Valve از Steam Machines رونمایی کرد!

• Thread starter Thread starter DieDie
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

DieDie

کاربر سایت
00754558836639657955.jpg

Valve کمپانی سازنده بازی معروف و محبوب Half Life اعلام کرد که در حال کار بر روی ابتکار سخت افزاری جدیدی هست و Steam machines رو به عنوان یک وسیله سخت افزاری جدید و قدرتمند برای اتاقهای نشیمن به نمایش درآورد!
مدلهای مختلف از این دستگاهها در سال 2014 از سازنده های متفاوت در دسترس خواهند بود گیمرها میتونن برای تست بتای این سخت افزار تو این سایت ثبت نام کنن:

Steam Machines

Valve عقیده داره" سرگرمی برای همه دنیا تنها یک قالب خاص نداره"
"ما میخواهیم که شما رو قادر به انتخاب سخت افزاری کنیم که احساس میکنید برای شما مناسب هست ، به همین دلیل ما در حال کار با شرکای مختلف برای ارائه ماشینهای بازی استیم متفاوت به بازار در سال 2014 هستیم که همه اونها از سیستم عامل Steam OS استفاده میکنن"

Valve میگوید که نمونه اولیه ای از این ماشین با عملکر بالا رو که بر اساس نیازهای گیم بهینه سازی شده برای اتاقهای نشیمن طراحی کرده و همگی این ماشینها قابل ارتقاء و باز هستن!

"در حالیکه این محصولات در حال پروسه توسعه هستن ما به کمک شما نیازمندیم! مثل همیشه ما معتقدیم بهترین راه برای حصول اطمینان از کارکرد صحیح یک دستگاه این هست که به مردم اجازه بدیم اون رو امتحان کنن و سپس تغییرات مورد نیاز توسط ما بر روی اونها اعمال بشه"
برای رسیدن به این هدف Valve قصد داره که 300 عدد از این ماشنیها رو به کاربرای استیم به صورت رایگان و برای اهداف آزمایشی ارائه بده.
کاربرانی که قصد دریافت ماشنیهای استیم رو دارن باید تا قبل از 25 اکتبر در استیم ثبت نام کنن و فرم واجدین شرایط این کمپانی رو تکمیل کنن و اقدامات زیر رو انجام بدن:

1.پیوستن به گروه جامعه جهانی Steam.
2.موافقت با شرایط و ضوابط سخت افزار بتای این شرکت.
3.داشتن 10 دوست در شبکه استیم.
4.ایجاد یک انجمن عمومی در استیم.
5.انجام یک بازی با استفاده از گیم پد در یک صفحه نمایش بزرگ.

Valve reveals Steam Machines - GameSpot.com

آخرین ویرایش:
مگه سیستم عامل نیست ؟؟؟ رو pc هم نصب میشه پس . کنسول ؟؟ وای دیگه نه . دیگه هر ننه قمری کنسول میسازه . یکی به اینا بفهمونه برا هم بازی ای نمیشه کنسول خرید اتاق پذیراییمونم دیگه جواب نمیده !

مگه سیستم عامل نیست ؟؟؟ رو pc هم نصب میشه پس . کنسول ؟؟ وای دیگه نه . دیگه هر ننه قمری کنسول میسازه . یکی به اینا بفهمونه برا هم بازی ای نمیشه کنسول خرید اتاق پذیراییمونم دیگه جواب نمیده !

وای پسر زدی تو خال خداییش ... =))

من که اصلا فرق اینو با پی سی نمیفهمم. خوب وقتی من میتونم همین سیستم عاملو رو پی سی خودم نصب کنم چرا باید برم این دستگاهو بخرم؟
باید بیشتر توضیح بدن.

من که اصلا فرق اینو با پی سی نمیفهمم. خوب وقتی من میتونم همین سیستم عاملو رو پی سی خودم نصب کنم چرا باید برم این دستگاهو بخرم؟
باید بیشتر توضیح بدن.

دلیلش یه اصل خیلی سادس که 95 درصد مردم دنیا هر روز صبح از خونه هاشون به خاطر اون میزنن تو خیابون ! چون که فکر میکنن میتونن باهاش یه پول خوبی در بیارن :d

البته زیاد نگران این نباشین که از این به بعد همه بازی‌های Valve انحصاری باشن، کلا اینا با انحصاری مخالف هستن :دی شاید ساپورت بیشتری بکنن ازش،ولی‌ انحصاری کامل عمرا , حداقلش هر چیزی که برا این منتشر می‌شه برا PC هم می‌شه، Valve هیچوقت کل تمرکز استیم رو تغییر نمی‌ده به Machines :دی

توی اون سوال‌های متداولی که خودشون جواب دادن، گفته شده که اون SteamBoxـها که با کانفیگ‎های مختلفی عرضه می‌شن، دقیقاً همون PC هستن و شما با نصب یه SteamOS کامپیوتر شخصیتون رو تبدیل به SteamBox می‌‎کنید.
حالا چرا خودشون دارن سیستم آماده می‎فروشن؟! علتش اینه که Out of Box با SteamOS کار می‎کنه و واسه خیلی‎ها که حال و حوصله سیستم بستن رو ندارن و با نصب سیستم عامل مشکل دارن و ... انتخاب خوبی می‎شه.
خلاصه این که اگه HL3 و P3 انحصاری SteamOS باشن، در واقع انحصاری PCـیی خواهند بود که روش SteamOS نصب باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or