Unity: واقعیت مجازی یک هوس نیست Spector اشتباه می کند

Mr. Worldwide

کاربر سایت
ttukqhhh6pihnw4rsk3n.jpg

مدیرعامل Unity Technologies «یونتی تکنولوژی» John Riccitiello« جان ریکسیتیلو» که سابقه مدیرعامل EA بوده با صحبت های «وارن اسپکتر» خالق Deus Ex در مورد این که تکنولوژی واقعیت مجازی یک هوس است موافق نیست.

ریکسیتیلو در واقع به این اشاره دارد که تکنولوژی واقعیت مجازی و هدست آن به روی صورت گیمران در آینده ای نزدیک احمقانه نخواهد بود.

ریکسیتیلو دفاع خود از واقعیت مجازی را این طور شروع کرد:
« من با بخشی از صحبت های وارن در مورد واقعیت مجازی موافقم، ولی در آینده نزدیک وقتی مردم این هدست ها را استفاده کنند دیگر شکلشان احمقانه نخواهد بود، چه کسی به شخصی نگاه می کند که به صورت مسخره بدون موزیک می رقصد؟. واقعیت این هست که سال 2016 تکنولوژی واقعیت مجازی برروی کامپیوترهای high-end عمومیت پیدا خواهد کرد و در سال 2017 این دستگاه ها جزئی اصلی خواهند شد، در این سال لپ تاب ها برای بدست آوردن قدرت مورد نیاز برای اجرا یک بازی نیازمند واقعیت مجازی و ابزارهای آن خواهند شد.»

ریکسیتیلو ادامه داد:
« گیمران الان دارای دستگاه های قابل حمل هستند و آنان خواهان استفاده دستگاهشان از Oculus Rift وVive یا حتی HoloLens هستند. در این موقع هست که ما می توانیم این مشکلات را با سرگرمی حل کنیم. من به یاد دارم زمانی را که می گفتم گوشی ها هوشمند هوس هستند، اما حالا آنان عمر درازی دارند. وارن هم یکی از همین افرادی هست که چنین صحبت هایی را انجام می دهد، با این حال من هرگز دوست ندارم با او مخالفت کنم، او در این سال یعنی 2016 درست می گوید ولی بعد از این مدت خیر.»

ریکسیتیلو در آخر خطاب به خالق Deus Ex این طور گفت:
«با اینکه او Deus Ex را خلق کرده،بنابراین او قابل ستایش هست( او شبیه خدا است) من چیزی دیگر می توانم بگویم؟ حتی خدایان هم می توانند مرتکب اشتباه شوند.»
منبع

آخرین ویرایش:
همین حرف رو می‌خواستم تو تاپیک قبلی بزنم اما چون Spector برای خیلی‌ها (حتی برای من) همون خدا هست چیزی نگفتم. واقعیت مجازی واقعا یک هوس نیست، مدیوم هست. من در تعجبم چطور یه عده که اصلا باهاش کار نکردن میان فکت صادر می‌کنن که این هم به سرنوشت کینکت دچار می‌شه و از این حرف‌ها. روزی که واقعیت مجازی بین مردم جا بیفته این صنعت یه قدم به جلو می‌ره و این همون تحولی هست که خیلی‌ها منتظرش بودن، نه صرفا گرافیک بهتر.

اخه گوشی هوشمند با اینا مقایسه میشه؟ گوشی هوشمند واقعا یک نیازه اما این دو وسیله مخصوصا holo lens جذاب هستش اما در کل وسیله ای هستش که شاید مدل های پیشترفته اش بیاد اما فراگیر شدنش به این زودی ها نیست

همین حرف رو می‌خواستم تو تاپیک قبلی بزنم اما چون Spector برای خیلی‌ها (حتی برای من) همون خدا هست چیزی نگفتم. واقعیت مجازی واقعا یک هوس نیست، مدیوم هست. من در تعجبم چطور یه عده که اصلا باهاش کار نکردن میان فکت صادر می‌کنن که این هم به سرنوشت کینکت دچار می‌شه و از این حرف‌ها. روزی که واقعیت مجازی بین مردم جا بیفته این صنعت یه قدم به جلو می‌ره و این همون تحولی هست که خیلی‌ها منتظرش بودن، نه صرفا گرافیک بهتر.

مشکل اینجاست که اینجور وسیله ها نیاز به محتوا داره اگه قرار باشه مثل کینکت یا MOVE یا مواردی از این دست ازش پشتیبانی بشه دقیقا یه هوس میشه که خیلی زود میاد با توجه به قیمت زودتر از اون چیزی که فکر کنید هم میره .

مشکل ملت هم دقیقا همینه اول محتوا نگاه میکنن بعد خرید میکنن اگه محتوا مناسب نباشه و با کیفیت نباشه شک نکن از یه هوس برای خیلی ها بیشتر نمیشه .

همون AR هم همین وضعیت داره با وجود کارایی بالا در بخش های مختلف از صنعت یا بازی یا آموزش مورادی از این دست در صورت نداشتن محتوا به هیچ جایی نمیرسه .

