Valiant Hearts: The Great War | PC | [ پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Valiant Hearts: The Great War

14350746861493733009.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Montpellier
Engine:
UbiArt Framework
Genre:
Platform
Mode: Single Player

Ubisoft Montpellier خالق سری بازی های محبوب Rayman که آخرین بازیشون چند روز پیش منتشر شد یعنی Rayman Legends از بازی جدید خودش پرده برداشت Valiant Hearts: The Great War
بازی در زمان جنگ جهانی اول و در یک محیط فانتزی و البته تاریک رخ میده انجین بازی UbiArt Framework و سبک بازی هم پلتفرمینگ هست.
داستان در در مورد 5 سرباز با ملیت های مختلف هست که سرنوشت هر 5 تن به هم گره خورده و برای زنده موندن در جنگ باید تلاش کنن یک سرباز زندانی فرانسوی یک سرباز آمریکای داوطلب برای جنگ یک پرستار بلژیکی یک خلبان انگلیسی و یک سرباز آلمانی که درگیر عشق یک دختر فرانسوی شده! یک سگ کمک رسان هم تو این گروه هیجان انگیز هست که طی یک حادثه و حمله توپ خانه از صاحب خوش جدا افتاده این سگ علاوه بر این که کمک میکنه تا شما زنده بمونید یک راهنما هم برای رد کردن مراحل بازی و حل کردن پازل ها هست.

Screenshots

1920x1080

Trailer

m30763.jpg

Trailer (UK) - 1080p

Screenshots - Trailer

1920x1080

آخرین ویرایش:
دوستان کسی لینکی از نسخه repack r.g machanics داره لطفا بده ممنون میشم با این نت دانلود که نمیشه کرد 1 گیگ کسی این نسخه لینک ازش داره بده برا دانلود ممنون میشم مرسیییییی
کسی هم یک کمکی به ما کنه ممنون میشم مرسی :)

Valiant.Hearts.The.Great.War.Repack-R.G.Mechanics .size-676 mb

mediafire-gamer.blogspot.com

آخرین ویرایش:
بازی تو همه قسمت‌ها خوب هست ولی‌ متأسفانه تو هیچکدوم اون چیزی که می‌خواد باشه نیست،خیلی‌ سعی‌ می‌کنه با داستانش گیمر رو احساسی‌ کنه ولی‌ یه جاهایی‌ فقط باعث خنده می‌شه.Document هایی‌ که نشون میده به جا اینکه به جو بازی کمک کنن از داستان دورش می‌کنن.پازل‌ها خوب ولی‌ تکراری هستن.گیمپلی زود تکراری می‌شه، فقط گرافیک بازی ایراد خاصی‌ نداره به نظرم.
به عنوان یه بازی که باید به طرف داستان سنگینی‌ کنه زیاد عالی‌ نیست. جز گرافیک هم بقیه بخش‌ها اون قدر خوب نیستن که به خاطرشون از داستان چشم پوشی بشه.
خیلی‌ منتظر بازی بودم و بعد از بازی‌های اخیر Montpellier مطمئن بودم عالی‌ از آب در میاد،نا امید شدم.از Montpellier انتظار بیشتری داشتم.
همون 6.5 نمره خوبی‌ هست به نظرم.
شایدم من الکی‌ انتظار بیش از حد داشتم که داستانش رو حداقل در حد داستان TMM در نظر می‌گرفتم،User score بالایی داره،شاید اگه با دیدگاه دیگه بازیش می‌کردم خیلی‌ هم راضی‌ میشدم ازش.

آخرین ویرایش:
بابا اینقدر تعریف کردن از این بازی 2 شب نشستم دانلود کردم بیخودی و بی جهت خیلی چرت و پرته!هیچ چیز خاصی نداره که بخای بخاطرش بازی رو اذامه بدی

فکر میکنم نسخه من احتمالا باگ داره ، اگر اشتباه میکنم ممنون میشم که دوستان محترم لطفا بگید که این قسمت رو باید چطور رد کرد ؟!!
بعد از لوله بخار اولی ، وقتی به دومی میرسم دیگه هیچ جایی برای رفتن وجود نداره ! اگر از دومی هم بخوام رد بشم Emile میمیره ! :| راه برگشت هم وجود نداره چون بخار لوله اولی خفه ش میکنه :|
38456635010874291163.png

04318963531691290058.png

فکر میکنم نسخه من احتمالا باگ داره ، اگر اشتباه میکنم ممنون میشم که دوستان محترم لطفا بگید که این قسمت رو باید چطور رد کرد ؟!!
بعد از لوله بخار اولی ، وقتی به دومی میرسم دیگه هیچ جایی برای رفتن وجود نداره ! اگر از دومی هم بخوام رد بشم Emile میمیره ! :| راه برگشت هم وجود نداره چون بخار لوله اولی خفه ش میکنه :|
38456635010874291163.png

04318963531691290058.png
راست و بالا رو نگه دار بعد d رو بزن..

