Valiant Hearts: The Great War | PC | [ پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Valiant Hearts: The Great War

14350746861493733009.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Montpellier
Engine:
UbiArt Framework
Genre:
Platform
Mode: Single Player

Ubisoft Montpellier خالق سری بازی های محبوب Rayman که آخرین بازیشون چند روز پیش منتشر شد یعنی Rayman Legends از بازی جدید خودش پرده برداشت Valiant Hearts: The Great War
بازی در زمان جنگ جهانی اول و در یک محیط فانتزی و البته تاریک رخ میده انجین بازی UbiArt Framework و سبک بازی هم پلتفرمینگ هست.
داستان در در مورد 5 سرباز با ملیت های مختلف هست که سرنوشت هر 5 تن به هم گره خورده و برای زنده موندن در جنگ باید تلاش کنن یک سرباز زندانی فرانسوی یک سرباز آمریکای داوطلب برای جنگ یک پرستار بلژیکی یک خلبان انگلیسی و یک سرباز آلمانی که درگیر عشق یک دختر فرانسوی شده! یک سگ کمک رسان هم تو این گروه هیجان انگیز هست که طی یک حادثه و حمله توپ خانه از صاحب خوش جدا افتاده این سگ علاوه بر این که کمک میکنه تا شما زنده بمونید یک راهنما هم برای رد کردن مراحل بازی و حل کردن پازل ها هست.

Screenshots

1920x1080

Trailer

m30763.jpg

Trailer (UK) - 1080p

Screenshots - Trailer

1920x1080

آخرین ویرایش:
دوستان من اوایل بازی گیر کردم! اونجایی که باید بری و برای سرگروهبان المانیا غذا درست کنی، همونجا گیر کردم!
اول باید اب بریزی!
بعد که بخوام اتیش روشن کنم ، اهرم رو تا وسط بیشتر نمی کشه و سریع خاموش میشه ااتیش! چی کار کنم؟

ویرایش: درست شد!

دوستان.
من تو چپتر 2 گیر کردم.
اونجایی که باید برم چرخ دنده درست کنم بعد یک زنگیو بندازم پایین و بعد برم اون مرده که اطرافش گاز هست رو درست کنم. همشو کردم حالا نمی دونم باید کجا برم!

بله بازیو دانلود کردم
با یه بازیه فوق العاده در سبک خودش روبروایم.
یه توضیح درمورد بازی میدم که شاید به درد کسی بخوره.
گیم پلی بازی بیشتر در حل معما ها یا فرار کردن و مبارزه با دشمنان خلاصه شده است . معما هایی که در بازی وجود دارند اکثرا بسیار آسان هستند و اگر هم کمی سخت باشند بعد از مدت زمانی کوتاهی خود بازی بصورت اتوماتیک راهنمایی برای شما درست میکند که با باز کردن آن تصویری در آن وجود دارد که به صورت کامل شما را راهنمایی خواهد کرد

یوبی سافت در خلق این بازی از موتور قدرتمند UbiArt Framework استفاده کرد که میتوان گفت یکی از بهترین انتخاب ها را در این زمینه انجام داده است . فضا هایی که در بازی میبینیم خیلی خوب و طبیعی کار شده اند و مشکلی در طراحی اجرا و فضا سازی وجود ندارد .
یکی دیگر از نقاط قدرت بازی طراحی شخصیت ها است که یوبی سافت در این زمینه هم کم کاری نکرده است و شخصیت های بازی را خیلی خوب و با جزیئات طراحی کرده است . تخریب پذیری محیط با توجه به امکانات آن دوره خیلی خوب کار شده است و میتوان چهره ی واقعی جنگ جهانی اول را در این بازی به خوبی مشاهده کرد . در بازی تصاویری واقعی هم از جنگ جهانی اول وجود دارد که با توجه به نوع مرحله ای که در آن قرار داریم به نمایش در می آیند
در بازی شاهد چهار فصل مختلف هستیم که همین عامل باعث شده تا شاهد گیم پلی طولانی بازی باشیم.

وجود ۳۹ قطعه از بهترین موزیک های بیکلام و ملودی های آرام و لذت بخش با توجه به نوع هیجان مرحله یا رمانتیک بودن صحنه ای از بازی باعث شده است تا شاهد یکی از بهترین موسیقی های بازی باشیم . موسیقی های بازی دقیقا در جای درستی بنیان گذاری شده اند و دقیقا در لحظه ای که باید اجرا شوند , پخش میشوند که همین مورد میز باعث القای حس آرامش بخشی به گیمر میشود .

واقعا اگه بازی نکنید نصف عمرتون برفناااااااست :bighug:

دوستان.
من تو چپتر 2 گیر کردم.
اونجایی که باید برم چرخ دنده درست کنم بعد یک زنگیو بندازم پایین و بعد برم اون مرده که اطرافش گاز هست رو درست کنم. همشو کردم حالا نمی دونم باید کجا برم!
شما یه سری به guides.gamepressure.com بزن. به صورت دقیق گفته باید چیکار کنی البته اگه تا الان تموم نکرده باشی!

دوستان.
من تو چپتر 2 گیر کردم.

منم همینجا گیر کردم هیچ راهی هم نداره !!!

خیلی دیره این حرف برای این بازی ولی به نظرم به هیچ وجه تجربه این بازی رو از دست ندید... اون حقایق جنگ هم که با زدن Tab میاد رو هم بخونید خیلی جالبه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or