Velvet Assassin

MAHABCO86

کاربر سایت
سلام!

82516.jpg

بازي Velvet Assassin ( قبلا با نام Sabotage شناخته مي شد).يك بازي برگرفته از زندگي واقعي Violette Szabo يكي از معدود زنان جنگجو جنگ جهاني دوم است. شايان ذكر است Violette Szabo در سن 23 سالگي در كمپ المان ها اعدام مي شود. سازندگان بازي اطلاعات جديدي از اين بازي ارائه كرده اند.

Mittendorf از Replay Studios مي گويد:"‌ عاملي كه باعث مي شود Violette با ديگر قهرمانان زن تفاوت داشته باشد طبيعي بودن وي و امكاناتش هست. وي به قدري توان دارد كه فقط دو اسلحه يكي بزرگ و ديگري يك اسلحه كوچك را حمل كند. نمي شود تصور كرد زني با اندازه وي بيش از اين اسلحه در يك زمان حمل كند و همچنان هم همان سرعت و چابكي را داشته باشه. در حقيقت وي اين قابليت را ندارد كه پرش هاي بلند داشته باشد يا براي مدت زيادي از در و ديوار بالا رود و يا در صحنه هاي مبارزه بر مردان عظيم جسته غلبه كند."

اين بازي با توجه به اينكه يك بازي مخفي كاري هست بر روي جنبه هاي واقعي سبكش تاكيد دارد. وي در ادامه مي گويد:" Violette بسيار تاكتيكي عمل مي كند. وي نسبت به سايه هاي اطرفش هشيار هست و در مقابل دشمنانش به ارامي حركت مي كند و به ارامي انها را از پشت ميگيرد. وي بسيار باهوش است و همانند يك زن واقعي مي جنگد."

ناشر بازي تا پيش از اين شركت Gamecock بود اما بعد از خريداري شدن كامل اين شركت توسط SouthPeak احتمال داده مي شد بعضي ويژگي هاي بازي عوض شود. يكي از ويژگي هاي اين بازي مصرف مورفين بود كه باعث مي شد زمان را كند شود و وي در مقابل حمله هاي مرگبار مقاوت انجام دهد. خوشبختانه ادغام اين دو شركت موجب حذف اين ايتم نشده است هر چند اين ايتم مطئنا درسرهايي را براي عرضه بازي خواهد داشت.

Aubrey Norris مدير بخش بازار يابي SouthPeak مي گويد:" يكي از ويژگي هاي قوي Velvet Assassin تاكيد بر روي ابقا كردن وقايع تاريخي است. اين يك حقيقيت معروف است كه مورفين در جنگ براي كمك به زخميان و سربازان در سراسر جنگ استفاده مي شده است. اين نه تنها جو واقعي بازي را نشان مي دهد بلكه نقش اساسي را بر game play بازي مي گذارد."

" استفاده از موفين به معناي تاييد سوء استفاده از مصرف مواد نيست. اما طبيعيت واقعي بازي را منعكس مي كند و وقايع تاريخي را نشان مي دهد. " Velvet Assassin به زودي براي PC , X360 منتشر خواهد شد.

نویسنده:619(کسرا)

Box Art:
942963_95328.jpg

Release Data

Sabotage DTP Entertainment
04/03/09 EU Velvet Assassin Gamecock Media Group
04/07/09 US Velvet Assassin Gamecock Media Group
April 2009 AU
تصویر از بازی:

دوستان عزیز مقاله خوبی بود ولی بازی که اومده یک تیکه هاییش رو باید عوض می کردی. راستی برای این بازی باید 1.51 باشیم یا نه؟

اقا چجوریاست این بازیه ؟
یکی که بازی کرده بیاد توضیح بده خوب !
کلیت گیم پلی توی این دو مرحله ای که بازی کردم خلاصه شده به این که وایستا Enemy روشو برگردونه بعد برو از پشت با چاقو بکشش. در صورت کم اوردن از اسلحه هم میتونی استفاده کنی:دی البته یه مکانیزم هم داره که اگر مورفین داشته باشی میتونی تزریق کنی بعد کرکتر اصلی میره توی حالت توهم:دی بعد دیگه دشمن ها نمیبینت میتونی بری پشتشون. یعنی الان یعنی چی تو مورفین میزنی میری توهم بعد دشمنت کور میشه نمیبینه تو رو
wtf-cat.jpg

