Valiant Hearts: The Great War | PC | [ پست اول خوانده شود]

• Thread starter Thread starter LOST
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Valiant Hearts: The Great War

14350746861493733009.jpg

Release Date: 2014
Publisher:
Ubisoft
Developer: Ubisoft Montpellier
Engine:
UbiArt Framework
Genre:
Platform
Mode: Single Player

Ubisoft Montpellier خالق سری بازی های محبوب Rayman که آخرین بازیشون چند روز پیش منتشر شد یعنی Rayman Legends از بازی جدید خودش پرده برداشت Valiant Hearts: The Great War
بازی در زمان جنگ جهانی اول و در یک محیط فانتزی و البته تاریک رخ میده انجین بازی UbiArt Framework و سبک بازی هم پلتفرمینگ هست.
داستان در در مورد 5 سرباز با ملیت های مختلف هست که سرنوشت هر 5 تن به هم گره خورده و برای زنده موندن در جنگ باید تلاش کنن یک سرباز زندانی فرانسوی یک سرباز آمریکای داوطلب برای جنگ یک پرستار بلژیکی یک خلبان انگلیسی و یک سرباز آلمانی که درگیر عشق یک دختر فرانسوی شده! یک سگ کمک رسان هم تو این گروه هیجان انگیز هست که طی یک حادثه و حمله توپ خانه از صاحب خوش جدا افتاده این سگ علاوه بر این که کمک میکنه تا شما زنده بمونید یک راهنما هم برای رد کردن مراحل بازی و حل کردن پازل ها هست.

Screenshots

1920x1080

Trailer

m30763.jpg

Trailer (UK) - 1080p

Screenshots - Trailer

1920x1080

آخرین ویرایش:
دوستان من بازی الان دانلود و نصب کردم. نسخه ی ریلودد. بازی ران میشه و بعد تموم شدن لوگو های اولیه وقتی میگه press any button ؛ وقتی کلید رو فشار میدم stopped working میده و از بازی خارج میشه.
سیستم مینیمم بازی رو دارم و هیچ مشکلی سر ریمن ها و child of light نداشتم.
ممنون میشم کمک کنین.

آخرین ویرایش:
بازیش فوق العاده بنظر میاد ! :bighug: به احتمال زیاد میشه شاهکار جدید یوبی سافت ...

دوستان نسخه ی Reloaded که اومده مشکلی نداره ؟ بزنیم دانلود شه ؟؟؟ :-b

دوستان من بازی الان دانلود و نصب کردم. نسخه ی ریلودد. بازی ران میشه و بعد تموم شدن لوگو های اولیه وقتی میگه press any button ؛ وقتی کلید رو فشار میدم stopped working میده و از بازی خارج میشه.
سیستم مینیمم بازی رو دارم و هیچ مشکلی سر ریمن ها و child of light نداشتم.
ممنون میشم کمک کنین.

دوستان کسی نظری نداره؟
من هرچی نت رو هم میگردم چنین مشکلی رو کسی نداره.
کرک ali213 رو هم ریختم. ولی باز میپره بیرون ... :(

دوستان کسی نظری نداره؟
من هرچی نت رو هم میگردم چنین مشکلی رو کسی نداره.
کرک ali213 رو هم ریختم. ولی باز میپره بیرون ... :(

منم همین نسخه رو دانلود کردم با کرک خودش هم اجراش کردم مشکلی نداشت و وارد بازی شد
شما انتی ویروست فعال نیست ؟ ممکنه کرک رو بلاک کرده باشه

منم همین نسخه رو دانلود کردم با کرک خودش هم اجراش کردم مشکلی نداشت و وارد بازی شد
شما انتی ویروست فعال نیست ؟ ممکنه کرک رو بلاک کرده باشه

نه. اصلا" آنتی ویروس ندارم.
فایل configure بازی رو هم هرچی کلیک میکنم روش اجرا نمیشه.
همه چی مرتبه تا اون لحظه که میگه press any button. ولی وقتی یه دکمه رو میزنم stopped working میده.

نه. اصلا" آنتی ویروس ندارم.
فایل configure بازی رو هم هرچی کلیک میکنم روش اجرا نمیشه.
همه چی مرتبه تا اون لحظه که میگه press any button. ولی وقتی یه دکمه رو میزنم stopped working میده.

فایل confiqure که برای منم اتفاقی نمی افته و تنظیماتش از داخل خود بازی هم داره
ویندوز من 8.1 هست نسخه 64 بیت

دوستان کسی لینکی از نسخه repack r.g machanics داره لطفا بده ممنون میشم با این نت دانلود که نمیشه کرد 1 گیگ کسی این نسخه لینک ازش داره بده برا دانلود ممنون میشم مرسیییییی
کسی هم یک کمکی به ما کنه ممنون میشم مرسی :)

آخرین ویرایش:
pedram_sad

آقا دستت درد نکنه.
مرده شور یوبی رو ببرن. یکی از مذخرف ترین مشکلایی بود که تا حالا دیدم. فقط کافی بود پی سی رو دیسکانکت کنم :|
حتی تو فایر وال هم بذاری قبول نمیکنه! ولی وقتی dc میشم میره تو بازی!
این مشکلو تو هیچ کدوم از بازی های دیگه نداشتم. این یکی نوبره!

pedram_sad

آقا دستت درد نکنه.
مرده شور یوبی رو ببرن. یکی از مذخرف ترین مشکلایی بود که تا حالا دیدم. فقط کافی بود پی سی رو دیسکانکت کنم :|
حتی تو فایر وال هم بذاری قبول نمیکنه! ولی وقتی dc میشم میره تو بازی!
این مشکلو تو هیچ کدوم از بازی های دیگه نداشتم. این یکی نوبره!

فقط تو ایران یکی میاد به خاطر مشکلات کرک بازی از دست سازنده شاکی میشه! اقا می خوای برو تو فروم رسمی بازی شکایت کن بگو چرا بازی pirate شده من جواب نمیده...

فقط تو ایران یکی میاد به خاطر مشکلات کرک بازی از دست سازنده شاکی میشه! اقا می خوای برو تو فروم رسمی بازی شکایت کن بگو چرا بازی pirate شده من جواب نمیده...

ببخشید نمیدونستم باید از حافظ منابع یوبی تو ایران که تو باشی اجازه بگیرم!
در هر صورت کوچکترین ربطی بهت نداره...

مننیم ساعتی بازی کردم بازی عالیه دوستان
ببن 2 تا شخصیت تا الان تو مراحل سوییچ میشه و هر کدوم داستان خودشون رو دارن و روایت جنگ و item هایی که وسط بازی بدست میاری همش عالی کار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or