Vessel :PC

Vessel

87781232667890171802.jpg

درود اگر به دنبال یک بازی اکشن پازل با فکر کردن زیاد و سوختن فسفر می گردید شدیدا بازی را به شما توصیه می کنم :d
بازی دارای پازل های فراوان ولی زیبا و همچنین گرافیک مثال زدنی هست که می تونه روزها و شاید هم ماه هاشما را جذب خود کند

بازی همکنون منتشر شده و با حجم کمتر از 400 مگ
تصاویر از محیط بازی

تریلر بازی
[h=3]Seeds - Vessel Invention Report Trailer[/h]

بازی خیلی وقته منتشر شده. من دیدم تاپیک هم نداره، حوصله تاپیک زدنش رو نداشتم. من تا نصفه ها رفتم ول کردمش. از نظر گرافیک بازی حرفی برای گفتن نداره اما همانطور که سازنده هاش گفتن دنبالش گرافیک نبودن و می خواستن گیم پلی رو عرضه کنن که در نسل های قبل امکان ساختش نبود. البته بازم چیز خیلی خاصی عرضه نکردن. کل بازی اینه که شما با آب و مذاب و ... موجوداتی مایع مانند (عکس بالای تاپیک سمت راست) بسازید و اون ها یک دکمه هایی رو فشار بدن یا با بخار شدن باعث به کار افتادن یه چیزی بشن و یک در باز بشه و شما بری جلوتر.
در کل بازی بعد از یه مدتی خسته کننده میشه ولی اگر پازل دوست دارید بازی بدی نیست.

ببخشید زیر خاکی کشیدم بیرو
من این بازی ر دیروز گرفتم , اپدیت 1.0r6 هم نصب کردم ولی وقتی میرم تو بازی صفحه ابری نشون میده :-/
بازی رو پاک کردم دوباره بدون اپدیت رفتم تو , بازم همون جوری بود.
تو فروم های خارجی کعه اینگار این بازی وجود نداره
کمکم کنید , بد جوری تو کف این بازیم
76056063300468814161.jpg

پیدا کردم , از سایت u تیوب
در اخرین لحضات نا امیدی
اینو پیدا مردم
Do this: Nvidia video card :Black artifacts covering the screengo to the nvidia settings and:turn off anisotropic ******ing and set anti-aliasing to "application controlled"Mine was doing the same thing.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or