شایعه Unreal Engine 4 در روز اول نسل بعد کنسول ها عرضه خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
Mike Capps از اپیک در اخرین مصاحبه خود گفت: Unreal Engine 4 می تونه خودش رو با هر نوع قطعاتی
وفق بده و همینطور هیچ کس نمی دونه نسل بعد کی شروع میشه ولی ما باید خودمون رو اماده کنیم
او گفت:من می خوام Unreal Engine 4 زود تر از ue3 عرضه بشه. یعنی نمی خواد یک سال بعد از شروع نسل
موتورش رو عرضه کنه
"من فکر میکنم که زمان عرضه کنسول ها بهترین وقت برای عرضه بازی ها است اما نه برای تکنولوزی جدید
ما باید زود تر موتور مون رو عرضه کنیم "یعنی قبل از نسل بعد یا در روز اول نسل بعدی کنسول ها
http://www.shacknews.com/article/70789/epic-discusses-unreal-engine-4

من موندم چرا رسمی نمیشه ساخت نسل جدید دیگه همه ملت خبر دارند شده قضیه GTA V بچه 6ماهه هم میدونست داره ساخته میشه راکستار به روی خودش نمی آورد یهو اومد معرفیش کرد:d
نسل جدید فردا پس فردا معرفی میشه و اواخر 2013 یا اوایل 2014 میاد بیرون با این وضعی که پیش میره جز این هم نمیشه پیش بینی دیگه ای کرد

اینها 100 درصد حداقل با MS یک تعاملاتی دارن و میدونن نسل بعد تقریبا چه تاریخی و با چه سخت افزاری میاد به خاطر همین هم میخوان خودشون رو طوری آماده کنن که حتی قبل از شروع نسل موتورشون آماده باشه..

خیلی دوست دارم ببینم UE 4 در چه حد و اندازه ایی ظاهر میشه ،مخصوصاً الان که CE 3 خیلی قوی ظاهر شده، بنظرم رقابت جالبی میشه :d

اره خوب اپیک میدونه دقیقا کی نسل بعد شروع میشه. به هر حال برا مایکرو خیلی ضروریه همکاری با اپیک. یه مدت پیش بلزینسکی گفته بود که ما از زمان اغاز نسل بعد خبر داریم اما اگه حرفی در موردش بزنیم تخلف در قرار داد با مایکروسافت محسوب میشه.

ue3_samaritan_logo_17278.nphd.jpg

mski5gtwqq6j2b31g5rv.jpg

عجب تک دمویی بود.

آخرین ویرایش:
از صحبت هاش میشه اینطور برداشت کرد که هنگام نمایش کنسول بعدی مایکروسافت بازی Gears 4 با موتور جدیدش به نمایش در میاد و فک همه ما چند روزی باز میمونه.............

نسل بعد هر چه زود تر بیاد برامون بهتره!!
معمولا اول قیمتهای هوایی میدن بعد که یه کم بگذره میارن پایین
خدا کنه هر دو تاشون با هم بیان، بزنن تو سر کله ی هم :d

اینها 100 درصد حداقل با MS یک تعاملاتی دارن و میدونن نسل بعد تقریبا چه تاریخی و با چه سخت افزاری میاد به خاطر همین هم میخوان خودشون رو طوری آماده کنن که حتی قبل از شروع نسل موتورشون آماده باشه..

که خبرهای غیررسمی ولی موثق هم همین موضوع رو تایید کردن که البته فعلا چیپ پردازشگر نسل بعد مایکرو و میان افزارش مشخص شده و مطمئنا هم اپیک دورنمای معماری کنسول های نسل بعد رو در نظر داشته و این تخمین رو توی دموی نمایش داده شده دیدیم.

در ضمن ایشون گفته که موتورشون قابلیت استفاده در پروژه های موبایل، iOS و ... رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or