Valve : برای Half-Life 3 هیچ ایده ای نداریم

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

hosein me

کاربر سایت

درود

درود شاید ی جوکیا شوخی به نظر برسد . اما شرکت Valve Software خبری را اعلام کرد ! در نشریه پایان سال GameInformer از استودیوهای گوناگون خواسته شده تا لیست قطعنامه های سال جدید خود را اعلام کنندکه در ببین انها Valveاز همه عجیب تر بود

متن شرکت Valve بدین گونه هست (ما قول داده بودیم که هیجان زیاد و تند طرفدارانمان را متوفق کنیم در اینجا اعتراف می کنیم که هیچ ایده و تصمیمی برای انجام Half-Life 3 نداریم.)
در این ببین استودیوی DICE عنوان کرد که به جز سه گانه ای برای عنوان Star Wars Battlefront چیزی دیگری در نظر ندارد

شرکت Valve موفق شده با خلق ا Steam ، Steam Machine ، SteamOS و عنوانی به نام Portal از نظر زمان و انتظارات دوباره جلو بی افتد اما مشخص نیست چه فکری در سر دارد ؟

منبع

نساز ... :( به درک ... :-s انگار همین منتظر نشستیم اینها هاف لایف بسازن :((

تو روحت ولو :|

88353871598794266101.gif

من همون اول هم که شایعات زیادی اومد گفتم تا خود ولو تایید نکنه باور نمیکنم که دیگه الان خیال همه را راحت کرد :|

به نظرم valve بیشتر وقتش رو گذاشته روی DOTA و اصلا به half life فکر نمیکنه . اگر نه بازی به این بزرگی مگه میشه به همین راحتی بیاد بگه هیچ ایده ای براش نداریم ؟ :|

آخرین ویرایش:
به نظرم اگه هم کاری میخواستن بکنن یا میکنن هم همین رو میگفتن :-" :دی

پ.ن:چجوری میشه فهمید بقیه چی گفتن ؟! :-/ :دی

خوشم میاد Valve دو سه سال هی‌ وعده میده بعد میگه Go home You're Drunk.:))،آخرشم میاد میگه شوخی‌ کردیم بازی رو داریم میسازیم ناراحت نشین. :d

ناامید کننده ترین خبری که تو سال 2013 خوندم و احتمالا میخونم! 8-|

اقا معنی اون بند بد برداشت شده . Valve گفته هیچ ایده ای نداریم که داریم با HL3 چیکار میکنیم یا قصد داریم چیکار کنیم . یعنی حالا حالاها خبری از بازی نخواهد بود تا وقتش .

HL 3 به راحتی Steam OS و Steam Machine رو جلو می بره! تا وقتی وضعیت اینا مشخص نشه خبری از دکتر نیست :|

خیلی حیف شد واقعا ناراحت شدم :( اینا به انداره کافی از Steam در میارن فکر کنم نسلی یه بار بخوان بازی بسازن :دی ولی کارشون درسته وقتی بازی میسازن شاهکار میدن دست ملت واقعا با تک تک عناونش زندگی میکنم :)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or