی توی روند ساخت نیست، تازه اگر دومی حتمی باشه تازه من از حالا قول یک عنوان مافوق بشری میدم :D کسی که توی 6 ماه اینهمه کار کنه توی دو سال میتونه شاهکار بسازه پس :D

نمیخوام به چیزی گیر بدم و بزرگ نمایی کنم و الکی یک چیزی رو به یک چیز دیگه ربط بدم هاا ولی وجدانی باید گفتش دیگه :D :-"

خاک تو سر ناتی داگ با کارهاش. U4 خرداد عرضه شد و از اون موقع تا الان تقریبا 6 ماه گذشته (دقیقا مثل F7R)! بعد اینا ته تهش فقط تونستن یک تیکه جنگل و یک خونه با 3 تا مدل نشون بدن،الی،جوئل، دشمنا، یکی از دشمن ها هم فقط دستش بد و حوصله نداشتن بقیش رو بسازن، تازه ممکنه جوئل صورت هم نداشت چون قیافش رو کامل ندیدیم، یا ممکنه انقدر جوئل رو بد درست کردن که روشون نشده نشوننش بدن و شده بدترین کارشون، دیدن یکبار میبینی نشونش میدیم میشه مثل دوست کلود که خیلی زشته و یکسری بعد دیدن صورتش هاراکیری کردن و یکسری هم طی نامه ای خواستار دوباره طراحیش شدن! برای همین جوئل رو نشون ندادن!! تازه قبلشم U4 میساختن و نمیتونستن کار کنن و کلا نشستن داستان نوشتن پاک کردن، اضافه کردن، کانسپت آرت و مدل زدن تا تازه به این رسیدن و تندی گرفتن اون دمو رو ساختن که تازه توش گیم پلی هم نبود!!!!!!! یکم برن از نومورا یاد بگیرن که توی 6 ماه تونست چنین چیزی بسازه و یکم از گیم پلی بازی رو هم نشون داد! تازه خودش هم قبول کرد اون کاراکتر زشته و باید دوباره طراحی بشه!!
وجدانی ناتی داگ دیگه از چشمم افتاد!

جان من نیاین لهم کنید :)) این تیکه آخر ناتی رو شوخی کردم :D :))

تولد خیلی هم مهمه که بعد از 30 سال هنوز پابرجا هستش و دارن ادامش میدن، تازه وقفه طولانی مدت و اینها هم نداشته، کدوم عنوانی اینطوری میتونه باهاش رقابت کنه؟

من نمیدونم دعوا بوده یا نبوده، یا چقدر شدید بوده، یا زرگری بوده یا نه، شاید هم دعوا بوده قهر کرده و با 7 راضی شده، اصلا از مدت زمان قهرشون هم خبری نیست. من هیچ کدوم از این ها رو نمیدونم و خود شما هم به صورت 100% نمیتونی بگی چنین چیزی بوده یا نه یا دقیقا قهرشون چقدر طول کشیده و چه حرفایی بینشون رد و بدل شده که سرانجام به چنین جایی رسیدیم. خدا عالمه.

اما یک چیزی رو میتونم با اطمینان بگم که توی فرضا 6 ماه به هیچ وجه من الوجوح نمیشه چنین دمویی درآورد. موتور رو انتخاب کردن، افت فریم وجود نداشته باشه گرافیک و انیمیشن ها خوب باشن، مدلسازیها برای مرحله آلفا قابل قبول اصلا شما از قیافه و هیکل همشون بدتون میاد قبول، ولی نمیتونید بگید خود مدلش از نظر سه بعدی و اینا بد بود، یا مدل کم جزئیات داشت. همین مدل تر و تمیز کم زمان میبره؟ بعد فقط یک نفر بود؟ 5 نفر فقط خودمون و دوستامونیم 2 تا دشمن سرباز، یکدونه هم رباط، تازه از مدلهای معمولی در و تخته و قطار و ماشین و اینا هم بگذریم، خود NPC ها مردم تو شهر هم بودند که باز انیمیشن هم میخوان، برای همه اینا مدل سازی و انیمیشن و صداگذاری میخوایم، بلاخره 4 کلمه حرف میزدن دیگه. تازه خود شهر هم هست. کل تریلر هم میشه گفت کل مرحله پیاده شدن از قطار و رفتن به اون بخش مورد نظر و بمب گذاری جنگیدن با اون باس و بعدش ترکیدن منطقه و فرار رفتن تو شهر بعدش و جدا شدن از گروه و اون آخر که دشمنا دورمون میکنن و ما میپریم رو قطار و دوباره باهاشون میشیم رو پوشش میداد. آقا اصلا گیم پلی و AI هم به درک، وجدانی همه اینا رو میشه تو 6 ماه جمع و جور کرد؟!

