Multi Platform Valorant

سازنده
Riot Games
تاریخ انتشار
June 2024
ناشر
Riot Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

1739318799-project-riot-games-Mo7p0qBbQa7.jpg

خب همونطور که میدونین دیروز (۱۳۹۸/۰۷/۲۳ ) Riot Games اینترنت منفجر کرد.
کمپانی Riot Games از برنامه بلندمدت خودش از پروژه های در دست ساخت خودش طی نمایشی رونمائی کرد.
  • Project L یک بازی فایتینگ بر پایه کرکترهای League of Legends
  • یک سریال انیمیشن براساس کرکترهای League of Legends به اسم Arcane
  • معرفی نسخه موبایل و کنسول League of Legends به اسم Wild Rift
  • انتشار Teamfight Tactics برای گوشی های موبایل
  • Legends of Runeterra یک بازی کارتی دوباره براساس کرکترهای League of Legends

z_5da6811381250.jpg
یکی از این بازیهای دردست ساخت تحت کد رمز Project A مراحل ساخت طی میکنه.
یک بازی آنلاین رقابتی با سبک شوتر FPS تاکتیکال و بر اساس کرکترهای مختلفی که هرکدوم قابلیتهای متفاوتی دارن.
میشه گفت ترکیبی از CS GO , Rainbow six siege و Overwatch.

بازی از همین مراحل اولیه ساخت خیلی جذاب و رقابتی بنظر میاد، میشه گفت شاهد نمایش نسل بعدی از یکی از بازیهای رقابتی پرطرفدار هستیم.
از نکات مهم در طراحی بازی نگاه ویژه Riot Games به مبارزه با چیترهاست، طبق گفته Riot از مراحل اولیه ساخت جزو نکات مهم و پایه ای بوده.
همچنین متحول کردن سیستم نت کد، بمنظور به حداقل رسوندن تاثیرات پینگ تایم ، Peeker's Advantage (تو R6، COD و... بیداد میکنه) در دستور کار استودیو قرار داره.

تاریخ انتشار بازی نامعلوم اما احتمالا 2021 -2022 زمان تقریبی انتشار هست.

آخرین ویرایش:
برای نصب بازی رو pc باید وارد سایتش بشم ثپت نام کنم ؟! لانچر هم دذره رو pc ؟
بلی یه اکانت توی اروپا میسازی ترجیحا west و دانلود میکنی.
با VPN اروپا برو که بهت گیر نده و ریجنت رو ایران و... نزنه که بعدا قوانین که عوض بشه دردسر بشه برات ، قبلا پیش اومده بوده.

خودش با لانچر riot دانلود میشه که بعدا میتوی بازیهای دیگه رو هم از توش بزنی دانلود بشه.

• Like
Reactions: milad.ps4
با روش زیر با اکثر اینترنت ها می توانید وارد بازی شوید (فقط بعد زمانی که آپدیت می کنید حدوداً چند ساعت ممکنه در لاگین شدن به مشکل بخوره و اگر خیلی زمان برد با تغییر DNS معمولاً حل میشه):

1. حتماً با VPN اروپا وارد سایت Riot Games بشید و یک اکانت بسازید. (اگر ریجن تون ایران ثبت بشه به هیچ وجه نمیذاره لاگین کنید و باید تیکت بزنید تا شاید ریجن تون را عوض کنن)
2. حتماً اکانت Riot تون را به درستی به اکانت Xbox یا PS لینک کنید چون دیگه امکان تغییرش از هیچ کدوم از طرفین وجود نداره.
3. حالا DNS اول رو کلودفلیر (1.1.1.1) یا گوگل (8.8.8.8) بذارید که سرعت دانلودتون پایین نیاد و به کاهش پینگتون هم کمک کنه و DNS دوم پیشنهاد می کنم الکترو بذارید (78.157.42.100 یا 78.157.42.101). بقیه DNS های رفع تحریم مثل شکن و رادار هم می تونید تست کنید حتی DNS دوم کلودفلیر
4. اگر اکانت ها رو لینک کرده باشید به راحتی وارد بازی میشید و اول کارهای Basic بهتون آموزش میده و همه ایجنت ها هم باز نیست ولی می تونید داخل Practice کل ایجنت ها را تست کنید تا ببینید کدوم به استایل های بازی تون می خوره و یه تیکت رایگان هم برای آنلاک کردن یک ایجنت دارید و به مرور که بازی می کنید و پوینت می گیرید (اگر نخواین پول خرج کنین) می تونید ایجنت های بیشتر بخرید و چیز های مختلفی برای Customize کردن پلی کارت و اسلحه ها تون باز کنید.
5. برای پیدا کردن مچ حتماً سرور های با پینگ پایین انتخاب کنید که داخل ایران سرور های بحرین، استانبول و دبی هست و برای شروع پیشنهاد می کنم از ایجنت Brimstone استفاده کنید تا بازی دستتون بیاد و بعد برید سراغ پلی استایل خودتون.....برای آنلاک کردن هم من Raze یا Yoru رو پیشنهاد می کنم. البته در آینده نیز ایجنت های جدید اضافه می شن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
بازی‌رو رو سریز اکس‌نصب کردم
با دی ان اس راحت بالا میاد
اما سرور فقط امریکا هست و بهترین پینگ ۲۵۰ به بالاست و ارزش نداره
پس پاکش کردم😬

بازی‌رو رو سریز اکس‌نصب کردم
با دی ان اس راحت بالا میاد
اما سرور فقط امریکا هست و بهترین پینگ ۲۵۰ به بالاست و ارزش نداره
پس پاکش کردم😬
سرور اروپا داره.
اکانت ریوت که ساختی ریجنش مهمه کجا باشه.
روی pc یا گوشی vpn بزن و اکانت ریجن اروپا بساز.
همه جا سرور داره بازی حتی خاورمیانه.

• Like
Reactions: all4u
من برا امریکا درست کردم 🙁
بازیش زیاد جذبم نکرد پینگم نابود بود
خب آره دیگه.
این بازی بالای پینگ 120 یا 130 دیگه خیلی سخت میشه لذت بردن ازش.
اکانت اروپا بساز و بازی کن لذت ببر.
اما اگه رینبوسیکس باز بودی یا بازیهای رقابتی دیگه تضمینی این از همه اونها بهتره.
فقط به خاطر پینگ بالا نتونستی اون هسته و لوپ گیم پلی بازی رو لمس کنی و ازش لذت ببری.

• Like
Reactions: milad.ps4 and all4u
دوستان راهی هست که اکانتو از ریجن ایران دوباره برگردونم به ترکیه؟ یا سایتی میشناسید که این کارو انجام بده؟
من چند سال پیش با vpn وصل شدم تیکت زدم عوض کردن ولی چند ماه پیش خواستم برای یه اکانت دیگه اینکارو کنم دقیق یادم نیست؛ یا نشد یا فرآیندش پیچیده شده بود بی خیالش شدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or