خوب اينه كه ميخوام بگم متوجه نيستي چرا دلايلش را پايين ميگم هرچي ميگم يه برداشت كاملا غلط از حرفهام ميكني و خيلي ها هم فكر ميكنن كه اره اينطوره .
و همونطور شما نمیخوای منطقی به آینده و قدرت UE4 نگاه کنی.
.
حالا ببين من منطقي هستم يا شما . يه موتوري كه ساخته ميشه قرار نيست حتما فقط و فقط از dx10 استفاده كنه موتور هميشه طوري طراحي ميكنن كه بتونه در همه پلتفورمها اجرا بشه .
براي همينه كه دارم متور id tech5 را مثال ميزنم .
خوب ببين مشكلت كجاست
نه چون اطلاعات زیادی ازش ندارم ولی تا اون حد میدونم که سازنده RAGE گفته DIRECTX 9 اونقدر قدرت داره که نیاز ما رو برآورده کنه و نیازی نمیبینن از DIRECTX 10 استفاده کنن.
.
خوب ميتوني اينجا را براي من توضيح بدي كه چرا جانكارمك يه ادم به اون بزرگي كه موتورش حالا حالا ها هم كار داره و اگر بازي اي قرار باشه با اين موتور ساخته بشه چرا از dx10 استفاده نميكنه . ميشه بگي مثلا اين موتور چي كم داره . يعني جانكارمك نميتونست اين كار بكنه . حتما يه چيزي ميدونه كه ميگه dx9 احتياج ما را بر طرف ميكنه .
شما RAGE رو در نظر بگیر .اون انجین راحت با 60 فریم رو X360 اجرا میشه و سخت افزار X360 میتونه RAGE رو راحت و بدون افت فریم اجرا کنه و در این حرفی نیست.ولی واقعا X360 میتونه انجین قویتر از RAGE رو بازم اجرا کنه ؟یعنی انقدر سخت افزار X360 قوی هستش که یه انجین که از PIXEL SHADER 4 وDIRECTX10 استفاده میکنه به خوبی اجرا کنه؟
.
يعني شما موتوري قويتر از tech5 را هم ميخواين ؟!
خوب اينجا ميگي انجين قويتر از rage ! خوب شما حالا كاملا مطمئن هستيد كه ue4 قويتر از tech5 هست ؟
من نگفتم كه xbox360 ميتونه از dx10 استفاده كنه من اينو گفتم به نظر شما ؟
من گفتم بيشتر از اينها مربوط به قدرت طراحي موتور هست . شما يه اشتباهي كه مكنيد پايين اشاره ميكنم .
حالا شما میگی UE4 رو بیان برای بازی های X360 استفاده کنن DIRECTX 9 و SHADER 3 باشه خوب این که بازم میشه چیزی در حدود UE3 فوقش یکم قویتر.
.
اين اشتباهي كه ميگم همينجاست . بازي doom يادته ؟! از dx9 استفاده ميكرد خوب حالا rage هم از dx9 استفاده ميكنه ولي تفاوت گرافيكي ميشه گفت كهكشاني !
اگه ميخواي موتورها را مقايسه كني اينطوري مقايسه ميكنن كه ببيني بيشتر از api طراحي موتور خيلي مهمتر هست .
بازي gears of war هم از dx9 استفاده ميكرد و بازي هاي ديگه هم از dx9 استفاده ميكرد ولي گرافيك gears of war خيلي بهتر بود .
تازه گذشته از اين حرفها فكر كنم شنيده باشي كه ue3 هم از dx10 استفاده ميكنه . پس الان چي ميشه ؟!
الان خيلي از موتورها هستند از dx9 استفاده ميكنند ولي با گرافيك ها متفاوت .
ولی هیچوقت اینطور نمیشه.UE4 هنوز خیلی زیادی از طرح ساخته شدنش نگذشته که بخواد حالا حالا ها بیاد و بازی ای با انجین ساخته بشه.UE4 از تمامی تکنولوژی های گرافیک روز استفاده خواهد کرد که هیچ کدوم با دایرکس 9 مطابقت نمیکنه این رو نمیدونم با چه زبونی بگم مثل روز روشنه.
گفتم كه موتوري ميتونن بسازن كه هم dx9 استفاده كنه و هم dx10 و قرار نيست كه dx9 با dx10 مقايسه بشه و گفت كه گرافيكشون يكي ؟
الان براي شما هم روشن شد ؟
در حد X360 .چرا نمیان UE3 رو برای PS2 استفاده کنن؟چرا UBI تو بازیه SPLINTER CELL4 تو نسخه PS2 از UE2 استفاده کرد ولی تو نسخه PC و X360 از UE2.5 بقول شما میتونست از جدیدترین انجین برای PS2 استفاده کنه که سایه زنی بهتری و ....داره این کار رو نمیتونست بکنه چون اصلا معنی نداره UE2.5 ضعیفتر=UE2
.