اخه گوشی هوشمند با اینا مقایسه میشه؟ گوشی هوشمند واقعا یک نیازه اما این دو وسیله مخصوصا holo lens جذاب هستش اما در کل وسیله ای هستش که شاید مدل های پیشترفته اش بیاد اما فراگیر شدنش به این زودی ها نیست

گوشی هوشمند نیاز نبود. عکس گرفتن با دوربین نیاز نبود، موسیقی گوش دادن نیاز نبود، بازی نیاز نبود، ولی همه‌ی این‌ها رو طوری درست کردن که مردم فکر کنن به اون نیاز دارن. به این می‌گن هنر، کاری که اپل کرد. وگرنه دلیل اصلی برای خرید یک موبایل همون تماس گرفتن هست که امروزه تنها چیزی هست که موقع خرید گوشی بهش توجه نمی‌شه! دقت کردی تو تمام این سال‌ها گوشی‌ها قدرتمندتر شدن اما کیفیت صدای مکالمات تلفنی هیچ تغییری نکرده؟ اگه نیاز رو بخوای این‌جوری تعیین کنی خیلی از چیزهایی که هر روز ازشون استفاده می‌کنیم اصلا بهشون نیاز نداریم، از جمله همین بازی. هنوز به صورت عمومی عرضه نشده نسخه‌اش رو پیچیدن؛ نمی‌شه که. تازه چند سال بعد این‌ها جا میفته، باید از یه جایی شروع کنن به هر حال.

مشکل اینجاست که اینجور وسیله ها نیاز به محتوا داره اگه قرار باشه مثل کینکت یا MOVE یا مواردی از این دست ازش پشتیبانی بشه دقیقا یه هوس میشه که خیلی زود میاد با توجه به قیمت زودتر از اون چیزی که فکر کنید هم میره .

مشکل ملت هم دقیقا همینه اول محتوا نگاه میکنن بعد خرید میکنن اگه محتوا مناسب نباشه و با کیفیت نباشه شک نکن از یه هوس برای خیلی ها بیشتر نمیشه .

همون AR هم همین وضعیت داره با وجود کارایی بالا در بخش های مختلف از صنعت یا بازی یا آموزش مورادی از این دست در صورت نداشتن محتوا به هیچ جایی نمیرسه .

VR خیلی فرق داره با AR. تجربه‌ی بازی با هدست‌های VR واقعا فوق‌العاده است. هوس می‌شه تلویزیون‌های 3D، نه VRای که تجربه‌ی بازی کردن رو به کل عوض می‌کنه و غرق در محیط بازی می‌شی. وقتی امثال کارمک استودیوهاشون رو ول می‌کنن و می‌رن رو این‌ها کار می‌کنن بدون که مساله‌ی کوچیکی نیست. هنوز اول راهه، ورژن‌های اول زیاد فروش نمی‌کنن، اما وقتی سخت‌افزارها بهتر شدن اون‌وقته که VR هم به بخش عادی بازی‌ها تبدیل می‌شه. VR تا حد زیادی نیاز به محتوا نداره، یه جورایی مثل 3D. ولی AR چرا، اون خیلی طول می‌کشه تا بین مردم جا بیفته. همون‌طور که Google Glass هم طول می‌کشه تا جا بیفته.

خیلی فرق داره با AR. تجربه‌ی بازی با هدست‌های VR واقعا فوق‌العاده است. هوس می‌شه تلویزیون‌های 3D، نه VRای که تجربه‌ی بازی کردن رو به کل عوض می‌کنه و غرق در محیط بازی می‌شی. وقتی امثال کارمک استودیوهاشون رو ول می‌کنن و می‌رن رو این‌ها کار می‌کنن بدون که مساله‌ی کوچیکی نیست. هنوز اول راهه، ورژن‌های اول زیاد فروش نمی‌کنن، اما وقتی سخت‌افزارها بهتر شدن اون‌وقته که VR هم به بخش عادی بازی‌ها تبدیل می‌شه. VR تا حد زیادی نیاز به محتوا نداره، یه جورایی مثل 3D. ولی AR چرا، اون خیلی طول می‌کشه تا بین مردم جا بیفته. همون‌طور که Google Glass هم طول می‌کشه تا جا بیفته.

من خودم oculus rift تست کردم چند وقت پیش مسافرت بودم , جایی برای تست بود منم تست کردم تمام این صحبت ها رو خودم هم میدونم اما اگه محتوا نباشه مفتش گرونه .;)

من خودم oculus rift تست کردم چند وقت پیش مسافرت بودم , جایی برای تست بود منم تست کردم تمام این صحبت ها رو خودم هم میدونم اما اگه محتوا نباشه مفتش گرونه .;)

خب منم هر هفته دارم تستش می‌کنم و با کسایی که ساپورتش می‌کنن در ارتباطم. باز هم می‌گم VR نیازی به محتوا نداره، اصلا جایی برای محتوا نداره. کم‌کم که بازی‌ها ساپورتش کنن شاید در آینده خیلی‌ها برای بازی دیگه از مانیتور و تلویزیون استفاده نکن. همین لاانش هم کلی بازی دارن ساپورتش می‌کنن. زمان می‌بره تا مردم با تکنولوژی جدید آشنا بشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or