Valve : برای Half-Life 3 هیچ ایده ای نداریم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت

درود

درود شاید ی جوکیا شوخی به نظر برسد . اما شرکت Valve Software خبری را اعلام کرد ! در نشریه پایان سال GameInformer از استودیوهای گوناگون خواسته شده تا لیست قطعنامه های سال جدید خود را اعلام کنندکه در ببین انها Valveاز همه عجیب تر بود

متن شرکت Valve بدین گونه هست (ما قول داده بودیم که هیجان زیاد و تند طرفدارانمان را متوفق کنیم در اینجا اعتراف می کنیم که هیچ ایده و تصمیمی برای انجام Half-Life 3 نداریم.)
در این ببین استودیوی DICE عنوان کرد که به جز سه گانه ای برای عنوان Star Wars Battlefront چیزی دیگری در نظر ندارد

شرکت Valve موفق شده با خلق ا Steam ، Steam Machine ، SteamOS و عنوانی به نام Portal از نظر زمان و انتظارات دوباره جلو بی افتد اما مشخص نیست چه فکری در سر دارد ؟

منبع

به نظرم اگه هم کاری میخواستن بکنن یا میکنن هم همین رو میگفتن :-" :biggrin1:

پ.ن:چجوری میشه فهمید بقیه چی گفتن ؟! :-/

این قسمت مجله گیم اینفورمر در مورد چشم انداز ها شرکت ها (که همیشه مال آخر سال ـه) یه جور شیرین کاری و جوک و ایناست از طرف خود گیم اینفورمر. :biggrin1: والی مصاحبه ای صورت نگرفته اصلا. :biggrin1:

اصلا تو رو خدا یه لحظه به متن Dice و Valve نگاه کن ببین چجوری نوشته شده! :biggrin1:

ولی من احساس میکنم یک هاف لایف 3 ای در کاره که طی یکی دو سال آینده رو نمایی میشه و الان در حال ساخته!

به شخصه اصلا دوست ندارم این بازی ادامه داشته باشه ...
یه چیزایی هم باید باشه که افسانه بشه و بره ;)
در اینکه ادامه داده بشه والو بهترین تجربه رو در اختیار گیمر میزاره شکی نیست اما بیشتر دوست دارم دیگه تکرار نشه

کلا ولو از بازیسازی بکشه بیرون رو همون استیم تمرکز کنه بهتره
مگه میشه ادم واسه یه بازی به عظمت HL ایده ای نداشته باشه بیا من خودم همین الان کلی ایده واست رو میکنم معلوم نیست به کیا حقوق میده:d

بگو عرضه اش رو نداریم تو این بازار رقابتی یک hl عالی بسازیم

Valve : برای Half-Life 3 هیچ ایده ای نداریم
.
خوب این قضیه رو زودتر میگفتن این همه ملت رو در این چند سال الاف نمیکردن:|
....
البته الان اگه HL3 هم ساخته بشه ، هیچ وقت اون اثر بخشی که نسخه های قبلی داشت رو نخواهد داشت.ظاهرا خود والو این قضیه رو خوب میدونه.

بارانی باید، تا رنگین کمانی بر آید:d، یکم باید انتظار و سختی کشید تا به مطلوب رسید، یکم صبر کنید دوستان تا با شاهکاری مثل نسخه های 1 و 2 روبرو بشید.

شاهکار و .... نخواستیم . یه بازی خوب بدید تا حداقل ادامه داستان رو ببینیم چی میشه . نمیشه که رو هوا داستان رو رها کنند

یکسری سرشون کردن زیر برف ، هی میگن اینا جوک و بازی معرفی میشه ، اگه قرار بود معرفی شه این همه سال طول نمیکشید ، value الان با استیم مشغوله ..

تابلوئه که جکـــــــــــه=))آخه کدوم سبزیجاتی میاد این حرفا رو بزنه که DICE هم بیاد این چیزا رو بگه:|

آخرین ویرایش:
این پست هایی که تو تاپیک دارم میبینم واقعی هست یا دارید مسخره بازی در میارید ؟؟

یعنی وجدانا هیچکدومتون متوجه نشید Gameinformer داره مسخره میکنه ؟ یعنی هیچکدومتون کامنت بالایی یعنی مال DICE رو نخوندید ؟

یا خــــــــــــــــــدا !!!!

به شخصه اصلا دوست ندارم این بازی ادامه داشته باشه ...
یه چیزایی هم باید باشه که افسانه بشه و بره ;)
در اینکه ادامه داده بشه والو بهترین تجربه رو در اختیار گیمر میزاره شکی نیست اما بیشتر دوست دارم دیگه تکرار نشه
عزیز من چه ربطی داره
اگه اینجوری بود که رکستار می امد می گفت gtaivمتاش شد 97 خوب بسه دیگه ولش کنیم بزار افسانه باقی بمونه !!!

دوستان مدنظر داشته باشید نه Valve و نه DICE چنین اظهاراتی نکردند. این یک بخش طنز در مجله GI ـه

سری hl همیشه یک انقلاب رو به وجود اورده !

به وجود اوردن یک انقلاب زمان زیادی میخواد!:-w[-(:-$

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or