بازی تو همه قسمت‌ها خوب هست ولی‌ متأسفانه تو هیچکدوم اون چیزی که می‌خواد باشه نیست،خیلی‌ سعی‌ می‌کنه با داستانش گیمر رو احساسی‌ کنه ولی‌ یه جاهایی‌ فقط باعث خنده می‌شه.Document هایی‌ که نشون میده به جا اینکه به جو بازی کمک کنن از داستان دورش می‌کنن.پازل‌ها خوب ولی‌ تکراری هستن.گیمپلی زود تکراری می‌شه، فقط گرافیک بازی ایراد خاصی‌ نداره به نظرم.
به عنوان یه بازی که باید به طرف داستان سنگینی‌ کنه زیاد عالی‌ نیست. جز گرافیک هم بقیه بخش‌ها اون قدر خوب نیستن که به خاطرشون از داستان چشم پوشی بشه.
خیلی‌ منتظر بازی بودم و بعد از بازی‌های اخیر Montpellier مطمئن بودم عالی‌ از آب در میاد،نا امید شدم.از Montpellier انتظار بیشتری داشتم.
همون 6.5 نمره خوبی‌ هست به نظرم.
شایدم من الکی‌ انتظار بیش از حد داشتم که داستانش رو حداقل در حد داستان TMM در نظر می‌گرفتم،User score بالایی داره،شاید اگه با دیدگاه دیگه بازیش می‌کردم خیلی‌ هم راضی‌ میشدم ازش.

دلیل این انتقادات و نمره پایینی که دادید توقع بالایی هست که قبل از انتشار بازی داشتید... از یه بازی ساده نباید توقع داستان پر کشش و گیم پلی هیجان انگیز داشته باشید... اگه اینطور باشه به بازی watch dogs باید نمره 5 از 10 داد چون با اون همه تبلیغ و قیمت و سرمایه گذاری کلی باگ داره و داستان و گیم پلیش هم ضعیف و تکراری و کلیشه ای هست... هر بازی ای باید متناسب با وضعیت ساخت و قیمت عرضه و سبک و سیاق خودش مقایسه بشه.
از دید من این بازی در حد خوب ارزیابی میشه و نمره 8 از 10 بهش میدم.

توقع بالا رو قبول دارم ولی‌ اتفاقا انتظار هر چیزی رو هم نداشته باشیم باید انتظار داستان پر کشش و احساسی‌ و عمیق رو داشته باشیم.مخصوصا تو بازی‌هایی که عملا گیمپلی برا ادامه داستان استفاده می‌شه و بدون داستان فقط با یه سری پازل‌های بی‌ معنی‌ و کلیک کردن‌های خسته کننده مواجه هستیم.همونطور که گفتم TO the moon یکی‌ از ساده‌ترین بازی‌های چند سال اخیر هست و خلاصه می‌شه تو کلیک کردن رو صفحه به مدت چهار ساعت و حتا پازل و صداگذاری هم نداره،ولی‌ یکی‌ از بهترین داستان‌های چند سال اخیر رو ارائه میده به نظرم.وقتی‌ یه بازی مثل Valiant heart می‌خواد مثل اون عمل کنه و عملا گیمپلی رو تبدیل می‌کنه به یه showcase برا ارائه بهتر داستان (هر چه آسان تر کردن گیمپلی برا روان تر شدن داستان) حداقل من انتظار دارم داستان اون قدر نابود کننده باشه که بشه از یکی‌ از ارکان‌های اصلی‌ بازی گذشت،متاسفانه valiant hearts اینجوری نیست به نظرم.
منم VH رو با Watch dogs مقایسه نکردم،گفتم بازی گیمپلی رو برا داستان فدا کرده که متاسفانه جفتش ناقص از آب در اومدن.البته این به معنی‌ بد بودن داستان یا گیمپلی نیست،فقط چیزی که میخوان باشن نیستن.

الان چپتر 3 بازی هستم بعد از مدتی یه indie game درست حسابی بازی کردم داستان نوع روایت و موسیقی بازی بی نظیر هست معماهای بازی هم در نوع خودش ساده و جالب هست البته خیلی درگیر کننده نیست

دوستان در یک قسمتی هستم بعد از قطع سیمها باید به همراه سربازا از حوضچه گل رد بشم ولی رگبارمسلسل مهلت عبور نمیده و منو میکشه ! زمانبندی هم رعایت میکنم بازم نمیشه ! چیکارباید کنم ؟

الان چپتر 3 بازی هستم بعد از مدتی یه indie game درست حسابی بازی کردم داستان نوع روایت و موسیقی بازی بی نظیر هست معماهای بازی هم در نوع خودش ساده و جالب هست البته خیلی درگیر کننده نیست​
مگه بازی مستقله ؟ فکر میکنم سازنده ی ریمن ساخته و مستقل نیست ....

الان چپتر 3 بازی هستم بعد از مدتی یه indie game درست حسابی بازی کردم داستان نوع روایت و موسیقی بازی بی نظیر هست معماهای بازی هم در نوع خودش ساده و جالب هست البته خیلی درگیر کننده نیست

داداش بازی رو یکی از استودیوهای Ubisoft ساخته!!!:|

داداش این بازی مال یوبی سافت که یکی از بزرگترین کمپانی های بازیسازی هست Indie محسوب نمیشه :دی
یوبی سافت معمولا از این بازیا میسازه و همشم با UbiArt Framwork هست و بنظر انجین خیلی خوبی هم میاد! Rayman و Child of Light هم با همین بودن!

برای شروع بگم که بازیش عالی بود خیلی بهم چسبید و به نظرم داستانش هم خیلی خوب بود.
اگه میشه یه نفر البوم موسیقی متن این بازی رو بزاره انصافا آهنگاش شاهکاره

دوستان در یک قسمتی هستم بعد از قطع سیمها باید به همراه سربازا از حوضچه گل رد بشم ولی رگبارمسلسل مهلت عبور نمیده و منو میکشه ! زمانبندی هم رعایت میکنم بازم نمیشه ! چیکارباید کنم ؟
اگه درست یادم بیاد،یکی از بچه ها برای قطع سیم ها رفت جلو که زخمی شده روی زمینه
باید وقتی رگبار قطع شد سریع بری و وقتی دستش دراز کرد بکشیش تو خاکریز و انبرشو از روی زمین برداری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or