Valiant Hearts: The Great War

با درود
p9tne5vof8mtvqeb6dgr.png

خب به سلامتی بازی جدید Ubisoft Montpellier هم که معرفی شده بود تو کنفرانس یوبی سافت تو E3 ازش تریلر دادن تا من هم فهمیدم بالاخره که یه همچین بازی هست و مجبور شدم بیام تاپیکش رو بزنم :دی

بازی مثل عنواین دیگه استودیو با موتور UbiArt ساخته میشه ، بازی سبکش Puzzle Adventure هست و تو تاریخ 25 June امسال (2014) هم میادش :دی
بازی ، بازی دانلودی هم هستش !!

اقا شاهکاره بازیش:((
امروز بازیو شروع کردم دیوونش شدم:x.طراحی هنری و موسیقیو شخصتیای بازی شاهکارن:x
امروز ترانزسیتورو تموم کردم اومدم سراغ این بعدشم child of light:x
یعنی از بهترین روزهای گیمرمی.تازه بعدشم trials:x
یکی منو بگیره:d>:):bighug:

بازیش عالیه با اینکه روی PC تموم کردم دلم نیومد دان نکنم گرافیک و موزیکش میره تو روح و روانتون :d گیم پلی متنوع و لذت بخشی رو داره اصلا خسته نمی شید داستان رو هم که دیگه نیاز نداره بگم عالیه من تهش تحت تاثیر داستان قرار گرفتم در کل الان هم که دیگه مجانی شده برای پلاس از دست دادن این بازی گرون تموم میشه براتون :d

اغا با توجه به اين كه بشدت تو كف بازي هستم ولي پلاس ندارم ميخواستم رو ios بازي كنم, ولي فقط تونستم ايپيزود ١ رو بازي كنم هكي چيزي نداره بقيرم باز كنه؟؟ ( اغا بخش ios قبرستونه واسه همين اينجا پرسيدم)

بازيش خيلى قشنگه و گرافيك و موسيقيش شاهكاره.داستان و گيم پلى بسيار زيباييم داره،واقعا ارزش خريدن رو داشت(با اينكه چند روز بعدش فرى شد ولى اصلا مهم نيست)
اولين بازى ديجيتالى بود كه خريدم و واقعا هم يكى از بهتريناست.

Valiant Hearts یکی از برجسته ترین عناوینی بود که در این اواخر تونستم تجربه کنم و تم و بک استوری بازی تو سطح فوق العاده خوبی قرار داره و با وجود سادگی و بی الایشی منحصر به فرد تک تک المان های بازی واقعا دلچسب بود و تا حدودی درگیر کننده...!(توصیه میشه صد در صد)
واقعا این UbiArt پتانسیل بالایی داره و میتونه چشم انداز خوبی رو برای UBI به منظور توسعه از این دست عناوین رقم بزنه و موفقیتش هم در این چند وقت اخیر مهر تاییدی بر این قضیه هستش و تا الان شدیدا استایل و سبک و سیاقشو میپسندم...!
یکی از نقاط عطفی که خیلی وجودشو تو بازی دوست داشتم این تعامل بین بازیباز (نقش هر کرکتر در هر چپتر) و محیط پیرامون مختص هر کرکتر بود که واقعا ستودنی بود مخصوصا جمع اوری این Collectibles ها که در حین پیشروی و غرق شدن در اون اتمسفر میتونست اونو به خوبی تشدید کنه و غلظت اون رو به دفعات افزایش بده و با خوندن هر کدوم از این جمع کردنی ها اطلاعات خوبی دستگیرت میشد خصوصا وقتی که Theme بازی در بک گروند بازی در حال پخش بود...!
جالب بود واسم:
u5pju800jr5crotd1ejq.jpg

در کل خیلی خوب بود:d

همه تروفی ها رو گرفتم جز دوتا یکی جمع کردن کالیکتبل ها و یکی دیگه سه بار نجات دادن (اسمش یادم رفت ) بدون نقص - خیلی رو اعصابه
در کل بازی رو ب همه توصیه می کنم شدید.
موسیقی در قسمت های تاکسی دیوانه کننده هست

گفته های تمام دوستان تایید میشه واقعا بازی فوقوالعادست...از موسیقی بگیر تا گیم پلی ، پازل های عالی ، گرافیک فان بی نظیر ، داستان ، همه و همه عالی کار شدن و شدیدا توصیه میشه به دوستان پلاس سریعا بازی رو بگیرن که از دستشون پریده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or