Uwe Boll هم وارد صنعت بازی سازی شد

Wroth Master

کاربر سایت
Uwe Boll کارگردان هالیوودی که تا دیروز کاری جز خراب کردن بازی های کامپیوتری و تبدیل انها به فیلم سطح پایین بلد نبود در اقدامی جالب تصمیم گرفته که خودش بازی بسازد:laughing::laughing::laughing:
قرار است این بازی حول جنگ ویتنام بگذرد و از روی فیلم Tunnel Rats الگو برداری شود
طبق خبرها قرار است این بازی مثل فیلمش دارای صحنه های تاریک و کثیف و ترسناک باشد و یک مطلب جالب درباره این بازی این است که شما در این بازی میتوانید گوش دشمن گروگان گرفته شده را ببرید و باعث ایجاد ترس در بین دشمنان شوید که فکر کنم این بازی از همین الان بره در رده AO=adult only یعنی بالای 20 سال ولی تو ایران که زیاد فرق نمیکنه:laughing:
این بازی قراره برای PC and Xbox 360 در طول سال اینده عرضه بشود و همچنین قرار است دارای 10 مرحله و 12 نوع اسلحه باشد و بیشتر لوکیشن های بازی در جنگل است.

آقا اینی که شما میگی برا یه نوع بازیهای دیگس:cheesygri

اگه به معنیش دقت کنی میشه فقط بزرگسالان و فقط مربوط به ...ual themes , ...ual violence نمیشه و چیزای دیگه هم مثل crude humor,blood and gore,strong language,...strong ...ual content,use of drugs میشه
پس!!!!!!!!! OK ?????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخه يك فيلم ساختي كه امتيازش از 4 بالاتر باشه كه حالا ميخواي بازي بسازي؟!؟!؟!؟!
شاید با ساختن بازی متوجه زحمتی که برای ساختن یه بازی میشن بشه و دیگه سراغ ساختن فیلم از روی بازی ها نره . :biggrin1:

اين که تو این بازی ميتوني گوش دشمن گروگان گرفته شده رو ببري کار قشنگيه ! ولي قشنگتر ار اون اينه که بتوني کله ي دشمن رو با تبر دو نصف کني :laughing: يا اونو با يه پلاستيک خفش کني :blushing: و اين امر هم امکان پذير نيست مگر با اومدن بازيي به نام Manhunt 2
من 2 Manhunt ميخوام :(( خداييش مردم از بس واسه اومدنش صبريدم !
پس اين بازي کي ميخواد بياد ؟؟ اول که قرار بود 7 جولاي بياد اما حالا تاريخ ريليزش تو اکثر سايتا TBA هستش :mad:
شايد باورتون نشه اما من Manhunt رو از وقتي که واسه PC اومد تا حالا دقيقا 9 بار تموم کردم (رو بالاترين درجه سختيش که البته زيادم سخت نيست!) و اين بازي يکي از بهترين بازيهاي عمرم بوده تا حالا :love:
هر وقتم بازي ميکنم واسم تازگي داره و هيچ وقت هم فراموشش نميکنم چون واقعا بازي منحصر بفرد و تکي بود !

من در مورد اين شخص آگاهي چنداني ندارم ولي با تفاسير شما دوستان PS3 داران بايد از اينكه اين بازي براي كنسولشان نمياد بسيار خوشحال باشند. :-" فكر كنم ميره كه با Hour of Victory و Vampire Rain يك نبرد تنگاتنگ را انجام بده :-"
من 2 Manhunt ميخوام :(( خداييش مردم از بس واسه اومدنش صبريدم !
پس اين بازي کي ميخواد بياد ؟؟ اول که قرار بود 7 جولاي بياد اما حالا تاريخ ريليزش تو اکثر سايتا TBA
اگر اين بازي يه وقت كلآ عرضه نشد تعجب نكن. چون خيلي پدر مادرها و دادگاههاي مختلف بهش گير دادن.

اگر اين بازي يه وقت كلآ عرضه نشد تعجب نكن. چون خيلي پدر مادرها و دادگاههاي مختلف بهش گير دادن.

اره خبر دارم سپهر جون ;)
ولی اگه این بازی کلا نیاد من این جک تامپسون :evil: رو تیکه تیکه میکنم که هر چی دوده از سر این بلند میشه و هر چی میکشیم از دست اینه :mad::mad:
لامصب از موقع اومدن GTA :SanAndreas تا حالا بدجور به RockStar گیر داده :cool:
لعنت به این مرتیکه .......... :evil:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or