Uwe Boll هم وارد صنعت بازی سازی شد

Wroth Master

کاربر سایت
Uwe Boll کارگردان هالیوودی که تا دیروز کاری جز خراب کردن بازی های کامپیوتری و تبدیل انها به فیلم سطح پایین بلد نبود در اقدامی جالب تصمیم گرفته که خودش بازی بسازد:laughing::laughing::laughing:
قرار است این بازی حول جنگ ویتنام بگذرد و از روی فیلم Tunnel Rats الگو برداری شود
طبق خبرها قرار است این بازی مثل فیلمش دارای صحنه های تاریک و کثیف و ترسناک باشد و یک مطلب جالب درباره این بازی این است که شما در این بازی میتوانید گوش دشمن گروگان گرفته شده را ببرید و باعث ایجاد ترس در بین دشمنان شوید که فکر کنم این بازی از همین الان بره در رده AO=adult only یعنی بالای 20 سال ولی تو ایران که زیاد فرق نمیکنه:laughing:
این بازی قراره برای PC and Xbox 360 در طول سال اینده عرضه بشود و همچنین قرار است دارای 10 مرحله و 12 نوع اسلحه باشد و بیشتر لوکیشن های بازی در جنگل است.

خدا بدور... صنعت بازي سازيم خز شد...
آخه يك فيلم ساختي كه امتيازش از 4 بالاتر باشه كه حالا ميخواي بازي بسازي؟!؟!؟!؟!

سیاوش اومدی ارفاق کردیا!
چیه بابا...ادم اصلا نمتونه به این اشغالای این بابا بگه فیلم چه برسه که بخواد rate کنه فیلم هارو
من یه دفعه برای امتحان فیلم Alone in the Dark این بابا رو rent کردم ببینم بعد از نیم ساعت جمش کردم
امیدوارم پشیمون شه و کلا دست از سر فیلم و بازی برداره.
این مثل ده نمکی خودمون مایه ننگ سینماست!

سیاوش اومدی ارفاق کردیا!
چیه بابا...ادم اصلا نمتونه به این اشغالای این بابا بگه فیلم چه برسه که بخواد rate کنه فیلم هارو
من یه دفعه برای امتحان فیلم Alone in the Dark این بابا رو rent کردم ببینم بعد از نیم ساعت جمش کردم

اره اشکان جان این ... اصلا لایق این نیست که به فیلماش انتقاد کنن چه برسه بخوان نمره هم بدن
حالا خوبه Alone in the Dark رو دیدی که جزو بهترین فیلماش هست:cheesygri:cheesygri:cheesygri اگه "بلاد رین" رو میدیدی میخواستی چه کار کنی :sick::sick::sick::sick:

سیاوش اومدی ارفاق کردیا!

واااااي... اون واقعاً شاهكار بود :laughing: اصلاً من نفهميدم تو اين فيلم چه خبره... يا اون يارو BloodRayn رو بگو... كلاً نا اميد كنندس اين آدم، بعد تازه تو سايتش ميگه چرا انقدر از من انتقاد ميكنيد. خدا به خير بگذرونه با FarCry و In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale و تازه نسخه دوم BloodRayn‌ و AitD ...

واااااي... اون واقعاً شاهكار بود :laughing: اصلاً من نفهميدم تو اين فيلم چه خبره... يا اون يارو BloodRayn رو بگو... كلاً نا اميد كنندس اين آدم، بعد تازه تو سايتش ميگه چرا انقدر از من انتقاد ميكنيد. خدا به خير بگذرونه با FarCry و In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale و تازه نسخه دوم BloodRayn‌ و AitD ...

:cheesygri:cheesygri میگم یه نقشه بکشیم این یارو رو ترور کنیم تا FarCry هم مثل بقیه بازی ها خراب نکنه:cheesygri:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or