Unreal Tournament 3

درود ب همه
خبر از احمدرضا جون:

Mark Rein: تاريخ انتشار UT3 براي X360 كاملا مشخص است
آقاي Mark Rein رئيس شركت‌Epic در مصاحبه با سايت videogaming247 گفته است كه مسوولين شركت Epic كاملا مي دانند كه UT3 را در چه زماني براي X360 منتشر كنند ، اما به عقيده آن ها دارندگان اين كنسول بايد مدت ديگري را براي انجام اين بازي پشت سر بگذارند.
وي در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران مبني براي زمان انتشار UT3 براي X360 گفته:" ما ميدانيم كي بازي را منتشر كنيم ، اما فكر نميكنيم به اين زودي ها اين كار را انجام دهيم. هفته ي آينده كنفرانس Gamers Day شركت Midway در شهر Las Vegas برگذار خواهد شد و Midway عده اي را براي انجام اين بازي در كنفرانس دعوت كرده است و مطمئنا شما پس از آن impressions هاي بسياري را از اين بازي خواهيد ديد."
وي همچنين گفته: " همه چيز در مورد UT3 به طور كاملا عالي صورت گرفته و خود من ديروز در دفتر شخصي ام مشغول انجام آن بودم."
منبع

دوستان سلام !

یه سوال داشتم : اگه قبل از ریلیز رسمی بازیها اونها رو به صورت Online بازی کنیم Ban میشیم یا نه ؟
(مثه جریانی که واسه HALO 3 & GTA IV وجود داشت .)

مثلا من الان U.T 3 رو دارم . اما موندم بذارم تو پروفایل اصلیم و باش Online بزنم یا نه ؟
چون ریلیز رسمی بازی واسه امریکا 7 July هسش .

بله اگه بذاری بن میشی چون که مایکرسافت تک به تک که بن نمیکنه شما میری تو لیست بن بعد ممکنه بعد از چند ماه یا چند روز (معلوم نیست)بن شین;)
پ ن:خب چند روز صبر کن با دل راحت و خیال تخت;):laughing:
مرسی امیر جان .
حالا شما مطمئن مطمئنی ؟؟!

اگه کسی میدونه بگه داخل دیسک فایلهایی در رابطه با GOW2 هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه ویدیوی کامل از پیشرفت های GEOW 2 در زمینه های مختلف مثل مپ های چدید سلاح های جدید و ........ داخل دیسک هست .

اقا من بازي امروز گرفتم راستي يادم رفت سلام به همگي:biggrin1:
بازي گرافيك خوبي داره
بخش تك نفره هم خوب بود
در كل واسه كساني كه اكشن دوست دارند خيلي حال ميده بهشون
ممنون

دوستانی که بازی رو خریدن!!
ما هنوز امتحانمون مونده.
بیان بگن گیم پلی بازی در حد gears 1 هستش خدایی از هر طرف احساس کنی یه چیزی داره روی سرت خراب میشه!!
خدایی اگر اون جوری باشه!!!
فتوای مرجعین بر این باب هستش که حمله کنید برای خریدن بازی!!!
چه قدر منتظرش بودم خدایی!!!!
وایییی
!
فقط یکی یه توضیح کلی بده دمتون گرم!

بازی رو گرفتم...شاهکاره.
واقعا زیباست گرافیک بسیار پیشرفت کرده نسبت به pcوps3 همچنین حالت split-screen هم اضافه شده که خیلی جذابه 2 شخصیت جدید هم اضافه شده و 4 مپ جدید هم هست .همچنین تریلر مولتی پلیره Gow2 هم توش بود که حرف نداشت.
واقعا بازی ارزشه بن شدنو داره:cheesygri مودهای بازی بسیار شبیه Quake3:arena هست که با UT های قبلی ترکیب شده.
گیم پلی بازی دیوانه وار سریع هست طوری که سر گیجه میگیرید.
در کل نسخه 360 این بازی بسیار برتر و زیباتر از pcوps3 هست.

سلام
منم بازی رو گرفتم
از نظر گرافیکی خیلی خوبه ولی از نظر بقیه ی قسمت ها من راستش از بازی خوشم نیومد
سبکش یه جوریه که هر کسی خوشش نمیاد
از نسخه ی پی سی هم هر چه قدر با گرافیک تر باشه قطعا به خاطر گیم پلیش کمتر منیکس جان

مودهای بازی بسیار شبیه Quake3:arena هست که با UT های قبلی ترکیب شده.

اين يك افتضاح براي اينم سري بود چه مرضي داشتند بازي خودشون به اين عالي اومدند با Quake3 مخلوط كردند واقعا ته مسخره بازي بود . اونوقت ناراحتند كه چرا بازي روي PC كم فروخته !!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or