البته یه مکانیزم هم داره که اگر مورفین داشته باشی میتونی تزریق کنی بعد کرکتر اصلی میره توی حالت توهم:دی بعد دیگه دشمن ها نمیبینت میتونی بری پشتشون. یعنی الان یعنی چی تو مورفین میزنی میری توهم بعد دشمنت کور میشه نمیبینه تو رو
چه حرکت باحالی:biggrin1: ولی جدی چه جوری که اونا میرن تو توهم و تو رو نمی بینند:biggrin1: مگه تو مورفین نزدی:biggrin1:

کلیت گیم پلی توی این دو مرحله ای که بازی کردم خلاصه شده به این که وایستا Enemy روشو برگردونه بعد برو از پشت با چاقو بکشش. در صورت کم اوردن از اسلحه هم میتونی استفاده کنی:دی البته یه مکانیزم هم داره که اگر مورفین داشته باشی میتونی تزریق کنی بعد کرکتر اصلی میره توی حالت توهم:دی بعد دیگه دشمن ها نمیبینت میتونی بری پشتشون. یعنی الان یعنی چی تو مورفین میزنی میری توهم بعد دشمنت کور میشه نمیبینه تو رو
داستان بازی از چه قرار هست ؟ برگرفته از واقعیته ؟ یکی موضوع داستان رو شرح بده .

بعد اینکه ارزش خرید رو داره یا نه ؟ سایت ها که همه از خجالتش در اومدن !!

داستان بازی از چه قرار هست ؟ برگرفته از واقعیته ؟ یکی موضوع داستان رو شرح بده .

بعد اینکه ارزش خرید رو داره یا نه ؟ سایت ها که همه از خجالتش در اومدن !!
داستان بازی درباره یه زنه Spy هست که در جنگ جهانی دوم حضور داره. اینطور هم بازی شروع میشه که این خانم اول بازی توی بیمارستان هست و همین طور که خوابیده کار هایی که کرده رو یادش میاد و در اصل شما در Flashback ها کنترلش رو بر عهده دارید فکر کنم یه جا خوندم که بر گرفته از یه داستان واقعی هست.

از من میشنوید ارزش نداره ولی اگر خیلی بی کارید میتونه وقتتون رو پر کنه:دی

داستان: 5
گرافیک : 6
گیم پلی: 5.5
صداگذاری : 7
ارزش : 3

این نمره هایی که دادم نظر شخصی منه ممکنه بعضی دوستان نمره بیشتر یا کمتر بدن.

داستان بازی خوب شروع میشه نشون میده که ویولت تو بیمارستان و خاطراتش رو یادش میاد ولی بعد از مدتی افول میکنه و دیگه به درد نمی خوره.
گرافیک بازی هم نه عالی هست نه مزخرف.
نورپردازی بازی خوبه ولی بعضی وقت ها تکسچرهای حال به هم زنی رو میبینید که خیلی ضایع است.
در کل گرافیک معمولی است.
صداگذاری بازی خوبه ولی عالی نیست به نظر من این قسمت بهترین قسمت بازی است.
میرسیم به گیم پلی که به نظر من اصلا جالب نیست چون بلافاصله تکراری میشه.
تقریبا بازی مخفی کاری کامله مخصوصا رو درجه سختی بالا کافی که دشمن ببینتتون اون وقت 100% رفتید اون دنیا.
همش باید منتظر باشید تا دشمنا برگردن و از پشت غافلگیرشون کنید.
سیستم مرفین زدن و صحنه آهسته هم بعد از چند بار تکراری میشه ولی کلا چیز جالبیه.
در هر صورت پیشنهاد من اینه که بی خیاله بازی بشید و وقتتون رو با چیز بهتری پر کنید مگه اینکه از عاشقهای سبک مخفی کاری باشید مثل من که بازم این بازی چیز خاصی براتون نداره.

کی میشه Splinter Cell و Thief جدید بیاد تا این سازنده ها بفهمن یک بازی مخفی کاری باید چه المان هایی داشته باشه.;)

آقا به نظر من بازیش ارزش خریدن داره. بد نیست میشه باهاش کنار اومد اگر طرفدار بازی های سبک splinter cell باشی باهاش میتونی کنار بیای اما اگر طرفدار بکش برو جلو باشی:biggrin1: نه. هر چند به قول دوستمون اصلا جای splinter cell نمیتونه باشه. splinter cell چیز دیگه ای.
کلا اینکه واسه بعضی شبها که حال نداری geow بری خوبه:biggrin1:.
در ضمن اچیومنتاش هم راحت میتونی بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or