UPDATE جدید داشبورد 19 / 7 / 2011

• Thread starter Thread starter mmd_68
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
فعلا حرفهای ضد و نقیض زیاده، یک سری از کاربرها گفته اند که درایو اونها فلش شده و دیگه نمیتونند بازی کنند و یک سری دیگه هم گفته اند که هیچ تغییری در درایو داده نشده.
کل آپدیت حاوی هیچ مورد جدیدی نیست و پیش درآمدی برای آپدیت بزرگتر و اصلی هستش.
در سایت میجر نلسون کاربران از آماده سازی برای موج بن صحبت کرده اند (چون دوسال پیش هم دقیقا همینطوری شد) ولی میجرنلسون پاسخی به آن نداده است.

منم دیروز یه گلد 3 ماهه گرفتم.آخر ماکروسافت تابستونمونو به .... میده

سلام به همه
منم دارم آپدیت میکنم از موقع شروع آپدیت تا الان 40Mb شده و هنوز حدودا 80% تا کامل شدن آپدیت مونده خدا کنه اتفاق بدی نیفته من تازه همین 1 ماه پیش Lt +1.9 رو ریختم.اگر اتفاق خاصی افتاد خبر میدم دوباره.

من سرچ کردم و اونجوری که میگن تاثیر خاصی نداره و امادگی برای بازی های جدیده و یکسری امنیت.
دوستان تنیجه معاوم شد ap2.5 دویاره اجرا نمیشه لیست بازی های اجرا نشده.

Black Ops
AC Brotherhood
Halo Reach
Need for Speed Hot Pursuit
Fable 3
لینک

فعلا اینا در سطح شایعه هستند..
من احتمال 97% میدم بن نمیکنه..
و اگه قرار بود درایو باز فنا بره یه بار restart میشد و دستگاه میرفت واسه Applaying
و در حال حاظر دارم دانلود اصلی داشبورد انجام میدم.. که اگه Complete شد در جریان میزارمتون...

خود major nelson گفته این آپدیت آماده سازی برای تغییرات بزرگی که میخوان آخر سال 2011 انجام بدن هست
حالا اون تغییرات چیه خدا میدونه

دوستان تا آپدیت ممد اسلش تموم بشه یه چند تا نکته بگم خبراتون رو از کسایی که کپی بازی میکنن بگیرید کسایی که اورجینال بازی میکنن نمیتونن اطلاعات بدن چرا؟
چون مثل اپدیت قبل از می فقط چند تا بازی پچ شده لازم داریم درنتیجه کسی که اورجی میزنه تغییری احساس نمیکنه

سلام به همه
منم دارم آپدیت میکنم از موقع شروع آپدیت تا الان 40Mb شده و هنوز حدودا 80% تا کامل شدن آپدیت مونده خدا کنه اتفاق بدی نیفته من تازه همین 1 ماه پیش Lt +1.9 رو ریختم.اگر اتفاق خاصی افتاد خبر میدم دوباره.

اینقدر ریسک نکنید دوستان عجله تون چیه بزارید تو خود فروم های خارجی اعلام بشه بعدا شما هم اپدیت کنید

سلام به همه

چی شد؟؟
هنوز هم:LOADING....

اپدیت کردم همه بازیها اجرا میشن بجز بازیهایی که Ap2.5 دارن :d:d

تو خیلی از فروم های خارجی نوشتن که درایوشون فلش شده:(( ای خدا #:-s
مثل اینکه LT2 هم بیاد باز آپدیت میده و این قضیه همینجور ادامه پیدا میکنه تا هکر ها رو تو بنبست بندازه ..
واقعا این ماکرو رو نباید دست کم گرفت
حالا خدا کنه این خارجی ها اشتباه کرده باشن:(

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or