UT3 Graphics ===> X360 > PS3

Dinosaur

Loyal Member
سلام

8080_1_b66a3122d6.jpg

Mark Rein معروف در مطلبی به بهتر بودن گرافیک بازی Unreal Tournament III در نسخه X360 نسبت به PS3 اشاره کرده. Rein در این مورد گفته که به خاطر زمان بیشتری که اونها برای نسخه X360 در اختیار داشتن , تونستن روی این نسخه بیشتر کار کرده و اون رو بهینه سازی کنند.
همچنین نسخه 360 بازی از قسمت دو نفره به صورت Split-Screen پشتیبانی میکنه که البته در حالت Online Rank این قابلیت وجود نداره تا جلوی تقلب بازیکنها گرفته بشه !
برای اینکه امکان نساختن Mod در نسخه 360 تا حدودی کمرنگ بشه , در این نسخه 3 مپ جدید , 2 مپ دوباره طراحی شده و دو شخصیت جدید وجود خواهد داشت.
موفق باشین
منبع

اوه اوه چه حالی میده روی XBox 360 این Unreal رو بازی کنیم.سازنده هاش به موتورش فول آشنایی دارن دیگه چه شود این بازی...
مپ های دوباره طراحی شده همون مپ های قدیمی رو طراحی کردن با تغییر ؟

سلام

8080_1_b66a3122d6.jpg

Mark Rein معروف در مطلبی به بهتر بودن گرافیک بازی Unreal Tournament III در نسخه X360 نسبت به PS3 اشاره کرده. Rein در این مورد گفته که به خاطر زمان بیشتری که اونها برای نسخه X360 در اختیار داشتن , تونستن روی این نسخه بیشتر کار کرده و اون رو بهینه سازی کنند.
همچنین نسخه 360 بازی از قسمت دو نفره به صورت Split-Screen پشتیبانی میکنه که البته در حالت Online Rank این قابلیت وجود نداره تا جلوی تقلب بازیکنها گرفته بشه !
برای اینکه امکان نساختن Mod در نسخه 360 تا حدودی کمرنگ بشه , در این نسخه 3 مپ جدید , 2 مپ دوباره طراحی شده و دو شخصیت جدید وجود خواهد داشت.
موفق باشین
منبع

آخه یکی نیست بگه همش بازیها رو به تاخیر میندازین اینم روش . به قول خودتون برای ps3 را به تاخیر می انداختین که روش بیشتر کار کنید یا به قول خودتون ب ه ی ن ه سازییییی کنید :mad: . حالا اگر برای ps3 بعد از 360 میومد . میگفتند : چون نمیخواستیم هوادارها را بیشتر منتظر بذاریم سر وقت آوردیم و تاخیر ننداختیم اما میتوانستیم بیشتر روش کار کنیم :mad:
( الان بعضیها بد برداشت میکنند :biggrin1: مساله اصلا به فن و من نیست . فقط یک چیز است شانس بد ps3 دارها ):biggrin1::arrowd::biggrin1:
یکی از دوستان زحمت بکشه از یک محیط عکس بذارند ببینیم چقدر تفاوت دارند .

اين همون بنده خدايي نيست كه ميگفت! UT 3 در PS3 بهترين گرافيك داره؟
اون موقع گفتم اين مارك هميشه! ميبنده بهم يك اخطار دادن! ولي حالا ديديد حرفم راست شد.
حالا چرا ساخت مپ درش نيست؟:confused:

البته یادمون نره که اون چیزی که به اسم UT3 روی PC (خوب PS3 شو ندیدم) منتشر شد "فاجعه ای" بیش نبود .. که حالا مثلاً قرار باشه خیلی بهتر شده باشه و "شق القمر" کرده باشند.

در مورد ساخت content توسط ملت فکر کنم قضیه از طرف مایکروسافت باشه. شما بالاخره باید یک جوری این content ها رو بین xbox ها منتقل کنید که خوب باید آنلاین و از طریق Live باشه. که مایکروسافت فکر نکنم اجازه چنین استفاده ای رو از Live بده.

پ.ن: 60،000 کپی فروش برای عنوانی مثل UT یعنی مرگ :دی

البته یادمون نره که اون چیزی که به اسم UT3 روی PC (خوب PS3 شو ندیدم) منتشر شد "فاجعه ای" بیش نبود .. که حالا مثلاً قرار باشه خیلی بهتر شده باشه و "شق القمر" کرده باشند.

در مورد ساخت content توسط ملت فکر کنم قضیه از طرف مایکروسافت باشه. شما بالاخره باید یک جوری این content ها رو بین xbox ها منتقل کنید که خوب باید آنلاین و از طریق Live باشه. که مایکروسافت فکر نکنم اجازه چنین استفاده ای رو از Live بده.