شما مياين حرف يه نسل را با يه نسل ديگه مقايسه مكنيد ps2 يه سخت افزار 7 ساله هست كه بياي بگي با ue3 ميتوني براش بازي بسازي .
چجوری آخه این رو بگم.
![65 :-" :-"](/styles/default/xenforo/smilies/meep/65.gif)
آخه وقتی UE4 بیاد روی بازی های X360 .پیاده بشه ولی SHADER 3 باشه ,DIRECTX9 چه فایده داره بیاد؟این که تحول گرافیکی نمیشه.تحول گرافیکی اون چیزیه که شما تو CRYSIS تفاوت DIRECTX9 و 10 رو میبینی و واقعا احساسش میکنی.
اخه مشكل شما همينجاست كه فكر ميكني موتور قويتر يعني استفاده از API جديد (DX جديد و شادر جديد )!
نمونش خيلي زياده كه بتونم حرف شما را رد كنم . ميخواي الان موتورهايي برات نام ببرم كه همگي DX9 استفاده ميكنند ولي با گرافيك خيلي متفاوت .
مثلا بازي GEARS OF WAR از DX9 استفاده ميكرد چجور تونست چنين گرافيكي خلق كنه در حالي كه موتور بازي هاي ديگر هم از DX9 استفاده ميكرد .
خوب پس مبيني كه API يكي بوده پس ميشه براحتي قدرت موتور را درك كني .
الان مقايسه بين UE3 و UE4 هم همينطور تفاوت فقط DX نيست بلكه بايد طراحي موتور بهينه تر باشه كه بتونه قدرت گرافيكي را نمايش بده .
برات خيلي مثالها ديگه ميتونم بيارم .
اگه حرف تو درسته باشه پس هر موتوري كه هر سازنده اون را با DX10 بسازه يعني قويتر از موتور ساخته شده از DX9 هست .
پس الان بايد جانكارمك بره موتور ه ID TECH5 را بيرون بندازه و بگه موتورهايي كه با DX10 ساخته شدند از مال من قويتره !!!!
ولي در پايان يه چيزي بگم كه فكر ميكني من چنين فكر ميكنم من نميگم كه كنسولها توانايي اجراي هر گونه گرافيك را دارند خوب كاملا معلومه كه كنسولها محدوديت سخت افزاري دارند و يه سيستم قويتر ميتونه بيشتر از متور قويتر بهره ببرند .
خوب اگه UE4 بياد كاملا مشخصه كه روي يك PC قدرتمند روز خيلي بهتر از كنسولها اجرا ميشه .
تحول گرافیکی اون چیزیه که شما تو CRYSIS تفاوت DIRECTX9 و 10 رو میبینی و واقعا احساسش میکنی.
با اينكه كاملا مشخصه DX10 با DX9 متفاوت هست .
ولي مقايسه اي كه CRYTEK در بازي CRYSIS انجام ميده بين DX10 و DX9 كاملا غير منطقي و نا عادلانه هست .
هر دفعه مقايسه كرده يا محيطها يكسان نبوده يا اينكه تفاوت هايي نشون ميده كه اصلا قابل قبول نيست .
مثلا مياد يه رعد و برق اضافي نشون ميده خوب ميتونم بپورسم رعد و برق چه ربطي به DX10 داره يعني نميشه با DX9 رعد و برق به وجود اورد ؟:laughing:
يا مثلا ميبيني كمي بيشتر سطح زمين شلوغتر هست كه اينم كاملا يه چيزه چرت ديگه كه كاملا خنده دار هست .
حتي تو خيلي از فرومها بحث اين بود كه GRYTEK تا حالا يه مقايسه درست حسابي بين DX10 و DX9 نكرده .
خوب از اين بحث ها منظورم اين نيست كه DX10 با DX9 فرق نميكنه بلكه بايد بگم اين قدرت گرافيكي CRYSIS داراه نشون ميده بلكه مربوط به طراحي موتورش هست و DX10 بيشتر يه جنبه ي تبليغاتي براي اين بازي هست .
بابا تعصب بیجا چشم آدم رو میبنده...چیزی که الان بعضی از اعضای سایت شدیدا درگیرش شدن و حتی همین فرخ خان هم به خاطر تعصب بیش از حد یه بار بن شد.آخه چه قدر دیگه تعصب...
ببين مشكلت كجاست كه اين پستهاي منو به چشم تعصبي ميخوني اگه تونستي يه تيكه پيدا كن كه برات توضيح بدم چقدر داري غلط برداشت ميكني .
واقعا فکر میکنی ue 4 همونجور که در آینده روی pc های به روز اجرا میشه روی 360 یا حتی کنسول اونوریه که ازش بیزاری اجرا میشه؟؟؟
مثلا نمونه اي برداشت هاي كاملا غلط شما . وقتي نميتوني يه پست را با دقت بخوني نياز هم نيست كه بياي براي ما ادم تعصبي را بگي .
