PlayStation Until Dawn

• Thread starter Thread starter AM!R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

0emf0u8pohueith8u2k6.jpg

عنوان بازی : Until Dawn
سازنده :Supermassive Games
ناشر : Sony Computer Entertainment
پلتفرم : PlayStation 4
ژانر : Horror
8 نوجوان که واسه سالگرد مرگ یکی از دوستانشان دور هم جمع شدند درگیر یک سری مسائل وحشتناک مربوط به
یه قاتل زنجیره ای میشوند ...
44115108486444330593.png

wdjc2r6tv3oymk73a84v.jpg

720P

تصاویر :

آخرین ویرایش:
کسی با دیدن ویدیو یاد haunting ground هم افتاد.منظورم اولش که زنه یه حوله تنش بود.و یا اون قایم شدن ها و فرار ها.
اخه کسی از haunting ground حرفی نزد و همه گفتن saw :|(به این میگن دیدن نیمه ی خالی لیوان):d

کسی با دیدن ویدیو یاد haunting ground هم افتاد.منظورم اولش که زنه یه حوله تنش بود.و یا اون قایم شدن ها و فرار ها.
اخه کسی از haunting ground حرفی نزد و همه گفتن saw :|(به این میگن دیدن نیمه ی خالی لیوان):d

البته به خاطر اون یارو که حرف می زد گفتن saw
چرا حوله نمیفته)x

تریلرشو دیدم بازیه جالبی بود گیم پلیش تو سبک بازی های دیوید کیج و واکینگ دد بود که من خیلی خوشم میاد از این سبک.
فقط امیدوارم داستان خوب و جالبی داشته باشه حال و هوای این تریلر جدیدش به طور عحیبی شبیه فیلم بسیار مضخرف 13th friday بود ولی خب جای امیدواری زیادی هست برای این بازی.
داد و بیداد کردن مردم حین اجرای گیم پلی خیلی باحال بود مرده بودم از خنده :دی :))

خیلی خوبه این بازی. خیلی!! بازی سبک بازی های کیج هست (شاید به همین خاطر تونست من رو جذب کنه!) و خودشم پتانسیل بالایی داره. گرافیک بازی خیلی خوبه! نورپردازی و اتمسفر، موسیقی فوق العاده مهیج و انیمیشن های عالی صورت + زاویه دوربین بازی، باعث شدن به خوبی حس ترس منتقل بشه! یکی از مورد انتظار ترین عناوین برای من شده. امیدوارم موفق بشه :x

همه چیز عالی هست تو بازی از حوله تا شخصیت منفی که دنبالمون بود :d گیم پلی بازی احتمالا داغوون باشه ولی گرافیک و موسیقی با ادم حرف میزنه :x

فوق العادس این بازی . عجیب منتظریم !
استرس بسیار بالایی داره . بانو سامانتا هم خیلی جذاب و دوست داشتنی هستن و راحت توی همین تریلرها باهاش ارتباط برقرار نـُمودیم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or