پ.ن: 60،000 کپی فروش برای عنوانی مثل UT یعنی مرگ :دی
والا من که در آتش فقدان بازی سوختم ! ولی گویا کل مشکل UT3 همین نسخه های کنسولیش بوده. توی سری های قبلی UT 2003,2004 میومدن یه نسخه مخصوص XBOX درست میکردن به اسم Unreal Championship که فرقهایی با نسخه PC داشت و کلآ حال و هوای نسخه PC یه چیز دیگه بود ولی الآن هر 3 تا رو عین هم ساختن و مثل اینکه یادشون رفته خونه UT همین PC هست نه جای دیگه.
راستی پارسیا خبر نداری Mr.Crow و Gorge توی UT3 هستن یا نه ؟ همین طور مپهای Antalus و Gael .

این Mark Rein همه رو سر کار گذاشته یه بار میگه بازی رو PS3 خیلی بهتر از دیگر پلتفرمها اجرا میشه یه بارمیگه رو 360 بهتره !!!
اصلا همه این حرفها برای جنجال درست کردنه که تا موقع عرضه بازی هر بار طرفداران یک پلتفرم رو گول بزنن که بازیشونو خریداری کنند
آخرش هم میبینی بازی روی هیچ کدوم از پلتفرم ها فرق نداره!!!

من که اصلا از UT3 خوشم نیومد به غیر از گرافیک وحشتناکش چیز دیگه ای نداره اون رنگ بندی باحال UT2004 و اون همه کارکتر رو نداره این جدیده بیشتر مپ هاش تاریکه و کارکتر هاش هم به شدت کم شده.

این خیلی جالبه که یه 360 با اینکه از لحاظ سخت افزاری از PS3 پایینتره ولی یه بازیه مشابح میتونه روش بهتر اجرا بشه.
من خودم وقتی مشخصات قدرت سخت افزاری PS3 رو می خونم تنم میلرزه.ولی پایه عمل!!!
راستی من تاحالا در مورد این بازی چیزی نخوندم.
تو مایه های چه بازیه؟
داستان بدرد بخور هم داره؟
بخاطر انلاین معروف شده؟

این خیلی جالبه که یه 360 با اینکه از لحاظ سخت افزاری از PS3 پایینتره ولی یه بازیه مشابح میتونه روش بهتر اجرا بشه.
من خودم وقتی مشخصات قدرت سخت افزاری PS3 رو می خونم تنم میلرزه.ولی پایه عمل!!!
راستی من تاحالا در مورد این بازی چیزی نخوندم.
تو مایه های چه بازیه؟
داستان بدرد بخور هم داره؟
بخاطر انلاین معروف شده؟
؟؟؟
دو کنسول از لحاظ GPU با هم تفاوتی ندارند اما CPUـیه PS3 دارای هفت کور هست اما X360 دارای 4 کور اما بازهم با هم فرق چندانی نمیکنند.(دلیل کوچیکش اینه که از همه کورهای سی پی یوی پی اس تری در بازی استفاده نمیشه/یا یک دلیل دیگه داره)
اون مشکلی که شما فکر میکنید بعلت ناسازگاری بازیسازان هست و مشکلات دیگه.

؟؟؟
دو کنسول از لحاظ GPU با هم تفاوتی ندارند اما CPUـیه PS3 دارای هفت کور هست اما X360 دارای 4 کور اما بازهم با هم فرق چندانی نمیکنند.(دلیل کوچیکش اینه که از همه کورهای سی پی یوی پی اس تری در بازی استفاده نمیشه/یا یک دلیل دیگه داره)
اون مشکلی که شما فکر میکنید بعلت ناسازگاری بازیسازان هست و مشکلات دیگه.

پردازنده X360 به صورت tri-core هستش و سه تا core داره.

Xenon is a CPU that is used in the Xbox 360 game console. The processor, internally codenamed "Waternoose" by IBM[1] and "XCPU" by Microsoft, is based on IBM's PowerPC technology, consisting of 3 independent cores on a single chip. Each of the cores has two symmetric hardware threads (SMT), for a total of six hardware threads available to games. Each individual core also includes 32 KiB of L1 instruction cache and 32 KiB of L1 data cache.

هنوز یک جای کار می لنگه : Keyboard و Mouse
چون واقعا با Gamepad بازی کردن عذاب داره ( منظورم فقط UT هست ، چون واقعا Gamepad نمی تونه جوابگوی سرعت بازی باشه ) ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or