Velvet Assassin | PC

logo.jpg

شرکت سازنده : Replay Studios
شرکت پخش کننده : SouthPeak Games
تاریخ عرضه : April 14, 2009
ژانر : Action
اسکرین شات | تریلر

الهام گرفته از داستان فوق العاده ی مامور مخفی انگلیسی Violette Szabo، بازیبازها کنترل Violette Summer، مامور مخفی زیبا در عمق خطوط دشمن در زمان جنگ جهانی دوم، را بدست می گیرند. گیم پلی فوق العاده که از حرکات مخفی کارانه و اکشن تشکیل شده و همچنین محیطی با آب و هوای پویا ( Real-time ) و نورپردازی فوق العاده شما را به شما تجربه ای جدید در بازی می دهد. با زاویه ی دید سوم شخص ارام به پشت دشمنان خود بروید و ضامن نارنجکی که به پشت کمربند دشمن شما وصل شده را بکشید. به زندان های گشتاپو بروید و به هموطنان خود قبل از اعترافشان سیانور تزریق کنید. در سایه ها به دشمنان خود نزدیک شوید و آن ها را با یک حرکت بدون صدا و کشنده نابود سازید. هر چیزی که Violette تجربه کرده بود، تجربه کنید. هر جایی که وی قدم گذاشته، قدم بگذارید و هر کسی که وی کشته است را بکشید...

نازی ها را در تاریخ 25 فروردین 88 سرکوب کنید...

آخه کی گفته بازی 5 می قراره بیاد ؟. شما برو game spot و ign ببین تاریخ انتشاره بازی 28 آپریل یعنی یک هفته پیش بوده .
تمامه مغازه ها هم دارن بازی رو میفروشن
شما درست میگید...اخه چند وقت پیش گیم اسپات گفته بود 5 می که بعدا درست کرد..
راستی من به هر جا زنگ میزنم میگه برا پی سی هنوز مجوز نگرفته....پس بری ولیعصر پیدا میشه

بازیش به نظر من اصلاً قشنگ نیست...
گرافیگ خیلی مزخرفه و منو یاد Silent hill The Room میندازه !
گیم پلی هم چرته !
پیشنهاد می کنم اصلاً طرفش نرید !

بازي در نوع خودش خيلي خوب كار شده ( در مقايسه با مثلا Cold war )
اما خب از لحاظ گيم پلي به مثلا اسپلينتر سل نميرسه اونم به خاطر تجهيزات بازي هست كه باعث جذابيت اسپلينتر سل ميشه كه شما دقت كنيد بازي مربوط به زمان قديم هست :laughing:
ولي در مجموع من لذت بردم . نور پردازي بازي عالي بود سايه ها خيلي خوب كار شده بودن
ولي خب يكنواختي بازي يه مقدار اذيت ميكنه
ولي در مجموع قابل بازي كردن هست
من تمومش كردم دو سه روز پيش

سلام.
به نظر من هم بازی خیلی جذاب و خوبیه.....
به نظر من شاخص ترین بخش بازی اینه که خیلی با هیجان و دلهره مراحل رو پیش میبری...:love:
در هر صورت دست سازندگان درد نکنه

گیم پلی هم چرته !
امیر من تا این رو خوندم گفتم که حتما مزخرفه ولی وقتی بازی کردم دیدم نه اینقدر هم بد نیست.
در مورد گرافیک که خیلی بی انصافیه که بگیم مزخرفه چون واقعا نور پردازیش تکه.
بافت ها و محیط هم خیلی خوب کار شده.
AI بازی هم در سطح خوبیه و به عنوانها بزرگ هم می رسه.
و تقریبا سبک و سیاق بازی از سری اسپلینتر سل استفاده شده که زمانی که نوبت به تیراندازی می رسه دوربین کاملا شبیه این بازی روی شانه قرار می گیره.نوع راه رفتن و اسنیکینگ بازی هم کاملا شبسیه این بازیه ولی خوب نه شخصیت پردازیه خفنی داره(ویولت رو می گم) نه تجهیزات خفنی داره.ولی یه چیزش خیلی جالب بود اونم دیالگ هایی که آلمانی ها در موقع صحبت با هم استفاده شده که داستان ها و جر و بحث ها و موضوعات جالبی رو در نظر می گیره.یه مشکل خفن هم داره اونم اینه که وقتی لباس آلمانی ها رو می پوشی و نزدیک دشمن میشی یارو بهت میکوک میشه و تا یه 5 متر می ری اونور تر دنبالت می گرده با اینکه کاملا تابلو رو بروش وایستادی!
در کل با نبود سام و بازی مخفی کاری درست و درمون،بازی خوبیه.امتحان کنید

هر چیزی که Violette تجربه کرده بود، تجربه کنید. هر جایی که وی قدم گذاشته، قدم بگذارید و هر کسی که وی کشته است را بکشید...

نازی ها را در تاریخ 25 فروردین 88 سرکوب کنید...
توضيح جذاب و ادبي اي بود ، مرسي ازت.
گیم پلی هم چرته !
من كه اسكرين شات هاش رو ديدم فهميدم كه گرافيكش جالب نيست ، بهترين بازي توي اين سبك چيه ؟! منظورم مخفي كاري و جاسوسي ئه !

من كه اسكرين شات هاش رو ديدم فهميدم كه گرافيكش جالب نيست ، بهترين بازي توي اين سبك چيه ؟! منظورم مخفي كاري و جاسوسي ئه ![/QUOTE]

خب مشخصآ Splinter Cell بهترين هست توي اين سبك

این سه تا اسکرین شات که خودم گرفتم.خودتون قضاوت کنید.چون 2 مرحله بیشتر وقت نکردم برم برای همین از همین 2 مرحله فقط اسکرین شات گذاشتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or