شایعه Valve می خواهد کنسول خود را در GDC 2012 معرفی کند

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
منابعی نزدیکی به The VERGE گفته اند که Valve می خواهد کنسول خود را با نام Steam Box معرفی کند
همین طور این منابع مشخصات سیستم این کنسول رو نیز به The VERGE اعلام کرده اند که به شرح زیر می باشد
این کنسول شامل یک پردازنده Core i7 به همراه 8 گیگ RAM و یک GPU ساخته شده توسط NVIDIA می باشد
این کنسول به راحتی می تواند به راحتی بازیهای PC را اجرا کند همینطور این کنسول از سرویسی شبیه به Origin نیز استفاده
می کند
باید دید که ایا این کنسول در GDC 2012 معرفی خواهد شد یا نه ؟
The Verge

هـــا ؟ :دی فک نکنم :دی یعنی اگه بخواد بیاد باید با انویدیا متحد شه :دی خودش برای همچین کاری سرمایه لازم رو نداره ...

فکر کنم یه کامپیوتر شبیه Alien ware باشه نه یه کنسول مثل Xbox و PS

=====
خب درسته، با چیزایی که تو منبع نوشته، یه چیزی تو مایه های همون Alienware هست :

Apparently meetings were held during CES to demo a hand-built version of the device to potential partners. We're told that the basic specs of the Steam Box include a Core i7 CPU, 8GB of RAM, and an NVIDIA GPU. The devices will be able to run any standard PC titles, and will also allow for rival gaming services (like EA's Origin) to be loaded up

کنسول چیه بابا ، غلط میکنه کسی کنسول معرفی کنه ... دیگه کل زندگیمون رو باید بدیم کنسول و بازی بخریم ، همین 3 - 4 تا هم زیادیه ، من بودم همه رو میزدم تنگ هم ، یدونه فقط :d یا دیگه نهایت 2 تا بسه

اینکه اسمش رو نمیشه گذاشت کنسول.این همون pcمنتها تو یه کیس دیگه با قطعات مونتاژخود شرکت.بازیهای pcهم رو ساپورت میکنه.

عجب مسخره بازی .

خیلی جالبه !
اگه دقت کرده باشید با اخباری که به گوش میرسه Nvidia قراره دستش کلا از بازار کنسول کوتاه بشه (البته طبق شایعات)
با این اوصاف باید یه فکری به حال خودش بکنه ! شاید این همین فکره باشه :دی

قلبم وایساد عنوان تاپیک رو عوض کن. نسل قبلps2داشتم و سیستم ارتقا میدادم ولی تو این نسل از2007به بعد نتونستم سیستم ارتقا بدم و تا یه ایکس باکس داشتم و تا حالا3بار ps3خریدمو فروختم حال نسل بعد بشه3تا اونم بهترین بازی زندگیم یعنی هاف لایف انحصارش باشه که دیگه...یکیش هیلو و فورتزا رو داشته یکیmgsرو...کلا فکر کردن بهش برا ما بی پول ها هم عذاب اوره.

تا مرز سکته رفتم :دی
بچه‌ها راست میگن، این یه کنسول جدا نیست :دی یه چیزی مثل هستAlienware به احتمالا خیلی‌ زیاد، Valve که این همه حمایت می‌کنه از PC یدفه نمیاد روشو برگردون واسه خودش کنسول بزنه

تا مرز سکته رفتم :دی
بچه‌ها راست میگن، این یه کنسول جدا نیست :دی یه چیزی مثل هستAlienware به احتمالا خیلی‌ زیاد، Valve که این همه حمایت می‌کنه از PC یدفه نمیاد روشو برگردون واسه خودش کنسول بزنه

آخه وقتی به ترکیب نگاه میکنم
Valve + Nvidia چرا نباید عنوان انحصاری داشته باشه ؟ یا به عبارتی چه چیزی مثل عناوین انحصاری میتونه واسه یه همچین چیزی تبلیغ کنه ؟

منم امیدوارم این خبر اصلا دروغ باشه :دی
۳ تا کنسول زیادم هست ! اگه قرار باشه بشه ۴ تا دیگه هیچی ... !

آخه وقتی به ترکیب نگاه میکنم
Valve + Nvidia چرا نباید عنوان انحصاری داشته باشه ؟ یا به عبارتی چه چیزی مثل عناوین انحصاری میتونه واسه یه همچین چیزی تبلیغ کنه ؟

منم امیدوارم این خبر اصلا دروغ باشه :دی
۳ تا کنسول زیادم هست ! اگه قرار باشه بشه ۴ تا دیگه هیچی ... !
آخهValve با استیم رسما پی‌ سی‌ رو به اسم خودش زده :دی الان بیاد یه کنسول کاملا جدید معرفی‌ کنه بالطبع حمایت از پی‌ سی‌ رو کم و کمتر می‌کنه و بیشتر رو کنسول خودش مانور میده،درسته یه قسمت از بازار رو به دست میگیره ولی‌ از انور خیلی‌ از یوزر‌های استیم رو که همون پول ساز‌های شرکت هستن رو از دست میده به علت حمایت نکردن از پی‌ سی‌.:d

پس کار عاقلانه همون یه چیزی مثل Alienware هست که هم از اون پول به دست بیاره هم با ادامه حمایت از پی‌ سی‌ از طریق استیم یوزر هاشو از دست نده.

البته می‌تونه کنسول جدید معرفی‌ کنه بعد از پی‌ سی‌ هم مثل الان حمایت کنه که خیلی‌ بعید هست :دی

مثلاً تصور کنید واقعاً همچین چیزی صحت داشته باشه(معرفی کنسول جدید) و HL3 لانچ تایتلش باشه:((:d
ولی منم فکر میکنم یک PC خفن مخصوص بازی، چیزی شبیه به Alien Ware باشه.

آخهValve با استیم رسما پی‌ سی‌ رو به اسم خودش زده :دی الان بیاد یه کنسول کاملا جدید معرفی‌ کنه بالطبع حمایت از پی‌ سی‌ رو کم و کمتر می‌کنه و بیشتر رو کنسول خودش مانور میده،درسته یه قسمت از بازار رو به دست میگیره ولی‌ از انور خیلی‌ از یوزر‌های استیم رو که همون پول ساز‌های شرکت هستن رو از دست میده به علت حمایت نکردن از پی‌ سی‌.:d

پس کار عاقلانه همون یه چیزی مثل Alienware هست که هم از اون پول به دست بیاره هم با ادامه حمایت از پی‌ سی‌ از طریق استیم یوزر هاشو از دست نده.

البته می‌تونه کنسول جدید معرفی‌ کنه بعد از پی‌ سی‌ هم مثل الان حمایت کنه که خیلی‌ بعید هست :دی

کاملا با حرفت موافقم
اما یه حسی بهم میگه اگه یه همچین محصولی معرفی بشه صرفا مثل یه Alienware نیست !‌
یعنی نمیتونه باشه ، شانس موفقیت چندانی نداره.

من احساس میکنم در کنار یه همچین چیزی باید یه سری عناوین انحصاری هم ارائه بشه که کاربران رو مجبور کنه به خرید این محصول.

یعنی یه چیزی که هم عناوین PC رو اجرا کنه هم چندتایی عنوان انحصاری داشته باشه. ممکنه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or