Valkyria Chronicles | PC

پس از تقاضاهای بسیار از سگا مبنی بر عرضه بازی های روی پلتفورم محبوب PC به نظر می رسد Valkyria Chronicles گام اول باشد. این بازی Strategy RPG قبلا برای PS3 در سال 2008 عرضه شده و اینبار نوبت کامپیوترهای خانگی است. داستان بازی نیز مربوط به ناحیه ای تخیلی از زمان جنگ جهانی دوم است. اطلاعات بیشتر در مورد نسخه PC مانند تاریخ عرضه منتشر نشده و باید منتظر ماند.
تعدادی از تصاویر بازی:

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Sega[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Sega[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,PS3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] نامعلوم[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
متاسفانه لینکاش همه از MEGA هستن !
منم کلا با لینکای MEGA مشکل دارم ... :-s

لینک مشخصی از جایی دیگه سراغ داشتین به ما هم بدین ! :d
یه مقداری صبر کن سایتای ایرانی مستقیمش میکنند
....
این نسخه ی 4 گیگی فقط زباهاش حذف شده یا کیفیت ویدیو هاشم اومده پایین ؟

پس فایده نداره منتظر بلک باکس میمونم
منتظر نمون چون کل حجم بازی رو فیلماش تشکیل میده اینجور که بوش میاد الان COREPACK ویدیو های بازی رو حذف کرده با حجم 1 گیگ بازی رو داده بیرون ی گروه دیگه هم بازی رو با حجم 15 گیگ داده بیرون در بهترین حالت بازی 5 گیگ فقط دیتا داره بقیش فیلمه =)) هون 4 گیگ رو بگیری بهترین کار ممکنه ....

بعد از NBA2K15 که هیچ گروهه معروفی فشرده سازیش نکرده تا حالا , مثه اینکه اینم داره جا پای اون میزاره ...
نکته اینجاست که بازیای مفتکی رو سریع فشرده میکنند اینا , بعد این خوبارو نه !!! )x

شاید این جمعه بیاید , شاید ...

بعد از NBA2K15 که هیچ گروهه معروفی فشرده سازیش نکرده تا حالا , مثه اینکه اینم داره جا پای اون میزاره ...
نکته اینجاست که بازیای مفتکی رو سریع فشرده میکنند اینا , بعد این خوبارو نه !!! )x

این نسخه چهار گیگی رو اومدن بیت ریت فیلم های توی بازی رو کردن ۳۰۰۰. یه نفر اینو بگیره ببینه اصلا کیفیتش چقدر فرق کرده که همین رو بگیرن همه:d

چون بلک باکس هم بیاد نهایتا بازم مجبوره یا زبون بازی رو حدف کنه یا فیلم ها رو

گروه KaPiTaL SiN یه گروه معروفه که سالهاست داره ریپک میکنه. دقیقش میشه 18 سال!! حالا اگه معرف حضور شما نیست, شما به بزرگی خودتون ببخشش. :>

NBA 2K15 هم گروه معروف روسیِ R.G Mechanics مدتی هست که بازیشو ریپک کرده. فکر نمی کنم R.G Mechanics گروه نامعروفی باشه...حالا اگه معرف حضور شما نیست, شما باز هم به بزرگی خودتون ببخشش. ;)

دارم نسخه ریپک یک گیگی رو از تورنت دان میکنم. وقتی اجراش کردم میام اینجا میگم چطوره که اگه میل بودید دانلودش کنید.

ویرایش: خب نصبش خیلی کم طول کشید چون تمام کات سین ها حذف شده کمتر از 5 گیگ فضا نیاز داشت برای نصب. بازی تا این یه اپیزود که من بازی کردم خیلی جالب بود میشه گفت شبیه فاینال فانتزی نسخه DS بود(رونج رینگز). بازی خیلی اپتمایزه البته تنظیمات گرافیکی حرفه ای نداره من الان با گرافیک کجتمع اینتل بازیش کردم. در کل خوبه و به نظر میاد خیلی اعتیاد آوره.

آخرین ویرایش:
بچه ها یعنی هیچ کس این بازی رو انجام نداده :-o
من والا نسخه 6 dvd شو سفارش دادم هنوز دستم نرسیده
بابا یکی بیاد درمورد فریم دهی و پورت بازی حرف بزنه:d

من نسخه ریپک یک گیگی رو بازی کردم. بعضی از کات سین هاش خذف شده بود. خیالت در مورد فریم راحت باشه و خیلی خوب فریم میده. گیم پلیش هم اگه درگیرش بشی فکر کنم از کار و زندگی بندازت:d

من هنوز هم نتونستم اینو دان کنم
لینکی چیزی از ورژن corepack با حجم 1 گیگ ندارید؟؟!
تورنتی چیزی
سایت های ایرانی که ندارن
این لینک از سایت ایرانی با سرعت بالا
چون فقط همین یه سایت داره گذاشتم بقیه هم استفاده کنند پس ناظمین پاک نکن
موندم چرا لینکای دانلود رو پاک میکنن اخه بازی سنتر که سایت دانلود نیست
http://moddingdownload.rozblog.com/post/1523

این لینک از سایت ایرانی با سرعت بالا
چون فقط همین یه سایت داره گذاشتم بقیه هم استفاده کنند پس ناظمین پاک نکن
موندم چرا لینکای دانلود رو پاک میکنن اخه بازی سنتر که سایت دانلود نیست
http://moddingdownload.rozblog.com/post/1523

ممنون
البته این نسخه، حجمش زیاده