آخه یکم منطقی هم بهش فکر کنیم میبینیم 6 ماه نمیشه بلکه واقعا کلی آدم زیر دستش داشته باشه و با جون دل هم نشستن کار کردن، پس کسی که توی 6 ماه به چنین جایی رسیده وجدانی توی 2 سال خیلی کارا میتونه بکنه و اصلا نباید نگران بازی بود. یعنی چه از سال 2014 ایشون کار کرده و به چنین چیزی رسیده و چه از 2015 توی 6 ماه به چنین چیزی رسیده باشه، نشون میده اصلا مشکلی توی روند ساخت نیست، تازه اگر دومی حتمی باشه تازه من از حالا قول یک عنوان مافوق بشری میدم :D کسی که توی 6 ماه اینهمه کار کنه توی دو سال میتونه شاهکار بسازه پس :D

نمیخوام به چیزی گیر بدم و بزرگ نمایی کنم و الکی یک چیزی رو به یک چیز دیگه ربط بدم هاا ولی وجدانی باید گفتش دیگه :D :-"

خاک تو سر ناتی داگ با کارهاش. U4 خرداد عرضه شد و از اون موقع تا الان تقریبا 6 ماه گذشته (دقیقا مثل F7R)! بعد اینا ته تهش فقط تونستن یک تیکه جنگل و یک خونه با 3 تا مدل نشون بدن،الی،جوئل، دشمنا، یکی از دشمن ها هم فقط دستش بد و حوصله نداشتن بقیش رو بسازن، تازه ممکنه جوئل صورت هم نداشت چون قیافش رو کامل ندیدیم، یا ممکنه انقدر جوئل رو بد درست کردن که روشون نشده نشوننش بدن و شده بدترین کارشون، دیدن یکبار میبینی نشونش میدیم میشه مثل دوست کلود که خیلی زشته و یکسری بعد دیدن صورتش هاراکیری کردن و یکسری هم طی نامه ای خواستار دوباره طراحیش شدن! برای همین جوئل رو نشون ندادن!! تازه قبلشم U4 میساختن و نمیتونستن کار کنن و کلا نشستن داستان نوشتن پاک کردن، اضافه کردن، کانسپت آرت و مدل زدن تا تازه به این رسیدن و تندی گرفتن اون دمو رو ساختن که تازه توش گیم پلی هم نبود!!!!!!! یکم برن از نومورا یاد بگیرن که توی 6 ماه تونست چنین چیزی بسازه و یکم از گیم پلی بازی رو هم نشون داد! تازه خودش هم قبول کرد اون کاراکتر زشته و باید دوباره طراحی بشه!!
وجدانی ناتی داگ دیگه از چشمم افتاد!

جان من نیاین لهم کنید :)) این تیکه آخر ناتی رو شوخی کردم :D :))
اگه به این باشه که من فکر کنم باید XV حدود 18ماه تا دو سال زودتر میومد؟:D چون بیشتر شهر هاش اکی شده بود... و حتی تیکه های فیلمش از قبل بود...:D
یا حرف از یو 4 شد خوب بزار بگم ای تیری 2014 یدونه این انجین نشون دادن... و تو PSX یعنی 5 ماه بعدش 10 دقیقه گیمپلی نمایش دادند:D( اون گیمپلی که من دیدم حداقل 18 ماه از شروع ساخت بازی می گذشت... پس از کجا معلوم تو ای تیری سال دیگه یه 10 دقیقه از تلو 2 نشون ندن؟:D
بعدم شما چرا داری 2015 رو از ای تیری حساب می کنی؟:D نمی تونه قبل ای تیری باشه؟:D
به نظرم اره ده ماه هم کافیه واسه نمایشی که قراره داستانش و اتفاقاش کلش مثل نسخه اصلی باشه...
ــــــــــــــــــ
بعدم اینم اضافه کنم اصلا زمان ساخت برای همه مشترک نیست
کلا بعضی ها سریع کار انجام میدن...
مثلا از زمانی که مایکی گرز رو خرید تا بازی منتشر بشه دو سال و 6 ماه طول کشید... و صد در صد کمبود بودجه هم نداشتن...
ولی کلا نومورا فازش اینه 4 سال رو شاخش باید باشه...:دی
ــــــــ
من داشتم با یکی بحث می کردم ادم خیلی درستی هستش...
نظر اون این بود که اسکوئر نمی خواست هزینه کنه... نومورا برای اینکه چیزی از بازی کم نشه پیشنهاد اپیزودی بودن رو داده... که من مخالف اینم...
از طرف دیگه می گفت بر خلاف اخبار که میگن اسکوئر داره با همکاری CC2 بازی رو می سازه... CC2 بار اعظم کار رو بدوش کشیده... و افراد کلیدی اسکوئر مثل نومورا و کیتاسه نظارت دارند روشون...
اینم مطمئن باشید بعدا گندش در میاد:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or