به نظر من یکی که خیلی هم با عقل جور در میاد و کار درستی هم دارند میکنند
اول این رو بگم که الان 30 سالگی فاینال هست و چیز کوچیکی هم نیست و مطمئن باشید از قبل دربارش صحبت کردن و این 3 قسمته شدن 7 و HD کردن بقیه هم جزوی از همین موارد بوده که برای 30 سالگی برسن و کاملا منطقی هم هست که Kingdom Hearts 3 رو عقب بندازن تا کارهای 30 سالگیشون خراب نشه. همین KH3 قبلش ریمستر 1.5 و 2.5 میاد 2.8 هم هست، وجدانی همین ها رو هر کسی بخواد بازی کنه خیلی قشنگ 1 سال زمان میخواد (از این نظر که هم اینها رو بازی کنه و هم وسطاش بازی های جدید و دیگه رو برای تنوع بره)

بعد تازه برید خدا رو شکر کنید دیرتر میاد بازی بهتری میشه اگر باز نومورا هنگ نکنه
خارج از موارد 30 سالگی و KH3 میرسیم به ریمیک شماره 7:
از شماره 7 کانسپت و داستان و مراحلش کاملا موجود و درست شدست میمونه ساختنش تو موتور UE4 و آبجکتهای 3D که همینها رو هم مقداریش رو میتونن از شماره 15 الهام بگیرن و آروم یک سری چیزای بیسیک رو کش برن و فقط یکم تغییرات بدن که همین کلی کمکشون میکنه باز، موسیقیش هم نسبتا آمادست میمونه فرضا ترک های جدید که اون ها هم زمان زیادی نمیخوان صداگذاری هم باز خیلی سخت نیست که و یک بخش جدان. میمونه قسمت گیم پلی که بیشتر از همه زمان بره (البته قسمت کار با موتور و مراحل و مدل ها هم قسمت بعدی کار هستن که زمان بره ولی میشه یک کاریش کرد). خود نومورا اون زمانی که میخواست شماره 13 ورسوس رو بسازه بلاخره یکم گیم پلی فرق میکرد وجدانی این جاخالی دادنها کمتر بود و کمتر تلپورت اینجوری داشتیم و دش و رول و اینا بیشتر بود تو 2013 هم که اکشن بازی زده بود بالا و تقریبا هک اند اسلش شده بود بعدشم که 15 اومد و قضیه تمام شد. حالا اینا رو بزارید یک گوشه میریم یک جای دیگه. KH3 همونطور که گیم پلیش رو دیدید یکم به 13 ورسوس و 15 نزدیکه (خیلی کم) حالا بیاید 13 های قبلی که خودش بوده رو با شماره 15 عرضه شده و KH3 رو مخلوط کنید دقیقا به نظر من میشه گیم پلی جدید شماره 7 که همونا رو باید مخلوط کنی پولیش کنی گیم پلی آمادست

حالا به همین راحتی ها هم نیست ولی بلاخره تجربه ساختشو دارن یک مقداری از کدهاش رو دارن و یکم زمان درست حسابی براش بزاری همه چیز تمومه. حالا از اون طرف نومورا از سال 2013 کلا بیکاره حالا ما میگیم خود 2013 رو بیخیال و کل 2014 و نصف 2015 رو میزاریم برای KH3 شماره 2.8 هم یکهو از هوا که نیومده و قبلا فکر کردن و گفتن از قسمت جدید هم یکم تنگش بزنیم که بلاخره کاملا نو هست و سال 2015 هم میره برای 2.8. حالا KH3 و شماره 2.8 رو بزارید کنار، یک تیم خاص مثلا شماره یک با کارگردانی نومورا که روی KH ها کار میکنن. میریم حالا برای F7 که E3 2015 نمایش داشت و وجدانی هم توی 6 ماه نمیشه چنین چیزی که نمایش داشتن رو درست کرد پس مطمئن باشید که ساختش از 2014 شروع شده توسط یک تیم دیگه باز هم به رهبری نومورا (حالا این دو تیم نومورا هم ممکنه با همدیگه یار هم پاسکاری میکنن و الان که F7R میخواد زودتر بیاد تیم یک هم مقداریشون اومده کمک تیم دوم تا بازی زودتر ساخته بشه و برای 30 سالگی EP1 برسه). خوب از 2014 تا 2017 میشه 4 سال که باز ما یک سالش رو کم میکنیم میشه 3 سال حالا وجدانی بازی که نصفش آمادست و اینها هم میخوان 1/3 بازی رو فقط بدن بیرون زمان کمیه؟ میشه گفت تاباتا با همین مدت زمان ساخت (این هم دقیقا کارش مثل 7 ریمیک شد، شماره هفت نصفش آمادست، شماره 15 هم قبلا همون 13 ورسوس بود و نصفش آماده بود) یه بازی 50 ساعته در کل تحویل داد، نومورا یه 20 ساعته نمیتونه تحویل بده؟
در کل به نظر من مشکلی نیست و اگر درست برن جلو میتونن به اهدافشون برسن، همین شماره 15 الان من چپتر 7 هستم و 20 ساعت هم بازی کردم و لولم هم 28 هست و در کل تا اینجا خوب بوده کم کاری هم داشته ولی بد نبوده (حالا باز باید پایانش رو ببینم و بعد نظرم رو بگم) اینها یک بازی رو بعد 10 سال به چنین روشی عرضه کردند، اگر همین فرمون رو برن جلو به نظر من خیلی بد نیست و میتونن به اهدافشون برسن و بازیهای خوبی رو هم به مردم بدن.
ویرایش:
الان فکر کردم یک چیزای دیگه هم یادم اومد گفتم بگم
همون طور که میدونید توی 3 ماه آینده 2 بازی قراره بیاد KH 1.5 2.5 HD Remaster, KH 2.8.
KINGDOM HEARTS HD 1.5 + 2.5 ReMIX رو ما میگیریم 10 نفر دارن پورت و HD دوباره میکنن.
KINGDOM HEARTS HD 2.8 FINAL CHAPTER PROLOGUE هم میگیریم 40 نفر هستن.
یعنی 3 ماه دیگه 50 نفر خالی میشه که هر کاری ممکنه بکنن برن کنار 7 یا نه برن 12 رو زودتر تموم کنن یا نه ما میگیم سر شماره KH3 کسی نیست و 50 نفر کلا میرن سر اون کار میکنن.
FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE هم میگیریم 50 نفر هستن که باز یا میتونن برن کمک 7 ریمیک یا میتونن همینا در کنار ایتو بیس فاینال بعدی رو جلو ببرن. چون به نظر من بازی بعدی رو ممکنه ایتو بسازه چون خیلی وقت هم هست تقریبا بیکاره، البته اگر بخواد بسازه.