Valve معرفی کرد: گیم پد Steam Controller با دو ترک پد و یک صفحه لمسی

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت

steamcontroller.jpg
شرکت Valve در هفته ای که ساعت های پایانی آن را می گذرانیم دو قطعه از پازل سرگرمی خانگی خود را معرفی کرد. ابتدا سیستم عامل SteamOS و سپس Steam Box . حالا قطعه سوم پازل نیز از راه رسیده، یک گیم پد منحصر به فرد با نام Steam Controller. استیم کنترلر به جای برخورداری از جوی استیک، دو ترک پد دارد که شست کاربر روی هر یک قرار می گیرد. والو می گوید این ترکپدها دارای رزولوشن بسیار بالا هستند ولی در عین حال از قابلیت کلیک فیزیکی هم بهره می برند. هدف از استفاده از آنها راحتی بیشتر حین استفاده از کنترلر است و از آشنایی کاربران کامپیوترهای شخصی با ترک پد لپ تاپ و/یا موس لمسی، استفاده شده تا تجربه ای مشابه نیز حین بازی رقم بخورد. در ضمن ترک پدهای استیم کنترلر از یک نوع بازخورد لامسه ای پیشرفته تر از نمونه های مشابه برخوردارند که در سایت این شرکت با عنوان «محرک های خطی تشدید شده» از آن یاد شده. با استفاده از آهنرباهای کوچک ولی قوی که به هر یک از ترک پد های این گیم پد متصل هستند و امکان کنترل دقیق میزان، جهت و فرکانس لرزش را فراهم می آورند، انتقال انواع مختلفی از فشار و لرزش به شست ها مسیر است و می توان اطلاعات مختلفی نظیر بافت، سرعت، مرزهای اجسام، تایید اعمال انجام گرفته و ... را به کاربر منتقل کرد.

xbinding.jpg.pagespeed.ic.-2rbjfnnpk.jpg
در مرکز، یعنی بین دو ترک پد نیز یک صفحه لمسی با رزولوشن بالا قرار دارد که امکان انتخاب و سپس انجام کارهای مختلفی توسط فرد بازی کننده را فراهم می کند. در ضمن کل سطح این صفحه لمسی نیز قابل کلیک است. کاربر می تواند با سوایپ روی این صفحه، بین منوهای مختلف در بر دارنده اعمال متنوع قابل انجام در محیط بازی جا به جا شود. کاربردهای مختلف ترک پد ها، صفحه لمسی و دکمه های مختلف استیم کنترلر را در تصویر بالا می توانید مشاهده کنید و برای اطلاعات بیشتر درباره این طرح مفهومی نیز بهتر است به صفحه مخصوص آن در سایت استیم سری بزنید. این هم سومین بخش از پازل شرکت Valve برای بازی های خانگی. به نظر شما این شرکت موفق به انقلابی در این عرصه می شود؟
منبع

فوق العاده بد از نظر من

یه مشکلی که تو گوشیا دارم اینه که برام سخته با صفحه لمسی بازیای مثلا اول شخص یا همین فیفا 14 رو برم و حسابی رو مخم رژه میره ، جای گذاری دکمه هاش هم به نظرم بده مثلا در حین حرکت نیاز باشه به دلیلی دکمه X یا Y بزنیم باید دست رو برداریم خب اینطوری یه توفق تو حرکت به وجود میاد

البته باید امتحان کرد تا دید چطوریه چون تفاوت داره با پد لمسی اما از ظاهر که اینطور برداشت کردم ...

اصلا به درد نمی خوره. تو همین بازی های لمسی که آنالوگ ها رو به صورت لمسی رو صفحه کار می کنن، چندین ساعت باید بازی کنی تا راحت بشه کنترلش کرد حالا چه برسه به این.

هیچی جای آنالوگ فیزیکی رو نمی گیره. :دی

این اصلا چطوری میشه با این ترک پدها کار کرد؟
خیلی چیز عجیبیه .بیاد یه ویدیویی چیزی ازش ببینیم چطوری باهاش کار میکنن.

اینا فکر کنم میخوان ملت بشینن پای تلویزیون هم دوتا بازی کنند با چنین کنترلری. :d چیز هیولایی به نظر میرسه. یه عکس هم ازش تو خود بخش Livingroom سایت استیم قرار گرفته که کنترلر رو توی دست نشون میده که نسخه بتا هست و جای اون صفحه لمسی (که خودش یه دکمه هست به تنهایی)، 4 تا دکمه مجزا قرار گرفته که تصویرش زیر هست (سایت استیم *****ه و عکس هم از اونجاست).

prototypes.jpg

تا خودشو ورشکست نکنه ول کن نیست..

اینم مثل انویدیا جو گیر شده

تا خودشو مسخره خاص و عام نکنه تو هر تاپیک ول کن نیست. بیخیال آقا، مایکروسافت خوبه.

--------

منبع احیانا نارنجی نیست دیگه؟ ها؟

جالبو مدرن اینا که هست... ولی هضمش سخته کلا:d تبلت که تو این داستان ول معطله ببینیم این چه میکنه.... الان هاردکور گیمینگه این؟ تصور کنید خصوصا مولتی با این چی میشه؟ امیدوارم در عمل بتونه خودشو نشون بده...

اینا فکر کنم میخوان ملت بشینن پای تلویزیون هم دوتا بازی کنند با چنین کنترلری. :d چیز هیولایی به نظر میرسه. یه عکس هم ازش تو خود بخش Livingroom سایت استیم قرار گرفته که کنترلر رو توی دست نشون میده که نسخه بتا هست و جای اون صفحه لمسی (که خودش یه دکمه هست به تنهایی)، 4 تا دکمه مجزا قرار گرفته که تصویرش زیر هست (سایت استیم *****ه و عکس هم از اونجاست).

تا پستتو خوندم تصور کردم واسه این سبکها خوب به نظر میرسه سبکهای دیگه هم احتمالا mouse keyboard باید ساپرت کنه....

آخرین ویرایش:
نه، انگار راحت تو دست جفت و جور میشه، این هم راه حل اجرای بازی های استراتژیک روی کنسول، امیدوارم ایکس وان و پلی 4 هم همچین کنترلر هایی براشون عرضه بشه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or