VGA و معرفی بازی ای مربوط به سال 2013 !

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
حتمآ میدونین که 7 روز دیگه برنامه VGA برگزار میشه و در کنار معرفی بازیهای برتر 2010 , تعدادی بازی جدید هم اعلام میشه. ولی جالب ترین خبر مربوط هست به معرفی بازی ای که قرار هست سال 2013 عرضه بشه !!! Geoff Keighley در صفحه Twitter خودش این موضوع رو مطرح کرده و حالا باید منتظر موند و دید این بازی که 3 سال قبل از عرضه معرفی میشه چی هست ! فعلآ بیشترین حدس ها روی GTA V و Half Life 3 هست !

vga2010.jpg

به شخصه بدم نمیاد یه MGS جدید (از سری اصلی) باشه ولی به MGS نمیخوره که توی VGA معرفی بشه !

• Like
Reactions: VahiD_ST
با اینکه GTA رو بیشتر از HL دوست دارم، ولی خیلی بیشتر دوست دارم HL3 باشه، چند ساله موندیم تو کف...:(
خدا کنه نسخه ی جدید HL باشه نه بعد از این همه سال Episode.
ولی من بیشتر احتمال رو روی GTA V میدم و اگه قرار باشه GTA V باشه فاصله ی زمانی بین IV و V میشه 5 سال و R* هم معمولا همینقدر روی بازی هاش کار میکنه.
از شركت سازنده حرفي نشده؟
خیر.

GTA باشه ولی V نباشه یه GTA مثله San Andrias باشه شدیدا استقبال میکنیم
GTA V باید نسل بعد بیاد دوتا GTA شماره دار تو یک نسل به هیچ عنوان تو کتم نمیره
HL 3 اَم نباشه که اگر الان معرفیش کنن یه عکس نشون میدن خلاص
حداقل تو E3 یه CG میتونیم ازش ببینیم

GTA باشه ولی V نباشه یه GTA مثله San Andrias باشه شدیدا استقبال میکنیم
GTA V باید نسل بعد بیاد دوتا GTA شماره دار تو یک نسل به هیچ عنوان تو کتم نمیره
HL 3 اَم نباشه که اگر الان معرفیش کنن یه عکس نشون میدن خلاص
حداقل تو E3 یه CG میتونیم ازش ببینیم
کی گفت همین نسله!؟ دیگه فکر نکنم این کنسول ها 3 سال دیگه دووم بیارن... همین الآنش دارن زور میزنن!

کی گفت همین نسله!؟ دیگه فکر نکنم این کنسول ها 3 سال دیگه دووم بیارن... همین الآنش دارن زور میزنن!
فرضا روی کنسول های نسل بعد ساخته و ریلیز بشه
اینم باید در نظر داشت که 2013 اگرم نسل جدیدی در کار باشه قطعا ابتدای نسل هستش و خیلی خیلی بعییده که *R یکی از بهترین IP هاش رو ابتدای نسل بسازه که از کیفیت که لایقشه پایین تر بیاد
در کل من اصلا فکر نمیکنم 2013 نسل جدیدی باشه چون سازنده ها فعلا دارن میسازن و دوتا شرکت ها هم فعلا دارن سودشو میبرن
بعییده تا 2014-2015 خبری از نسل جدید بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or