Valiant Hearts: The Great War

با درود
p9tne5vof8mtvqeb6dgr.png

​

خب به سلامتی بازی جدید Ubisoft Montpellier هم که معرفی شده بود تو کنفرانس یوبی سافت تو E3 ازش تریلر دادن تا من هم فهمیدم بالاخره که یه همچین بازی هست و مجبور شدم بیام تاپیکش رو بزنم :دی

بازی مثل عنواین دیگه استودیو با موتور UbiArt ساخته میشه ، بازی سبکش Puzzle Adventure هست و تو تاریخ 25 June امسال (2014) هم میادش :دی
بازی ، بازی دانلودی هم هستش !!

IGN بازیو نقد کرده و بهش 7.7 از 10 داده
نکات مثبتش :
+Splendid, powerful art style

+Characterful animation

+Ever-changing gameplay
نکات منفی :
Heavy-handed narration
–Intrusive historical facts
نظر من :
بازی کاملا ارزش خریدو داره... بعد دیدن تریلربازی کلا داغون شدم :| بازیش عالیه ! بخرید:دی

آخرین ویرایش:
شما وقتی اول یه تریلر UbiArt رو ببینید،بدونید که سازنده نخواد هم با یه بازی شاهکار(کاری به نمره ها نداشته باشید! شاهکاره:-" ) طرفید! :d
امیدوارم بقیه ی امتیازاتش بره بالاتر و مثل COL بشه حداقل :d

شما وقتی اول یه تریلر UbiArt رو ببینید،بدونید که سازنده نخواد هم با یه بازی شاهکار(کاری به نمره ها نداشته باشید! شاهکاره:-" ) طرفید! :d
امیدوارم بقیه ی امتیازاتش بره بالاتر و مثل COL بشه حداقل :d
نمره میخواد چیکار :| ؟ اصل لذتیه که خود گیمر قراره ببره :| ! که بازیای یوبی آرت همه لذت بخش هستند خوشبختانه :دی

نمره میخواد چیکار :| ؟ اصل لذتیه که خود گیمر قراره ببره :| ! که بازیای یوبی آرت همه لذت بخش هستند خوشبختانه :دی
اون که 100% ! ولی توی همون تاپیک COL ، خیلیا بودن که بعد از اومدن نمرات به بازی ایمان اوردن! و این خیلی بده! :|
برای این که شاید 4 نفر اینجوری جذب بازی بشن گفتم! :d

همه ی این بازیا عالی هستن ولی نمیشه همشو خرید . اینایی که رو 3 و PC هم میان با توجه به این که میلیونر نیستیم روی اون 2 تا کپی خور میکنیم با عرض معذرت از ubi :دی

قيمت بازي ١٤.٩٩$ :-?
آكيبا تو كه عاشق سينه چاك يوبي اي بخر ديگه :-?
چون فعلا نمیتونم PSN کارت دیگه ای بخرم، تا کارت بعدی ، صبر میکنیم شاید بازیی تخفیف خورد! :d
+الان نه وقت بازی دارم+نه نت دانلود! :d :-"
وگرنه این بازی 100% توی لیست خریدم هست>:)

منم با دوستمون موافقم
واقعا عالیه و پشیمون نمیشید از دادن 15$
فوق العاده گیرا هستش داستان و همچنین سبک بازی بسیار عالی هستش
حجمش 1.3GB هستش

کسی بازیو نخرید؟:d
من بازیو روی Xbox 360 تموم کردم (با نسخه Xbox One تفاوتی نداره)
همین طور که قبلا سازنده های بازی اعلام کرده بودن، داستان بازی خیلی خوبه و کاملا با شخصیت های بازی ارتباط بر قرار می کنید.
بازی هم که با UbiArt ساخته شده و واقعا گرافیک و استایل بازی فوق العادست.:bighug:
تنها نکته منفی بازی به نظر من گیمی پلی ساده بازیه (مثل حل کردن پازل های بازی)
در کل تموم کردن و گرفتن کل اچیومنت های بازی برای من حدود 6 ساعت طول کشید.
به نظر من بازی ارزش 15$ داره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or