تو فقط يه جمله از پست من پيدا كن كه بنويسم UE4 اجرا شده در كنسولها با PC ها يكي خواهد شد .
ولي شما يه تعصب خيلي بزرگ داري كه پايين برات ميگم .
من موندم این 360 چه قدرت نهانی شما توش دیدی که فکر میکنی هر چی تو این جهان میاد روش اجرا خواهد شد...( آقا روی ps3 هم اجرا نمیشه نگی خودت متعصب تری)
اين تيكه را هم از كجاش كشيدي بيرون نميدونم ولي طرز كشيدنتون را ميدونم چون برداشت كاملا غلط كردي .
آره بحث crysis فرق میکنه! این انجین هم Dx 9 داره هم dx10....خوب اگه روزگاری بخاد روی 360 پورت بشه مسلما dx9 پورت خواهد شد و شما حتی 50% چیزی که الان از Crysis دیدی و کف کردی( خودمم کف کردم ناراحجت نشی یه وقتی) نخواهی دید...چون واقعا افکت هایی که با Dx10 به وجود میان خارق العاده هست....نمونه اش همون تریلر های مقایسه Dx10 &9 از crysis... همون تریلر DX9 VS DX10 Hunter...
همين تعصبي كه ميگم اينجاست چون هر بار از CRYSIS اشكال گيري بشه سرو كله شما پيدا ميشه . به نظر شما اين بازي خداست و هيچ ايرادي نميشه ازش گرفت .
ولي نظر منو هم بخواي همين تريلري كه ميگي من بارها ديدم و اين مقايسه كاملا غيرمنطقي انجام شده اون تفاوت هايي كه ميگي را نشون بده تا من توضيح بدم .
یادمه شما گفته بودی مثلا روی Dx 9 نمیشه انفجار ایجاد کرد یا دود ناشی از اتش سورزی ایجاد کرد!؟
خوب عزیز من اگر میشد Crytek مریض بود رفت انجین تحت Dx10 ساخت...
قبلا هم گفتم مزیت dx 10 افکت های خارق العاده ای هست که میشه تو بازی ایجاد کرد... و این چیزیه که خیلی راحت نمیشه ازش گذشت...
من چنين چيزي يادم نمياد بگم ولي فكر كنم چنين چيزي گفته بودم كه اون مقايسه اي كه بين dx9 و dx10 َانفجارها و دودهاي اضافي در dx10 مشاهده ميشه كه كاملا خنده دار هست
پس يعني نميشه در dx9 انفجار و دود ايجاد كرد ؟!
به نظر من هم crytek اصلا مقايسه جالبي نكرده .
ولی مطمئنم شما میای از کنسول مورد علاقت دفاع میکنی و با تعصب میگی نه 360 میتونه 4 تا گرافیک Crysis رو بخوره... منم همین جا میگم که به محض جا افتادن Dx 10 کنسول های نسل جدید باید جمع کنن برن حالا چه 360 باشه چه ps3 ..الان دیگه بحث جالب میشه....
الان برات يه چيزي بگم كه روشن بشي ميدوني چيه من قبلا كنسول xbox360 داشتم ولي فروختم حالا 1 ماهي ميشه pc خودم را عوض كردم و يه چيزي كاملا خفن بستم .
2 گيگ رم با كارت گرافيك 8800gtx با پردازنده هاي دو هسته اي اينتل كه فقط به خاطر كرايسيس كه چند بار هم گفتم .
پس بدون كه من كسي نيستم بيام اينطوري فقط گاز بدم و بگم فلان و بهمان و از يه بازي بد بگم و عيب هاي اون را در بيارم من چيزي كه ميبينم را ميگم .
و الان هم xbox360 ندارم ولي در اينده ي نزديك حتما ميخرم .
ولي اين يك حقيقته كه همه بازي كرايسيس را به قول خودتون كه halo3 اون تبليغات خيلي بزرگش كرد crysis هم دست كمي از اون نداره چون اين تبليغات بيش از حد گرافيك بازي را اين همه بزرگش كرده با اينكه من مثل خيلي ها چشم بسته نيستم و ميتوني همين دموي قابل بازي كه از بخش مولتي بازي عرضه شده بود را ببيني و در مورد گرافيكش حرف بزني .
كه من يكي را بسيار نا اميد كرده و حتي تريلرهايي كه جديدا نشون داده ميشه باز بگم به نظر من مثل قبلي ها نيستند .
cod4 به نظر من شاخترين گرافيكي را داره كه ميخواد عرضه بشه (اينم به نظر من )
حالا ميبينيم كه كي راست ميگفته و كي اشتباه و با اومدن بازي هايي مثل rage كه از dx10 استفاده نميكنن !